reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej.

U mnie w domu szpital normalnie. Ja wyzdrowialam a Adrian i dzieci chore :-( Ksawery ma tylko na szczescie maly katarek ale jednak.

Wczoraj bylam na solarium i spalilam sobie ryjek, dzis cierpię a chcialam tylko sie troszke wygrzac bo taki mróz. Babka powiedziala ze na tym lozku 10 minut nie opali mnie za bardzo-mylila sie :wściekła/y:

Co do krwawienia po porodzie to ja zaczynam sie martwic bo wczoraj minelo mi 6 tyg a ja od jakis 2-3 tyg mam takie male plamienia. Nie jest tego duzo bo wkladka sama wystarczy ale jednak leci albo sluz brazowawy albo sluz z krwia :-(

reklama
landryneczko-to twój brzdąc i tak nie je aż tak duzo..mój jak sie przyssa to 110wcina...jak do lekarza jechałam to odciągnęłam a jak wróciłam to musiałam go jeszcze troszke dokarmić.ostatnio cały dzien mi na cyckach wisiał to takie miękkie były jak nigdy :-)aż się zaczęłam bac że mu zbraknie

to moj wlasnie zjadl 70 mil mojego mleka i musialam mu dac jeszcze mleko modyfikowane 40 mil i dopiero zasnol...

Witajcie mamunie;-)
Agatkas i Okruszku gratulki ogromniaste!!!!!!!!!

wpadam do Was jak zwykle na chwilunie zobaczyc jak zyjecie:-) ja po malutku zaczynam sobie jakos radzic choc Bianeczka od kilku dni sie dziwnie prezy i postekuje- chyba ma zaparcia i nie wiem od czego:baffled: prawie nic nie jadam:zawstydzona/y: nocki mam nie przespane,ale staram sie odsypiac w dzien i jakos leci.. Z tego wszystkiego spadlo mi 10kg wiec sa i plusy,ale dupke dalej mam jak szafe czterodrzwiowa:-D:rofl2:

Dorotko gratulki- kurcze rodzilysmy tego samego dnia i moze w tym samym szpitalu??Gdzie rodzilas kochana?

Hej.

U mnie w domu szpital normalnie. Ja wyzdrowialam a Adrian i dzieci chore :-( Ksawery ma tylko na szczescie maly katarek ale jednak.

Wczoraj bylam na solarium i spalilam sobie ryjek, dzis cierpię a chcialam tylko sie troszke wygrzac bo taki mróz. Babka powiedziala ze na tym lozku 10 minut nie opali mnie za bardzo-mylila sie :wściekła/y:

Co do krwawienia po porodzie to ja zaczynam sie martwic bo wczoraj minelo mi 6 tyg a ja od jakis 2-3 tyg mam takie male plamienia. Nie jest tego duzo bo wkladka sama wystarczy ale jednak leci albo sluz brazowawy albo sluz z krwia :-(

wlasnie mam taki kremowy ciut ciemniejszy od kremowego niewielki sluz:zawstydzona/y::zawstydzona/y: sorrki za szczeguly:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: martwie sie tym moim bolem w podbrzuszu jak na okres dziewczyny po cesarce czy wsa tez tak podbrzusze pobolewa?????:baffled::baffled: boje sie zeby cos z ta rana wewnetrzna sie nie dzialo:-:)-(

Justine, widzę ze fatalnej serii ciąg dalszy, ale jak zwykle dzielnie sobie poradziłaś.
No i Lenka jak duza dziewczynka:szok:
Moja Magdusia ma 5 tygodni i waży 3kg z kawałeczkiem.

Landryneczko, gratuluję apetytu synkowi.

Kankiya, super ze 10 kg mniej, niedługo wskoczysz w swoje sexi ciuszki;-)

Cyprysiowa, kuruj tych swoich chłopaków jak najszybciej.

Marzycielko, fajnie ze mazs czas na fryzjera, do mnie w sobotę przyjdzie siostra i zrobi mi włoski w domu, bo raczej nie mam jak wyjść na kilka godzin z domku.

A my bylismy dzisiaj na usg bioderek i wzsytko jest jak najbardziej ok, teraz kontrol jak będzie miała 6 miesięcy.

reklama
Hej hej

Byłam dzisiaj u lekarza i okazało się ze złapałam grype. Mam zapisane antybiotyki. Mam lezec :baffled:, ciekawe jak to zrobic przy moim małym. A co najciekawsze zakładac maseczke jak karmie małego i .... jak najmniej z nim przebywac :dry:.

Do góry