Agatkas kochana gratulacje!!!!
Xpatrysiax - mogłam coś pokręcić
i chyba faktycznie to -10 a nie -5.
Dzwoneczka dzięki za podpowiedź :-) Jakoś nie skojarzyłam wcześniej, że mała mi super spała dopóki była zawijana w rożek. Tydzień temu odłożyłam rożek i... nici ze spania. Dziś zawinęłam ją znowu i mam nadzieję, że już teraz zawsze będzie tak ładnie spała ;-)
A mi właśnie przed chwilą położna powiedziała, że poniżej -10 się nie wychodzi... widać są różne szkoły :-)
Xpatrysiax - mogłam coś pokręcić
![zawstydzony :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/embarrassed.gif)
Blizniaki a ze tak glupio spytam masz rozek albo koc?? Ja sie zorientowalam ze moj mlody po prostu bardzo lubi zeby go owijac ciasno wtedy lezy grzecznie. Wiec sprobuj moze swoja maluszke owinac kocem albo ciasno zapnij w rozek i zobacz jak jej tak bedzie)
Dzwoneczka dzięki za podpowiedź :-) Jakoś nie skojarzyłam wcześniej, że mała mi super spała dopóki była zawijana w rożek. Tydzień temu odłożyłam rożek i... nici ze spania. Dziś zawinęłam ją znowu i mam nadzieję, że już teraz zawsze będzie tak ładnie spała ;-)