czesc kobietki
Bylam wczoraj na wizycie u lekarza i wlasciwie jestem bardzo rozczarowana. Juz taka pozna ciaza a ja jeszcze nie mialam usg :-( Myslalam ze bede miala teraz 2 lipca , ale tak bardzo chcialam juz miec ze nie zauwazylam jedynki za dwojka , i zrobilo sie 21 lipca
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Jeszcze 3 tyg do pierwszego (zgrozo) ! usg.
Poza tym lakarka nic nie mowila , posluchala czy bije serduszko, powiedziala ze wszystko ok i wystawila termin na nastepna wizyte. Ja po przyjsciu do domu pomyslalam sobie ze sprawdze jakie mi cisnienie wpisali w ksiazeczke ciazowa (bo przewaznie mam niskie i bylam ciekawa) , patyrze a tu mam bakterie w moczu wpisane. Dokladnie to mam bilirubine i leukocyty :-(Co to znaczy, moze ktoras wie i jak moge sobie pomoc , poniewaz mnie troche swedzi i piecze w tym miejscu (o czym doktorce wspomnialam a ona badajac mnie stwierdzila ze nic nie widzi zlego ). A te zwiazki w moczu to nie zle!!!??? Czy ktos potrafi mi pomoc, nastepna wizyte u tych konowalow mam na 3 tyg dopiero.
Ale nabazgralam