reklama
oceancity28
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczynki,
Ale dzisiaj u mnie goraco, ponad 35 stopnino ale w koncu lato...
Oczywiscie bylam taka madra, ze stwierdzilam, ze nie mam sie w co ubrac i pojechalam do miasta;-)Ale przynajmniej poprawilam sobie humor i pare ciuszkow udalo mi sie z wyprzedazy kupic;-)
O tesciowej, to moze ja sie nie bede wypowiadala
Ale dzisiaj u mnie goraco, ponad 35 stopnino ale w koncu lato...
Oczywiscie bylam taka madra, ze stwierdzilam, ze nie mam sie w co ubrac i pojechalam do miasta;-)Ale przynajmniej poprawilam sobie humor i pare ciuszkow udalo mi sie z wyprzedazy kupic;-)
O tesciowej, to moze ja sie nie bede wypowiadala
U lekarza był oki;-)okzało się że nie przytyłam jeszcze ani grama od początku ciąży...dzidziuś rośnie a ja poprostu przestałam jeść słodycze więc wszczędzie chudne tylko brzuszek rosnie jak oszalały
Jesli chodzi o ciuszki to tez mjuszę w końcu po wypłacie męża się zebrać i pokupować chociaz dwie pary spodni bo w nic się nie mieszcze już a na wyjazd się przyda...
Buzaiki dla Was...i spokojnego wieczoru
Jesli chodzi o ciuszki to tez mjuszę w końcu po wypłacie męża się zebrać i pokupować chociaz dwie pary spodni bo w nic się nie mieszcze już a na wyjazd się przyda...
Buzaiki dla Was...i spokojnego wieczoru
ja przytyłąm od zeszłęgo miesiaca 2,5 kilo a predzej to niewiem bo sie niewazyłąm przed ciąża ale dziasij chsiałąm załozyc rybaczki ktore mam jeszcze z zeszlego roku no i jeszcze do zeszlego tygodnia sie w nie miescilam a dzisiaj szok niemogłąm sie dopiac musze sie wybrac na jakies zakupy:-) bo sie dzidzia ugotuje ;-)
pytia
Fanka BB :)
Zapominajka - to wspaniale, że masz taki super nastrój. Tak trzymać! Przyda mi się trochę twojego optymizmu, bo u mnie z tym ostatnio ciężko.
Co do płci, to ja się właśnie dlatego nie nastawiam, bo pomyłki się zdarzają i to częściej chyba właśnie kiedy mówia, ze dziewczynka.
Co do płci, to ja się właśnie dlatego nie nastawiam, bo pomyłki się zdarzają i to częściej chyba właśnie kiedy mówia, ze dziewczynka.
M
marzycielka
Gość
A ja się tylko zastanwaiem czy ja te kilogramy zrzucę po ciąży?
Jestem nawet trochę przerażona bo chę wrócić do dawnej wagi a obawiam się , że to może być cholernie trudne
Jestem nawet trochę przerażona bo chę wrócić do dawnej wagi a obawiam się , że to może być cholernie trudne
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Marzycielka mnie tez sie tak pomału zaczyna wydawac Cieżko bedzie wróci do dawnej formy
Ja dziś zjadłam porzeczki, truskawki i BÓB!!! Był pyyyyszny
Ja dziś zjadłam porzeczki, truskawki i BÓB!!! Był pyyyyszny
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
czesc dziewczynki...padlam na chwilke podgladnac was nieco i poczytac jak to sie czujecie...widze ze wszystko raczej ok u was,,,,to dobrze....bardzo sie ciesze...pozdrawiam serdecznie
Misiówka
Fanka BB :)
hej dziewuszki, ja mam dziś strasznie męczący dzień za sobą, a do tego strasznie niewygodnie muszę siedziec przy kompie, więc tylko się melduję, bo muszę jeszcze kilka spraw podziubać, a zapałki juz łamię powiekami... zatem do juterka jak mniemam...
Agatkas - dzięki za polecane książki, super, bo właśnie muszę coś sobie sprowadzić i nie mam za wiele pomysłów...
Agatkas - dzięki za polecane książki, super, bo właśnie muszę coś sobie sprowadzić i nie mam za wiele pomysłów...
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Hej dziewczyny. Te, które przesłały mi swojego maila-zaproszenia zostały wysłane. Jeśli któraś chce jeszcze to mam trzy wolne miejsca jeszcze więc zapraszam:-)