reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

wam to dobrze jestescie juz ze swoimi maluszkami a ja jak narazie ani widu ani slychu tylko jakas zla dzis chodze caly dzien!!!!! nic mi sie nie chce robic wczoraj caly dzien przespalam az do dzis do 11 a teraz mnie tylko glowa boli i mnie wsyztko denerwuje... takie czekanie:crazy:

reklama
BlackWizard to powodzenia i trzymam kciuki żeby to było to:tak:
Landryneczko wiem co czujesz, ale jeszcze spokojnie masz czas;-) Ja niestety już 4 dni po terminie i sama nie wiem co robić:-( Miałam się zgłosić 8 dni po terminie, ale mój S. napiera żebyśmy jutro jechali już do szpitala, żeby na samego sylwestra nie jechać... Nie wiem czy mogę tak szybko po terminie się zgłosić i czy np. będą chcieli mi wywołać poród, no a zdrugiej strony chciałabym jechać, żeby upewnić się czy z maleństwem wszystko dobrze:baffled:

dunia jedz do szpitala zasymuluj ze cie glowa boli i musza ci zrobic badania chociazby ktg ... to bedziesz spokojniejsza ja mam dzis tak dziwny dzien ze szok i wogole pogoda taka do bani pada deszcz i zimnooooooo co tu nigdy takiego nie bylo :crazy:
nawet nie mozna wyjsc na spacerek bo sie zamarza... nie mowiac juz ze w glowie sie kreci jak na karuzeli...

ja jeszcze tylko 5 dni a jeszcze nie jeestem zdecydowana co do szpitalaaaaa dopiero w poniedzialek bede jechac sie dowiadywac bo chcemy z mezem wziasc pokoj prywatny a wszytko jest zajete koszmarrr...

sierota ze mnie:crazy::crazy: napisalam przez pomylke te wiadomosc na opiece nad dziecmi:-D:-D:-D:-D

oki teraz tutaj donosze:-D:-D mamy kolejnego grudniowego i swiatecznego bobaska:tak::tak::tak:

DZISIAJ O 7 RANO PRZYSZLA NA SWIAT BIANECZKA WAZYLA 3 KG I 50 CM DLUGA, JA PEKLAM OD TYLKA PO CEWKE , ALE DAJE RADE , BUZKI DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK . KAKIYA

pozdrowilam i przeslalam gratulacje Karolince od wszystkich mamus grudniowych:tak::tak::tak::tak:

oki teraz tutaj donosze:-D:-D mamy kolejnego grudniowego i swiatecznego bobaska:tak::tak::tak:

DZISIAJ O 7 RANO PRZYSZLA NA SWIAT BIANECZKA WAZYLA 3 KG I 50 CM DLUGA, JA PEKLAM OD TYLKA PO CEWKE , ALE DAJE RADE , BUZKI DLA WSZYSTKICH MAMUSIEK . KAKIYA

NO NIEEEEE :crazy: ZOSTAJE NA SZARYM KONCU
wiedzialam ze tak beddzie bede ostatnia w kolejce :-(
a tak mi obiecywala ze mnie nie zostawi samej :-(i co rozpakowala sie wraz ze swiatecznym prezentem.

GRATULACJE KANKIYA !!!!!!!!!!! czekamy na foteczki malej Bianeczki .

TYGRYSKU jak bedziesz pisala do Kankiya to napisz jej odemnie ze tak sie nie robi miala òpoczekac na mnie !!!!!!:crazy: juz ja jej pokaze jak wroci ojjjjjjjj i pogratuluj malenstwa...
Ps. teraz to juz mam dola na maksa...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A co się nadal dzieje??

Marzycielko mamy trochę problemów z mała...:-( Nasza Julcia urodziła się...a raczej została zmuszona do pojawienia się na tym świecie przez nierównomierną prace serduszka stwierdzona na KTG:-(
Po porodzie podejrzewaja u niej zapalenie mięśnia sercowego....i z powodu tej arytmii byłysmy rozdzielone(stąd problemy z karmieniem:sorry2:)

W poniedzialek mielismy zglosic sie do szpitala dziecięcego na badanie holtera...miało trwać 24 godziny ale jak to nasza polska słuzba zdrowia wszystko wyszlo inaczej....i nie chcieli wypuścić nas na święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nie było lekarza ktory opisałby badanie Julci....:no::no::no:
Więc wypisaliśmy się na żądanie ale i tak bedziemy musieli tam wrócić.....

Całkiem mozliwe że te zmiany same cofnął się i oto modlimy się....bo to taki mały szkrabek:-(
Trzymajcie za nas kciuki!!!!!!:-(

NO NIEEEEE :crazy: ZOSTAJE NA SZARYM KONCU
wiedzialam ze tak beddzie bede ostatnia w kolejce :-(
a tak mi obiecywala ze mnie nie zostawi samej :-(i co rozpakowala sie wraz ze swiatecznym prezentem.

