reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas ja też pomyślałam o zdjęciu z jakąś fajną dedykacją, ale jeszcze nie jestem pewna...

Dzisiaj Młoda kończy 2 miesiące waży już prawie 6 kg i się uśmiecha tak słodko i ślicznie.
Jak ten czas szybko zleciał a pamiętam jak dopiero 2 upragnione kreseczki pojawiły się na teście i pamiętam swoją ogromną radość i swoje łzy szczęścia. Pamiętam pierwszego kopniaczka od środka wreszcie pamiętam widok mojego Słońca na brzuchu tuż po porodzie.
I Nasze pierwsze spojrzenia , całusy i przytulaski. A teraz Mysia Pysia śpi wtulona we mnie lub ja w nią i jest Nam dobrze. Najlepiej na Świecie!

Skąd ja to znam. Czasem wydaje mi się, że nie zasłużyłam na takie szczęście. Aż wierzyć mi się nie chce, że odkąd dowiedziałam się, że w moim brzuchu ktoś mieszka zmienił mi się cały świat.

reklama
Marzycielko gratuluje 2 miesiecy:))
ja dzis jak zombi chodze mam taki bol glowy ze szok z niewyspania a w dzien nie umie spac...

Witajcie
dawno mnie tu nie było, ale teraz mam chwilke wolnego, jest mi bardzo smutno i juz nie wiem jak mam sobie z wszystkim poradzic tzn nie wiem czy pamietacie jak opisywalam moj porod ale byl okropny myslalam ze na tym sie skonczy niestety nie nie dawno wrocilam z malutka ze szpitala z miedzylesiaq i tam wyszly mojej malutkiej kruszynce takie zmiany w głowce ze hoho a do tego jescze inne rzeczy brakuje mi juz sil a jajgorsze jest to ze nic sie nie da zrobic tylko mamy za niedlugo zaczac rehabilutacje a zmiany w głowce mam nadzieje ze sie cofną.Lekarze mowia ze jest to dziecko z ryzykiem alee to nie oznacza ze moze byc zle bo wieksze szpary w mozgu widzileli i jest ok. juz nie mam sil plakac

Monia ojejku chyba pamietam ten porod, zdaje sie ze mala dostala 5 punktow w skali apgar...ale jaki szpary w glowce?? Moze trzeba przeczekac czasem wiele wyglada zle, ale znow wychodzi sloneczko..glowka do gory, ktos nad wami napewno czuwa:blink:

Witajcie
dawno mnie tu nie było, ale teraz mam chwilke wolnego, jest mi bardzo smutno i juz nie wiem jak mam sobie z wszystkim poradzic tzn nie wiem czy pamietacie jak opisywalam moj porod ale byl okropny myslalam ze na tym sie skonczy niestety nie nie dawno wrocilam z malutka ze szpitala z miedzylesiaq i tam wyszly mojej malutkiej kruszynce takie zmiany w głowce ze hoho a do tego jescze inne rzeczy brakuje mi juz sil a jajgorsze jest to ze nic sie nie da zrobic tylko mamy za niedlugo zaczac rehabilutacje a zmiany w głowce mam nadzieje ze sie cofną.Lekarze mowia ze jest to dziecko z ryzykiem alee to nie oznacza ze moze byc zle bo wieksze szpary w mozgu widzileli i jest ok. juz nie mam sil plakac

jejkuś monika pisz do mnie na gg to zawsze we 2 będzie raźniej. Musisz wierzyć , że będzie dobrze bo inaczej być nie może.
Wierzę,że te zmiany się cofną i nie będą miały jakiegoś wielkego wpływu na Małą.

Dziewczyny dzięki za Gratulacje.

Witam mamcie

Tomcio właśnie zasnął, dziś znowy uczymy się cyca, ostatnią butlę dostał o 9:00:-):-), cycki mi już odpadają.

Tygrysku spróbuj dogadać się z zarządcą budynku lub gospodarzem domu, ja zbajerowałam gospa i okazało się że u mnie są takie pomieszczenia jak pralnia i suszarnia ( o których wcześniej nie wiedziałam), dorobiłam sobie klucz do drugiego pomieszczenia i problem z głowy. Ja mam wózek Gracco quatro, jest to spacerówka z nosidełkiem dla dzieci do 3-go miesiąca i tylko to nosidełko wnoszę na czwarte, a wózek noszę tylko po 8-miu schodkach.
Może u Ciebie w budynku też znajdzie się jakieś pomieszczenie, które ułatwi Ci życie.

1801 004.jpg
Tomcio ma już cztery tygodnie:-):-):-)

MARZYCIELKO!!!a wlasciwie Oliwko,Slodziaku,wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzinek!!pociechy z rodzicow i wielu szerokich usmiechow:-)!!!

JUSTINE,ja sie te ubieram u Prady:-Dzebys sobie nie myslala...;-)jak rowniez Armani sie przydarzy lub Cavalli:-D:-Dą,ę bułę przez bibułę,hahahah...

reklama
a w ogole jaka ja jestem lama,nie wiedzialam ze sa osobne watki do zdjec i osobne do komentarzy,musze to sobie wszystko w zakladki wladowac,bo jeszcze sie z komentarzem do galerii zdjec wtryndole i bedzie faux pa....:-D

Do góry