reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
guess mój cały tydzien ma nocki, dzis idzie na przedostatnią. Mi to nie robi ze go w nocy nie ma bo spie z Cypriankiem wtedy ale denerwuje mnie ze spi pozniej do poludnia i musze z małym w jednym pokoju siedziec zeby mu nie przeszkadzac i nie mam co robic ;-)

Piotrek pracuje na 3 zmiany :-( po nockach tez spi...zeby tylko do poludnia i tez sie nudze bo siedze w jednym miejscu :wściekła/y: jak ma 2 zmiany to caly dzien praktycznie jestem sama, od 13 do 23 :-( i tak tydzien w tydzien

Mój ma 4 zmiany po 6 godzin (w szkodliwych warunkach) . Zmiany sa fajne bo od 6-12, 12-18, 18-24, 24-6. Ma jeden tydzien np. 4 zmiana, nastepny caly 3...itd. Najbardzoej nie lubie drugiej bo caly dzien sama siedze:wściekła/y:

ale takie zmiany po caly tydzien sa fajne, moj ma np od poniedzialku 2x 1 zmiany, potem 2x 2 zmiany i od piatku zawsze zaczyna 3 razy 3 zmiane, po 7 dniach pracy 2 dni wolnego - zawsze po nocy wiec 1 dzien wolny jak z nocy zejdzie to przesypia :wściekła/y:
wychodzi, ze mamy tylko 1 prawdziwy weekend w miesiacu taki z sobota i niedziela i tak wkolko przez caly rak - lata

To rzeczywiscie nieciekawie. Mój odsypia nocke do 12-13. Pracuje tez 7 dni choc sobota i niedziela nieobowiazkowa ale robi bo ma ruch ciagly wtedy placone ale za to moze sobie wybra te dni kiedy chce. Jak robi np. 2 tyg cale to ma 4 dni na plus i tak mu sie zbierają, czasem jak nie ma a potrzebuje wolne to bierze na minus ;)

A my jutro lecimy na basenik :-)

basenik, fajnie!
Ja chce sie zapisac na gimnastyke w wodzie dla kobiet w ciazy, jest 2 x w tyg po pol godziny, mysle, ze moze byc fajnie

My jezdzimy na basenik jak mamy czas i checi. Tam jest tez jacuzzi w cenie basenu ale ostatnio jak weszlam na chwile to mnie zlapal taki skórcz brzucha ze nie moglam sie wyprostowac, porzadnie sie wystraszyłam i juz nie wchodze.

Idę spac Dobranoc

reklama
oj kochane doskonale Was rozumiem...
Mój mąż pracuje na 12 godzin ma najpierw dzień, potem nockę, a potem dwa dni wolnego, więc tez wypada nam tylko jeden weekens w tygodniu wolny...:-(, nie jest to ciekawe no ale cóz on lubi swoja pracę, więc jestem zadowolona że jemu to pasuje ja nie będę narzekać...A co do odsypiania to tez śpi po nocce no ale cóż ja mogę spać całą noc więc niech odeśpi biedactwo...:tak:
tez sie kładę spać
Dobrej nocki

Do góry