dzwoneczka
Fanka BB :)
Witam
dawno nie zaglądałam na bb przez tą przeprowadzke - mam nadzieje że mi wybaczycie,
Dunia, landryneczka gratuluje dziewczyny!!!!!!!!;-)
Dzwoneczka moja córcia też tak potrafi zjeść, dwa cyce plus butla, we wtorek skończy miesiąc i przytyła 1 kilogram, teraz waży ponad 5 kilo:-)
Agatkas trzymam kochana za Ciebie kciuki - za szybkie i bezbolesne rozwiązanie;-)
Renia heh moze tak ma byc? Nasz dzieciaczki po prostu potrzebuja duzo mleczka...a ile Twoja Victoria pije po tych cycusiach?? Moj ok 120ml..
![Rofl2 :rofl2: :rofl2:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/rofl.gif)
Dziewczynki Zuzia się zdecydowała! Właśnie odeszły mi wody i powoli sie zbieram do szpitalaAle mam cykora!!!!!!!!!
ZUCH DZIEWCZYNKI!!
No to masz zawrocik glowki kochana!!a tak to fajnie opisujesz ze czytam Cie jak sie czyta grochole![]()
Oooo tak tak!! Podpisuje sie
Witam sie poniedziałkowo.
Wczoraj mieliśmy awarie netu, wiec nie było jak zajrzeć, a tu tyle nowych wieści.
DUNIA, LANDRYNECZKA, serdecznie wam gratuluję i ciesze sie że isę w końcu doczekałyście.
Agatkas, ściskam kciuki i mam nadzieję,z e juz sie rozpakowałaś.
Justine, tylko cię podziwiać, jesteś bardzo dobrze zorganizowana, no i nieźle musisz is erano nagłówkować.
Paola, główka do góry będzie lepiej, a stany depresyjne, a raczej baby blues, dotknął prawie każdej z nas, mam nadzieje ze szybko minie.
A moja księżniczki najchętniej byłąby cały czas na rękach, wtedy śpi, jak odkładam do wózka albo łóżeczka to od razu się budzi, zaczęłam się już zastanawiać nad chustą, bo ciężko cokolwiek zrobić w domku.
Czy któraś z Was stosuje chustę?
Blizniaki a ze tak glupio spytam masz rozek albo koc?? Ja sie zorientowalam ze moj mlody po prostu bardzo lubi zeby go owijac ciasno wtedy lezy grzecznie. Wiec sprobuj moze swoja maluszke owinac kocem albo ciasno zapnij w rozek i zobacz jak jej tak bedzie
hello na chwilunie,
Blizniaki dzieki za cieple slowa, ale ja wlasnie chyba nie jestem dobrze zorganizowana, zamiast siedziec tera w necie powinnam obiad gotowac i jednoczesnie zalatwiac sponsorow na impreze ktora wspolorganizuje ale dupa blada, nie chce mi sie a czas leci, zaraz do przedszkola znowu i do szkoly i jeszcze kumpel przyjezdza bo cos mu sie w zyciu posypalo i mamy radzic co dalej ufff! A moj pies ma 11 lat, przezyl narodziny 3 dzieci i chyba psychicznie nie wytrzymuje, probuje zwrocic na siebie uwage i podsikuje mi dywany jasna cholera, ciagle ze sciera lotom. ma chora watrobe i lekarze 2 lata temu na niej krzyzyk postawili ale sie nie dalismy. A jakby wszystkiego bylo malo to temperatura spada z godziny na godzine, juz jest -13, czy ja w ogole powinnam wozkiem jechac w taki mroz???
Troche zimnooo...jak nie mozesz jej zostawic to po przykrywaj cieplo...co kraj to obyczaj, co lekarz to inna szkola, tutaj na przyklad sie nie weranduje dzieciakow, ja z mlodym wyszlam od razu na spacer nastepnego dnia po porodzie