reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

kokusia ja się pisze na ten konkurs:-)

Dziewczyny nie przejmujcie się...teściowe już takie są...to taki inny gatunek...ja mam jeszcze gorzej bo mam jedną byłą i przyszłą...haha:-)

reklama
Czesc dziewczynki,

Ale dzisiaj u mnie goraco, ponad 35 stopni:szok:no ale w koncu lato...
Oczywiscie bylam taka madra, ze stwierdzilam, ze nie mam sie w co ubrac i pojechalam do miasta;-)Ale przynajmniej poprawilam sobie humor i pare ciuszkow udalo mi sie z wyprzedazy kupic;-)
O tesciowej, to moze ja sie nie bede wypowiadala:no::-D

U lekarza był oki;-)okzało się że nie przytyłam jeszcze ani grama od początku ciąży...dzidziuś rośnie a ja poprostu przestałam jeść słodycze więc wszczędzie chudne tylko brzuszek rosnie jak oszalały:-D
Jesli chodzi o ciuszki to tez mjuszę w końcu po wypłacie męża się zebrać i pokupować chociaz dwie pary spodni bo w nic się nie mieszcze już:szok: a na wyjazd się przyda...
Buzaiki dla Was...i spokojnego wieczoru:tak:

ja przytyłąm od zeszłęgo miesiaca 2,5 kilo a predzej to niewiem bo sie niewazyłąm przed ciąża ale dziasij chsiałąm załozyc rybaczki ktore mam jeszcze z zeszlego roku no i jeszcze do zeszlego tygodnia sie w nie miescilam a dzisiaj szok :szok: niemogłąm sie dopiac musze sie wybrac na jakies zakupy:-) bo sie dzidzia ugotuje ;-)

Zapominajka - to wspaniale, że masz taki super nastrój. Tak trzymać! Przyda mi się trochę twojego optymizmu, bo u mnie z tym ostatnio ciężko.

Co do płci, to ja się właśnie dlatego nie nastawiam, bo pomyłki się zdarzają i to częściej chyba właśnie kiedy mówia, ze dziewczynka.

A ja się tylko zastanwaiem czy ja te kilogramy zrzucę po ciąży?:cool:
Jestem nawet trochę przerażona bo chę wrócić do dawnej wagi a obawiam się , że to może być cholernie trudne:sorry:

czesc dziewczynki...padlam na chwilke podgladnac was nieco i poczytac jak to sie czujecie...widze ze wszystko raczej ok u was,,,,to dobrze....bardzo sie ciesze...pozdrawiam serdecznie

hej dziewuszki, ja mam dziś strasznie męczący dzień za sobą, a do tego strasznie niewygodnie muszę siedziec przy kompie, więc tylko się melduję, bo muszę jeszcze kilka spraw podziubać, a zapałki juz łamię powiekami... zatem do juterka jak mniemam...

Agatkas - dzięki za polecane książki, super, bo właśnie muszę coś sobie sprowadzić i nie mam za wiele pomysłów...

reklama
Do góry