xpatrysiax
mamusia Olusia :)
kochana daj znac jak sie dowiesz;-)
Nie ma sprawy :-) Jak tylko będę coś wiedzieć, to napiszę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana daj znac jak sie dowiesz;-)
Mamuśki które urodziły w 2008 roku...
czy dłuższe macierzyńskie nam tez przysługuje????
nie wiem jak Ty to zrobisz-ciezko bedzie..Hej hej
Byłam dzisiaj u lekarza i okazało się ze złapałam grype. Mam zapisane antybiotyki. Mam lezec, ciekawe jak to zrobic przy moim małym. A co najciekawsze zakładac maseczke jak karmie małego i .... jak najmniej z nim przebywac
.
Obowiazuje, obowiazuje
Bylam dzisiaj w ZUSie i juz mam wszystko zalatwione. Wiec wcale nie trzeba urodzic po 1 stycznia zeby sie zalapac na 20 tygodni![]()
Obowiazuje, obowiazuje
Bylam dzisiaj w ZUSie i juz mam wszystko zalatwione. Wiec wcale nie trzeba urodzic po 1 stycznia zeby sie zalapac na 20 tygodni![]()
Marzycielka a dlaczego mała się odwodniła?
czyli herbatki z kopru włoskiego nie dawac?
i wogule zaczyna mnie pobolewac brzuszek tak jak przed okresem!!!czy to mozliwe ze po 3 tygodiach moge juz dostac okres?????
dodam ze tydzien temu zakonczylam krwawic po porodzie
![]()
A propos zawijania w rożek do spania. Kiedys wpadł mi w ręce film instruktażowy o zawijaniu noworodków i niemowlaków w chustę, tak żeby rączki miały przy ciele. I faktycznie na tym filmie to bardzo uspokaja maluszki i pozwala im zasnąć. Nie wierzyłam, póki nie spróbowałam z Jasiem, a miał już wtedy ze dwa miesiące. Jak zaczęłam go na noc zawijać ciasno w chustę, to zaczął przesypiać dłużej w nocy. Teraz pryz Hani próbowałam, najpierw się buntowała trochę. Ale wczoraj ją zawinęłam i pierwszy raz przespała w nocy 5 godzin w kawałku, a u nas to rekord. Coś w tym chyba jest.