reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A my dzisiaj 1 miesiąc kończymy!!!! ;D

Dzisiaj Młoda kończy 2 miesiące waży już prawie 6 kg i się uśmiecha tak słodko i ślicznie.

STO LAT!!!!!!!!!!!!!!

nocka super przespana misio tylko sie obudzil o 3 zjadl co mial zjesc i dalej poszedl kimac do rana:):-D:-D
a wczoraj smiac mi sie chcialo gdyz chcialm z nim wyjsc na spacerek ale on strasznie plakal wiec czekalismy az sie uspokoi i poidzie spac zeby go w spokoju do wozka zaladowac ale on mial to w nosie i ryk na caly blok:sorry::sorry: ale ja tak strasznie chcialam na ten spacer wyjsc ze sie uparlam ze idziemy mimo tego ze on placze moze sie uspokoi wiec ubieram go w czape i kombinezon a on jak by go ze skory obdzierali :zawstydzona/y::zawstydzona/y: przekroczylismy tylko prog mieszkania a on momentalnie cisza i spi:-D:-D:-D:-D caly spacerek przespal i jak wrocilismy to jeszcze z 3 godzinki kimal soie slodko:-D:-D:-D smieje sie do meza ze jak bedzie sie awanturowal Filip to bede go na balkon wystawiac:-D:-D:-D:-D:-D

troche mnie wkurza to ze mieszkam na 3 pietrze bez windy bo sama nie jestem w stanie zniesc wozka z Filipem na dwor i spacerki narazie sie odbywaja tylko w soboty i niedziele:-:)-:)-(boje sie dzwigac takie ciazary:-:)-( ale odczekam jeszcze z tydzien i podejme probe zniesienia sama calego osprzetu:tak:

a tak wogule to Dzien dobry:-):-):-)

U nas tak samo:-D wystarczy wyjść za drzwi i cisza...śpi!!!!:shocked2::shocked2::shocked2:Tez juz mówlismy o balkonie:-D

reklama
Witajcie kochamiutkie

Marzycielko moje gratulacje, mój luluś tez niedługo bedzie miał 2 miesiace :-D
?Justine a gdzie mozna zrobic taki kalendarz?

Sto lat dla Oliwci!!!!!!!!:-D:-D

A ja dzisiaj jakos tak mimo tego ze cala nocke przespalam spokojnie to caly dzien senna jestem:eek::eek: 2 kawy wypilam i mam jeszcze ochote na trzecia:zawstydzona/y::zawstydzona/y: nawet przespalam sie w dzien jak Filip spał i dalej taka otłumiona chodze:eek::eek:
Ja ogolnie naleze do osob na ktore spadek cisnienia ma duzy wplyw ale cala ciaze jak reka odjal czulam sie swietnie i zadne wahania cisnien nie wplywaly na moje samopoczucie, tylko urodzilam i to wszystko znow wrocilo echhhhhhhhhhhhhhh:-:)-:)-( siedze i ziewam:eek::eek:

Witam!!!
chciałabym się dołączyc do pytania w sprawie tego kalendarza na dziń babci i dziadka tzn gdzie można takie coś zrobić,zamówić ??? Właśnie was tak od rana podczytuje i przypomniałyście mi o tych pierwszych świętach naszych wspaniałych rodziców :tak:Teraz intensywnie myślę i kombinuję co by im zrobić czy kupić na ten dzień !!!
Nasza emilka trochę przeziębiona i nigdzie nie mogę się ruszyć cały czas w domku tym bardziej że na dworze odwilż i nie chce ryzykować także jeżeli chodzi o zakupy czegokolwiek to tylko internet mi został i mąż jak by nie było:-D i dołącze sie do niektóych z was że gdyby nie internet to bym chyba na głowe dostała w tym domu :tak:
Marzycielko duży całus dla Oliwci :tak:
my jutro mamy misięcznice,kurcze ale ten czas leci ....

