reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja ma dziś wielką ochotę na ciasto , niestety tylko wirtualnie mogę się najeść,bo tu w Anglii, kicha, a piekarnik mój się popsuł.
strawberry-moose-cake_~u23484363.jpg
slice-pear-cake_~u23358109.jpg
62327a78fa318354med.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
juz wruciłąm niestety ciasto bylo takie niebardzo wiec musialam kupic ciasteczka :-) ale umnie strasznie parno dzisiaj chyba jakas burza sie szykuje :-)

agawar - superaśny dresik!!

Ja dziś czuję się fatalnie, wszystkie wnętrzności mnie bolą, zupełnie nie wiem dlaczego, no ale weekend cały na nogach spędziłam, może to przez to... No i brzusiol mi wywaliło niesamowicie, hehehe normalnie ciężarówa całą gębą...

Misiówka ja mam dzisiaj dokładnie to samo. Od rana byliśmy w IKEI kupic coś do łazienki bo mam remoncik:) Potem u mamy na przepysznym dwudaniowym obiedzie:) a teraz jeszcze z mężulkiem najedliśmy się bobu:) Brzuchol mam wielgachny a oprócz tego wszystko mnie boli, brzuch, plecy, nogi.... ehhhh idę chyba spac.... a od wtorku znowu do roboty.... i znowu wczesne wstawanie... i 8 godzin w pracy... i znów mi się potem nic nie będzie chciało tylko spac:)

hej hej !!!!

a my dzis u znajomych, pierwsze do figloraju a potem na grilla, i fajnie ludzie na nas patrzyli bo szłam z P. z 7-latkiem, 4-latkiem i moją 3-latką + brzuch :-D hehehe polityka prorodzinna Rodzinka jak sie patrzy ale po 1,5 h miałam juz dość :-D i oddałam te skarby rodzicom :-D

jutro znów do pracy :-p ja z moim męzowym prawie 24/24 bo pracujemy razem !

no i jutro na kontrole mam nadzieje że za duzo pacjentek nie przypomni sobie że warto wybrać sie do Pana Dr :eek: i że szybko mi zleci w poczekalni, juz wypożyczyłam sobie ksiązke żeby szybciej czas zleciał :sorry2:

no nic spadam do łózia !!!!

piękne te pościele na "zakupach" skorzystam później z linku !!

reklama
Dziewczyny, wczoraj przezyłam stres.
Zrobiło mi się niedobrze i musialam zwymiotowac, podczas tego nurkowania w toalecie poczułam, ze cos mi wyleciało z pochwy(przy tym wysilku) i na majtkach miałam mokrą plamę. Przestrszylam się, ze to wody plodowe:(

Do góry