M
marzycielka
Gość
Hej
Ja jak zwykle wpadam z rana z doniesieniem :
Tym razem od zozykozy:
"Witam oglaszam ze o 2.20 Przyszedl na świat Jaruś ma 53cm i 2960g pozdrowienia dlacałej reszty mamus.Zozakoza."
Gratulujemy!!
GRATULACJE SERDECZNE!!!
A co się konkretnie dzieje? Bo się zmartwiłam no i powodzenia życzę na tej wizycie.
ZOZAKOZA GRATULACJE
no problem jest w tym , że ja miałam 8 szwów : 2 nierozpuszczalne zewnętrzne i 6 rozpuszcalnych tam przy wejściu do " no wiecie czego" i te szwy brzydko pachną...:-(
Przemywam Rivanolem i lecę do gina.
Dziewczyny,a teraz kciukasy do góry jak jeden Bóg:
sms od Madzienki:
"Karolinka niestety ale musisz mi wybaczyc...dzisiaj mam cesarke cos dzieje sie z Julka a więc trzymajcie za mnie kciuki...napisze jakdojde do siebie....."
Trzymam kciukasy!!!
dzwoneczka - twoje dziecię to naprawde już przegina z tym wystawianiem cierpliwości mamusi na próbę
A nam dzisiaj stuknęło 2 tygodnie :-)
Buziaki ode mnie i Oliwki!!:-)
Nam dzisiaj 3 tygodnie stuknęło:-)
Witam rozpakowane mamusie i towarzyszki niedoli w dwupakach :-)
Zozakoza GRATULACJE!!!!!!
Madzieńka ---->kcuikasy zaciśnięte!!!!!!! Wracaj do nas z malutką!!!
A mi już chyba odbija. Dziś snił mi się mój gin.
A, że to przystojny facet - to się działo
Byłam z rana na badaniach krwi i moczu bo w sobotę mam wizytę, której wg mojego przystojnego gina miałam już nie doczekac :-)
Chociaż kto wie, dziewczyny się rozpakowują więc moze znowu polecimy hurtem :-)
Idę wstawic pranie - dwa piętra w dół po schodach :-) moze pobiegnę
fajne sny...
Marzucielko- mam nadzieje że do wizyty jakos wytrzymasz z tym bólem ;-)
Wiesz one mnie wogóle nie bolą tylko ten zapach brzydki jest cos się tam paprze..
na poczatek czesc wszystkim Forumowiczkom!jaka swietna kawiarenke tu mata:-)
A ja,albo raczej my tu po raz pierwszy,ciagle w jednym opakowaniu,chociaz od niedzieli powinny byc juz dwa:-(i czeeeeeekamy,czas sie dluzy niesamowicie i nic nie zapowiada ze cos sie ruszy,troche dolek...ale jak tak czytam jak fajnie sie tu dzieje to robi sie lepiej!!
Witam serdecznie.
Witam wszystkie grudniowe mamusie :-)
Ja jeszcze dwa dni temu byłam święcie przekonana, że mamą zostanę w styczniu, ale mamy niespodziankę. Byłam na ostatnim USG. Lekarz prowadzący powiedziała mi, że nasza córcia wg USG przyjdzie na świat najdalej za 9 dni. Wypadł mi też czop śluzowy, czyli to już tuż tuż Fakt, że na każdym USG była dziwnie duża jak na swój wiek, ale przecież zdarzają się duże dzieciaczki
Termin mam na 17, już nie możemy się doczekać, za każdym razem, gdy mam skurcze przepowiadające chciałabym żeby to były już te prawdziwe, porodowe
A więc mamy wielką niespodziankę na święta. Termin porodu wg ostatniej miesiączki miałam na 23 stycznia, więc malutka urodzi się miesiąc szybciej, najprawdopodobniej miałam podczas ciąży jedną miesiączkę i stąd ta niespodzianka.
Witam Was . Niezła niespodzianka.
Widzę , że produkcja postów rośnie i znowu tyle do nadrobienia będe miała