Hej
Tygrysku w ogole sie nie szczyp i zrob sobie te trzecia kawke, grunt zebys sie lepiej poczula. Ja tez dzis senna na maksiora, i leb zaczyna mnie bolec :dry:

Sluchajcie i kalendarz, i te koszulki i kubek oczywiscie zakupilam na Allegro, jestem uzalezniona od tego miejsca :sorry2:. Kubek wlasnie przyniosl pan listonosz, szkoda, ze przeswituje to zdjecie bo latwo sie domyslec o co chodzi. Myslalam ze bedzie idealnie czarny i dopiero po wlaniu wody zaczna sie buzki moich dzieci pojawiac. Czyli nie ma elementu zaskoczenia, na ktorym mi zalezalo :no:
Ale to chyba nie wina wykonawcy, po prostu inaczej sie pewnie nie da.
A kalendarze to mozna najrozniejsze zamawiac, ja wybralam opcje z jednym zdjeciem na gorze kalendarza, ale sa i takie, ze na kazdy miesiac moze byc inna fota, ja po prostu nie chcialam sie przekopywac przez moje zbiory zeby wybrac cos fajnego na kazdy miesiac... Poza tym cena byla duuuzo wyzsza:shocked2:

przekonalas mnie ide na kawusie:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I dupa:wściekła/y::wściekła/y: mleko mi sie skonczylo a ja bez mleka nie lubie kawy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( wogule czuje sie jak kaleka teraz ,jakbym byla conajmniej ubezwlasnowolniona:-:)-( nawet po mleko nie moge wyjsc tylko musze czekac az mezulek wroci z pracki i mi przyniesie zakupy:-:)-( a to jeszcze godzina czasu:-:)-(ech jestesmy zamknieci z Fifuniem w czterech scianach i zalezni calkowicie od tausia;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry::eek:

I dupa:wściekła/y::wściekła/y: mleko mi sie skonczylo a ja bez mleka nie lubie kawy!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-:)-:)-( wogule czuje sie jak kaleka teraz ,jakbym byla conajmniej ubezwlasnowolniona:-:)-( nawet po mleko nie moge wyjsc tylko musze czekac az mezulek wroci z pracki i mi przyniesie zakupy:-:)-( a to jeszcze godzina czasu:-:)-(ech jestesmy zamknieci z Fifuniem w czterech scianach i zalezni calkowicie od tausia;-);-);-):sorry2::sorry2::sorry::eek:

Nie jesteś sama:tak:my również jesteśmy całkowicie uzależnieni od tatusia niestety tylko że my nigdy nie wiemy o której wróci z pracy łaskawie:-(
Nie mogę się już doczekać aż przyjdzie wiosna i będzie cieplutko bo przynajmniej będziemy mogły częściej wychodzić z domku :tak:
A co do mleka to jak chcesz to mogę Ci dać bo mam dużo :tak:

Nie jesteś sama:tak:my również jesteśmy całkowicie uzależnieni od tatusia niestety tylko że my nigdy nie wiemy o której wróci z pracy łaskawie:-(
Nie mogę się już doczekać aż przyjdzie wiosna i będzie cieplutko bo przynajmniej będziemy mogły częściej wychodzić z domku :tak:
A co do mleka to jak chcesz to mogę Ci dać bo mam dużo :tak:

Aguś ale masz na mysli takie mleko od krowy prawda:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do wiosny masz racje:tak::tak: moze juz w spacerowce bedziemy smigac a to zawsze kilka kg mniej do dzwigania:tak::tak:

reklama
Aguś ale masz na mysli takie mleko od krowy prawda:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

A co do wiosny masz racje:tak::tak: moze juz w spacerowce bedziemy smigac a to zawsze kilka kg mniej do dzwigania:tak::tak:

Oczywiście ,że od krówki mleczko :-D bo innego niestety już nie posiadam :-(ale w sumie może i dobrze bo wczęsniej będę mogła pójść do pracy,oczywiście jeżeli cosik znajdę:-(no i jak mam złość na mojego albo jakąś chandrę to mogę sobie wypić piwko lub winko bez wyrzutów sumienia:-)

Do góry