GRATULACJE KANKIYA !!!!!!!!!!! czekamy na foteczki malej Bianeczki .

TYGRYSKU jak bedziesz pisala do Kankiya to napisz jej odemnie ze tak sie nie robi miala òpoczekac na mnie !!!!!!:crazy: juz ja jej pokaze jak wroci ojjjjjjjj i pogratuluj malenstwa...
Ps. teraz to juz mam dola na maksa...

Słonce i ty tez juz niedlugo doczekasz sie swojego szkrabka:tak::tak::tak: juz blizej niz dalej teraz to juz lada dzien sie to mozde stac:tak: piszesz ze samopoczucie sie Tobie zmienilo a moze to juz obkaw ze niedlugo nastapi TEN dzien:tak::tak: ja tak mialam 2 dni przed porodem ze sama ze soba sobie nie moglam poradzic:tak::tak: trzymam kciku za ciebie i pamietaj ze juz niedlugo bedziesz i ty tulic swoja kruszynke mala:tak::tak:

Marzycielko mamy trochę problemów z mała...:-( Nasza Julcia urodziła się...a raczej została zmuszona do pojawienia się na tym świecie przez nierównomierną prace serduszka stwierdzona na KTG:-(
Po porodzie podejrzewaja u niej zapalenie mięśnia sercowego....i z powodu tej arytmii byłysmy rozdzielone(stąd problemy z karmieniem:sorry2:)

W poniedzialek mielismy zglosic sie do szpitala dziecięcego na badanie holtera...miało trwać 24 godziny ale jak to nasza polska słuzba zdrowia wszystko wyszlo inaczej....i nie chcieli wypuścić nas na święta:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: bo nie było lekarza ktory opisałby badanie Julci....:no::no::no:
Więc wypisaliśmy się na żądanie ale i tak bedziemy musieli tam wrócić.....

Całkiem mozliwe że te zmiany same cofnął się i oto modlimy się....bo to taki mały szkrabek:-(
Trzymajcie za nas kciuki!!!!!!:-(

Kochana My z Filipkem trzymamy mocno za was kciuki i wierzymy ze wszystko bedzie dobrze i samo sie wszystko unormuje. Wierzymy w to bardzo mocno a jak sie w cos bardzo mocno wierzy to TO sie sprawdza!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

rozpakowanym mamusiom ogromne gratulacje :-D a tym wyczekującym cierpliwości..wiem że to trudne ale już niedlugo kochane:tak:

Madzienka- wszystko będzie dobrze ;-) a nasza służba zdrowia to niestety tragedia :no:sama sie przekonałam na własnej skórze :crazy:
BlackWizard- trzymam kciuki żeby to były już te właściwe skurcze :-)
dunia- jedź wczesniej i jezeli nie masz nigdzie zapisanej daty kiedy masz się zgłosić do szpitala to powiedz że po 4dniach :-p
a ja mam problem z sąsiadką :angry: głupia ***** bo inaczej nie można jej nazwać kopci na klatce dziś wyszła wataha 3wiedźm i najrały a jak im zwróciłam uwage to sie zaczęła wojna :baffled: i mam zamia zgłosic to do administratora czy gdzie kolwiek indziej..oby ktoś cos zrobił z tym bo dotrzymam obietnicy i wysmaruje jej morde zużytym pampersem :rofl2::-D

reklama
rozpakowanym mamusiom ogromne gratulacje :-D a tym wyczekującym cierpliwości..wiem że to trudne ale już niedlugo kochane:tak:

Madzienka- wszystko będzie dobrze ;-) a nasza służba zdrowia to niestety tragedia :no:sama sie przekonałam na własnej skórze :crazy:
BlackWizard- trzymam kciuki żeby to były już te właściwe skurcze :-)
dunia- jedź wczesniej i jezeli nie masz nigdzie zapisanej daty kiedy masz się zgłosić do szpitala to powiedz że po 4dniach :-p
a ja mam problem z sąsiadką :angry: głupia ***** bo inaczej nie można jej nazwać kopci na klatce dziś wyszła wataha 3wiedźm i najrały a jak im zwróciłam uwage to sie zaczęła wojna :baffled: i mam zamia zgłosic to do administratora czy gdzie kolwiek indziej..oby ktoś cos zrobił z tym bo dotrzymam obietnicy i wysmaruje jej morde zużytym pampersem :rofl2::-D

kochana rozumiem Cie doskonale moj ssasiad tez stary pryk pali papierosy na klatce schodowej :crazy::crazy::crazy::crazy: normalnie pozniej czuc ten dym cholerny w mieszkaniu:crazy::crazy::crazy: u nas ani ja ani maz nie pali a mnie na sam zapach papierosow wymiotowac siechce a teraz jak jest Filipewk to jeszcze bardziej mnie to irytuje:wściekła/y::wściekła/y: jak tak bardzo kocha fajki niech sobie smrodzi we wlasnym mieszkaniu a nie ludziom pod drzwiami bedzie dymil!!!!!!!!!!!!!!

Do góry