reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa nieciekawa sytuacja goscie was zameczą, a szczególnie synek to przezyje oby szybko wyjechały:tak:

Misiówka to tylko pozazdroscic pokarmu, mała pewnie bedzie ładnie przybierac,no i to zawsze jeden kłopot mniej:tak::-)

Natalkaa teraz miałam wizyty co tydzien, ostatnią miałam wczoraj i teraz mam sie zgłosic do szpitala w poniedziałek. Do tej pory miałam wizyty tylko u połoznej w przychodni i nic mi nie robili ani ktg ani badania gin. Nic tez na wywołanie typu masażyk czy odzielenie tego bieguna mi nie zaproponowano:baffled: Badanie gin bede miała napewno w poniedziałek-tyle wiem a jak bedą wywoływac to sie okaze:confused:
Tez czytałam o tym odzieleniu bieguna i ja raczej sie nie zgodze nie ufam im:no: A dlaczego ty chodzisz do lekarza a nie połoznej?

reklama
xpatrysiax ty miałas robione te odzielenie bieguna dolnego, mozesz cos wiecej napisac jak to sie odbywa i czy sa jakies zagrozenia, powikłania, cokolwiek co lekarz o tym ci mowił:baffled:

Anoli ja tez caly czas chodzilam do poloznej w przychodni, ale dzisiaj dlatego, ze juz po terminie mialam wizyte w szpitalu z lekarzem i jutro tez mi bede miala z lekarzem a w poniedzialek tam juz na tym oddziale co sie rodzi bede miala to odklejanie bieguna czy cos. A Ty przez cala ciaze nie mialas wizyt w szpotalu bo mi usg robili w szpitalu i ten triple test tez. A tak wogole to te moje skurcze staja sie troche bolesne wiec nie wiem czy to wszystko bedzie pottrzebne bo moze jeszcze dzis pojade na porodowke :happy::happy:

Dziewczyny, mam nadzieje ze Wasze porody same sie zaczną, bez żadnego wywoływania czy oddzielania bieguna i innych cudów.

A moje maleństwo przespało dzisiaj kąpiel:-D. zawsze płacze i nie za bardzo lubi się kąpać. A dzisiaj sobie smacznie spała, ale zaczęła sie krecić popłakiwać, no to ja szybko naszykowałam kąpiel, bo już dość późno, a ona sobie dalej przysnęła i spała nawet w wannie, rozkraczona jak żaba, śmieszny widok. Obudziła sie dopiero jak ją smarowałam oliwką, potem pojadła i znów śpi, chłopaki też śpią, a ja popijam sobie gorącą herbatkę z soczkiem malinowym.
Zaraz tez psadam sie kąpać i spać, bo nie wiadomo ile pobudek mnie dziś czeka;-)

Mam nadzieję, ze jak ja bede sobie spała w najlepsze, to kilka z Was sie w tym czasie rozpakuje:-)
Dobrej nocki

Anoli ja tez caly czas chodzilam do poloznej w przychodni, ale dzisiaj dlatego, ze juz po terminie mialam wizyte w szpitalu z lekarzem i jutro tez mi bede miala z lekarzem a w poniedzialek tam juz na tym oddziale co sie rodzi bede miala to odklejanie bieguna czy cos. A Ty przez cala ciaze nie mialas wizyt w szpotalu bo mi usg robili w szpitalu i ten triple test tez. A tak wogole to te moje skurcze staja sie troche bolesne wiec nie wiem czy to wszystko bedzie pottrzebne bo moze jeszcze dzis pojade na porodowke :happy::happy:

Natalkaa to jest jakies chore,ze bylas w szpitalu i nawet rozwarcia ci nie sprawdzili. Ja w sumie tez tylko na usg byłam w szpitalu, a tak to zawsze w przychodni.A triple testu nie miałam:no:chyba ze o tym nie wiem:no:
Trzymam więc kciuki za skurcze:-):-):-)ja tez mam od wczoraj ale mało bolesne:-( nigdy nie myslalam ze bede sie modlic zeby bardziej bolało:-D:-D:-D

Melduję się po wizycie! Mała grzecznie leży główką do dołu. Szyjka mi się nie skróciła nawet o pół milimetra :( :( Lekarz powiedział że mam się nie nastawiać, że urodzę przed terminem:( i umówił mnie na wizyte na 30 grudnia czyli dzień po terminie. Zbadał mi przepływy i serducho sprawdził i stwierdził że wszystko jest idealnie, nie ma żadnych zagrożeń i mam sobie spokojnie czekać... ehhhh...
Tylko skąd brać siłę i cierpliwość. Pozbawił mnie chłop resztek złudzeń:)

reklama
Do góry