reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Słuchajcie dziewczyny,Maybelline na swojej stronie ma konkurs - trzeba zebrać
10 dziewczyn, które się zarejestrują, coś popisać na ich forum i się
dostanie zestaw kosmetyków i próbek.
Sama rejestracja w ich serwisie nic nie kosztuje.
Czy mogę którąś z Was wpisać na listę - dostaniecie e-mail z
zaproszeniem.

reklama
a ja dziś mam nerwa okrutnego ! jeszcze do gina pojechałam a tam w 3 i troche bab :wściekła/y: na pięcie sie obróciłam i tyle mnie widzieli ! poza tym cała rodzina mnie do szału doprowadza i mam wrażenie że robią to z premedytacją ....... moge sie rozpłakać tutaj :cool2: ???

moze wieczorkiem popisze z większym entuzjazmem !

Witajcie dziewczyny. Też znam przypadek pomyłki w ocenie płci. Miał być chłopczyk a urodziła się dziewczynka:-D.
Ja nadal nie znam płci i nawet nie mam przeczuć:-(. Ale najważniejsze, że pojawiły się wiśnie:-D bo zamierzam się nimi dzisiaj najeść do oporu.

Ja porzeczki mam w planach jutro :-D

Wydaje mi się jakbym dostawała od kilku dni dawkę środka rozweselającego:-D. Wszystko mnie cieszy i mogłabym góry przenosić:-)

czesc dziewczynki,
ja tez mam dzis koszmarny dzien i to wszystko wina pogody a jutro podobno ma byc jeszcze gorzej :shocked2: jestem zmeczona i probowalam sie zdrzemnac ale nic mi z tego nie wyszlo bo za goraco.
Mnie mozesz zapisac do tego konkursu :)
musze sie pochwalic, ze zapisalam sie do szkoly rodzenia :tak: zaczynamy 22 sierpnia.

Wczoraj sie tak wkurzylam moja wredna tesciowa zadzwonila pytac sie o mojego meza jego nie bylo taka bylam zdenerwowana aż dzidzia dala mi kopniaka żebym sie uspokoila ona nie ma prawa do nas dzwonic moze tylko do meza na komurke jak przyszedl z pracy to caly wieczur bylam na niego zla to wkoncu jego matka niech jej cos powie zeby mnie nie denerwowala, potem powiedzial mi ze jej wygarnie zeby juz nigdy nie dzwonila bo jak zadzwoni to i jego juz nigdy nie zobaczy. Noi zadzwonil do niej i powiedzial jej zeby juz nie dzwonila bo po tym co sie stalo to ja jej nie nawidze i nie chce jej slyszec ale sie rozpisalam musialam sie komus wyzalic przepraszam dzieczyny za zawracanie wam glowy, a jeszcze chcialam podkreslic ze tesciowa nigdy nie widziala naszego synka.

Słuchajcie dziewczyny,Maybelline na swojej stronie ma konkurs - trzeba zebrać
10 dziewczyn, które się zarejestrują, coś popisać na ich forum i się
dostanie zestaw kosmetyków i próbek.
Sama rejestracja w ich serwisie nic nie kosztuje.
Czy mogę którąś z Was wpisać na listę - dostaniecie e-mail z
zaproszeniem.

Jak możesz to mnie zapisz;-)

aniamanu
nie denerwuj się tak i możesz Nam się wyżalac kiedy tylko chcesz:-)

reklama
Jeśli chodzi o pomyłki lekarzy co do płci dziecka to się zdarzają. Moja siostra była pewna że będzie mieć dziewczynke, miała całą wyprawkę różową i gdy urodziła i lekarz powiedział jej że ma ślicznego i zdrowego chłopca to aż sobie zakleła:-D. Odnośnie teściowej to mogę się tylko cieszyć że nie dzwoni do nas bo to "takie wielkie koszty", mój M też nie chce do niej dzwonić i się denerwować, i wreszcie cieszę się że tak daleko mieszkam od mojej "ukochanej" teściowej.

Do góry