reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

kokusia ja się pisze na ten konkurs:-)

Dziewczyny nie przejmujcie się...teściowe już takie są...to taki inny gatunek...ja mam jeszcze gorzej bo mam jedną byłą i przyszłą...haha:-)

reklama
Czesc dziewczynki,

Ale dzisiaj u mnie goraco, ponad 35 stopni:szok:no ale w koncu lato...
Oczywiscie bylam taka madra, ze stwierdzilam, ze nie mam sie w co ubrac i pojechalam do miasta;-)Ale przynajmniej poprawilam sobie humor i pare ciuszkow udalo mi sie z wyprzedazy kupic;-)
O tesciowej, to moze ja sie nie bede wypowiadala:no::-D

U lekarza był oki;-)okzało się że nie przytyłam jeszcze ani grama od początku ciąży...dzidziuś rośnie a ja poprostu przestałam jeść słodycze więc wszczędzie chudne tylko brzuszek rosnie jak oszalały:-D
Jesli chodzi o ciuszki to tez mjuszę w końcu po wypłacie męża się zebrać i pokupować chociaz dwie pary spodni bo w nic się nie mieszcze już:szok: a na wyjazd się przyda...
Buzaiki dla Was...i spokojnego wieczoru:tak:

ja przytyłąm od zeszłęgo miesiaca 2,5 kilo a predzej to niewiem bo sie niewazyłąm przed ciąża ale dziasij chsiałąm załozyc rybaczki ktore mam jeszcze z zeszlego roku no i jeszcze do zeszlego tygodnia sie w nie miescilam a dzisiaj szok :szok: niemogłąm sie dopiac musze sie wybrac na jakies zakupy:-) bo sie dzidzia ugotuje ;-)

Zapominajka - to wspaniale, że masz taki super nastrój. Tak trzymać! Przyda mi się trochę twojego optymizmu, bo u mnie z tym ostatnio ciężko.

Co do płci, to ja się właśnie dlatego nie nastawiam, bo pomyłki się zdarzają i to częściej chyba właśnie kiedy mówia, ze dziewczynka.

A ja się tylko zastanwaiem czy ja te kilogramy zrzucę po ciąży?:cool:
Jestem nawet trochę przerażona bo chę wrócić do dawnej wagi a obawiam się , że to może być cholernie trudne:sorry:

czesc dziewczynki...padlam na chwilke podgladnac was nieco i poczytac jak to sie czujecie...widze ze wszystko raczej ok u was,,,,to dobrze....bardzo sie ciesze...pozdrawiam serdecznie

hej dziewuszki, ja mam dziś strasznie męczący dzień za sobą, a do tego strasznie niewygodnie muszę siedziec przy kompie, więc tylko się melduję, bo muszę jeszcze kilka spraw podziubać, a zapałki juz łamię powiekami... zatem do juterka jak mniemam...

Agatkas - dzięki za polecane książki, super, bo właśnie muszę coś sobie sprowadzić i nie mam za wiele pomysłów...

reklama
Do góry