reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

BlackWizard Ty weteranko nadal w dwupaku :)) Jak sie czujesz? Mi wyszly rozstepy wlasnie w ostatnim tygodniu, taka bylam zla bo gdybym urodzila w terminie to bym miala sliczny brzuszek ;pp Ale na to raczej nic nie poradzisz, musisz pamietac, zeby smarowac codziennie a najlepiej dwa razy dziennie i pozniej po ciazy tez, mi juz zbladly, coraz mniej widac, jak sa takie swieze i bedziesz smarowac jeszcze po ciazy to beda pozniej ledwo widoczne.:happy::happy:

No ja nadal w dwupaku ;-) Do 15 stycznia czekam na wywołanie ;-). Smaruje brzuchol, zobaczymy co z tego będzie. Słyszałam, że jakaś maść na blizny (chyba Cepan) jest też dobra na rozstępy, ale podobno cholernie śmierdzi. Próbowała któraś z Was?

reklama
wrrr,laski jestem taka zla ze musze sie wygadac bo jak nie to mnie trafi cos na "sz".....W listopadzeie kupilam buty na stronce sklepu ktory wysyla buty ze stanow,a siedzibe niby firma ma w polsce.Mialy dotrzec w dwa tygodnie,pieniadze wzieli tego samego dnia,a tu ani widu ani slychu o butach,nie odpowiadaja na maile,rozlaczaja rozmowe tel,masakra,czuje sie jak jakis glupek....:crazy:wrrrrrrrrrrrr,jaka jestem ZLA:crazy:

No ja nadal w dwupaku ;-) Do 15 stycznia czekam na wywołanie ;-). Smaruje brzuchol, zobaczymy co z tego będzie. Słyszałam, że jakaś maść na blizny (chyba Cepan) jest też dobra na rozstępy, ale podobno cholernie śmierdzi. Próbowała któraś z Was?
BLACKWIZARD,ja uzywalam cala ciaze zelu-prolagene firmy decleor paris,zel energetyzujacy,swiatna sprawa,polecam,na rozstepy ktore sie robia i ktore juz sa,uzywa sie po prysznicu,rano i wieczorem!mi rozstepy nie powstaly przez cala ciaze,wierze w magiczna moc tego zelu,bo wszyscy w rodzinie maja,a to niby jest uzaleznione genetycznie.A o ironio,zaczely sie pojawiac wraz z mleczkiem na piersiach,ale zaduszam je tym zelem w zarodku;-)Kupiony w sephorze,drogawy,ale baardzo wydajny!!polecam!!

wrrr,laski jestem taka zla ze musze sie wygadac bo jak nie to mnie trafi cos na "sz".....W listopadzeie kupilam buty na stronce sklepu ktory wysyla buty ze stanow,a siedzibe niby firma ma w polsce.Mialy dotrzec w dwa tygodnie,pieniadze wzieli tego samego dnia,a tu ani widu ani slychu o butach,nie odpowiadaja na maile,rozlaczaja rozmowe tel,masakra,czuje sie jak jakis glupek....:crazy:wrrrrrrrrrrrr,jaka jestem ZLA:crazy:

Ja na początku wrezśnia zamóiłąm dla brata bluze na allegro, kosztowała ponad 200 zł, przyszła dopiero w tamatym tygodniu, to i tak cud bo juz spisałąm na straty, na dodatek okazała się taką szmirą ze szok, ale trzymam kciuki, zeby u Ciebie było lepiej;-)

Dziewczyny karmiące, dajcie mi jakieś pomysły na surówki do obiadku, bo ja tylko w kółko mizerię i duszoną marchewkę z porą i pietruszką, no i czasem buraczki, ale mojej maluszce szkodzą, nie mam pomysłu na doodatki, wiec jem tylko mięcho z ziemniakami, ewntualnie innymi dodatkami.

Ja kiedyś używałam Cepanu, jak miałam takie przebarwienie po oparzeniu i faktycznie pomogło. Trochę śmierdzi, bo to jest na bazie cebuli.

co do rozstepow to ja do 4 miesiaca ciazy smarowalam sie kremem na rozstepy gerbera chyba , ale ja z tych leniwych jestem i czesto mi sie zapominalao albo nie chcialo akurat brzuszka namascic wiec kupilam sobie zwykla oliwke bambino i jak sie kapalam i siedzialam jeszcze w wannie to smarowalam sie szybciutko oliwka na mokre cialko cala potem wycieralam sie recznikiem ( reczniki troche nacierpialy sie:-D:-D) i powiem wam ze ani jednego rozstepu sie nie dorobilam w tej ciazy:sorry2::sorry2: i tak mi sie spodobala ta oliwka ze do dzis jej uzywam:-D:-D:-D

blizniaki2000,ja jem buraczki np,na grubej tarce,troszku octu,oleju...albo brokuly zapieczone w piekarniku na to zolty ser,ale moje bejbe poki co tfu,tfu nie ma zadnych problemow kolkowych ani wysypek wiec..:happy:

moj Knopersik:-)

Załączniki

• Obraz 178.jpg
    Obraz 178.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Witaski przytulaski dla wszystkich!!!:-):-):-)

Przede wszystkim jeśli są nowe rozpakowane to gratuluję a tym które nadal w dwupaku 3majcie się!!! już niedługo!!!:-):-):-)

Dawno nie zaglądałam,ale naprawdę brak czasu....mam nadzieję że u Was wszystko ok.....
U mnie dużo lepiej...Oliwce trochę ulżyło...kolki są rzadziej i dużo mniej intensywne...od kilku dni przesypia mi prawie całą noc...zasypia ok 23 i budzi sie 6-7 rano....za to w dzień śpi bardzo mało...jest bardzo aktywna i czasem prześpi tylko dwie godzinki...

ściskam wszystkie Was bardzo mocno i buziaki dla Naszych maluszków!!!

Do góry