reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej
Ja jak zwykle wpadam z rana z doniesieniem :-D:
Tym razem od zozykozy:

"Witam oglaszam ze o 2.20 Przyszedl na świat Jaruś ma 53cm i 2960g pozdrowienia dlacałej reszty mamus.Zozakoza."

Gratulujemy!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

GRATULACJE SERDECZNE!!!

A co się konkretnie dzieje? Bo się zmartwiłam no i powodzenia życzę na tej wizycie.
ZOZAKOZA GRATULACJE

no problem jest w tym , że ja miałam 8 szwów : 2 nierozpuszczalne zewnętrzne i 6 rozpuszcalnych tam przy wejściu do " no wiecie czego" i te szwy brzydko pachną...:no::-(
Przemywam Rivanolem i lecę do gina.

Dziewczyny,a teraz kciukasy do góry jak jeden Bóg:

sms od Madzienki:

"Karolinka niestety ale musisz mi wybaczyc...dzisiaj mam cesarke cos dzieje sie z Julka:( a więc trzymajcie za mnie kciuki...napisze jakdojde do siebie....."

Trzymam kciukasy!!!

dzwoneczka - twoje dziecię to naprawde już przegina z tym wystawianiem cierpliwości mamusi na próbę :-D

A nam dzisiaj stuknęło 2 tygodnie :-)

Buziaki ode mnie i Oliwki!!:-)
Nam dzisiaj 3 tygodnie stuknęło:-)

Witam rozpakowane mamusie i towarzyszki niedoli w dwupakach :-)

Zozakoza GRATULACJE!!!!!!

Madzieńka ---->kcuikasy zaciśnięte!!!!!!! Wracaj do nas z malutką!!!

A mi już chyba odbija. Dziś snił mi się mój gin.
A, że to przystojny facet - to się działo :rofl2:

Byłam z rana na badaniach krwi i moczu bo w sobotę mam wizytę, której wg mojego przystojnego gina miałam już nie doczekac :-)
Chociaż kto wie, dziewczyny się rozpakowują więc moze znowu polecimy hurtem :-)

Idę wstawic pranie - dwa piętra w dół po schodach :-) moze pobiegnę :rofl2:

:-D:-D:-D:-D
fajne sny...

Marzucielko- mam nadzieje że do wizyty jakos wytrzymasz z tym bólem :crazy:;-)

Wiesz one mnie wogóle nie bolą:tak: tylko ten zapach brzydki jest cos się tam paprze..

na poczatek czesc wszystkim Forumowiczkom!jaka swietna kawiarenke tu mata:):-)
A ja,albo raczej my tu po raz pierwszy,ciagle w jednym opakowaniu,chociaz od niedzieli powinny byc juz dwa:-(i czeeeeeekamy,czas sie dluzy niesamowicie i nic nie zapowiada ze cos sie ruszy,troche dolek...ale jak tak czytam jak fajnie sie tu dzieje to robi sie lepiej:)!!

Witam serdecznie.

Witam wszystkie grudniowe mamusie :-)

Ja jeszcze dwa dni temu byłam święcie przekonana, że mamą zostanę w styczniu, ale mamy niespodziankę. Byłam na ostatnim USG. Lekarz prowadzący powiedziała mi, że nasza córcia wg USG przyjdzie na świat najdalej za 9 dni. Wypadł mi też czop śluzowy, czyli to już tuż tuż ;) Fakt, że na każdym USG była dziwnie duża jak na swój wiek, ale przecież zdarzają się duże dzieciaczki :-D
Termin mam na 17, już nie możemy się doczekać, za każdym razem, gdy mam skurcze przepowiadające chciałabym żeby to były już te prawdziwe, porodowe :)
A więc mamy wielką niespodziankę na święta. Termin porodu wg ostatniej miesiączki miałam na 23 stycznia, więc malutka urodzi się miesiąc szybciej, najprawdopodobniej miałam podczas ciąży jedną miesiączkę i stąd ta niespodzianka.

Witam Was . Niezła niespodzianka.

Widzę , że produkcja postów rośnie i znowu tyle do nadrobienia będe miała:baffled::-D

reklama
to jak nie boli to jeszcze pół biedy...juz myslalam ze Ty w wielkim cierpieniu czekasz na wizyte :p
no to powodzonka na wizycie..ja do gina ide jutro :]....
a teraz spadam suszyc włoski i na spacerek....a później jak mężus wróci to znowu bedziemy prowadzic negocjacje z małym haha
Kaja-bardzo fajne kobitki sa tu na forum ;] taka grupa wsparcia hihi która jakby nie było naprawdę duzo daje

Marzycielko Trzymam kciukasy!!!
A przede mną jeszcze 2 tygodnie, ale cała rodzinka mnie pilnuje:tak:Dzwonią telefony. Dzisiaj niespodziewanie wpadła mama, w tajemnicy przed tatą i bratem a potem równie niespodziewanie brat w tajemnicy przed mamą. I się u mnie spotkali:-D:-D
Już czuć święta...prezenty

Kaja i BlackWizard witamy wśród nas:-)
Myszqa ty zwariowałas?a co ja mam powiedziec jak mi sie kobiety śnią?:zawstydzona/y::baffled:
dzwoneczka dziekuje ze o mnie myslisz-tak tak mam dzis termin i co?wrrrrrry ale zla jestem:wściekła/y:

Własnie wrocilam od poloznej i co sie dowiedzialam ze wszystko w najlepszym porządku, to pierwsza dzidzia wiec trzeba na nia poczekac:crazy: serduszko slicznie bije, mala fikala podczas badania wiec nie bylo sensu kłamac ze nie czuje ruchów jak brzuch mi falował:crazy:...no i mam przyjsc za tydzien i jak nie urodze to 22.12 do szpitala:wściekła/y: ja juz chce urodzic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: do tego powiedziala ze dzidzia duza, a ja ciagle myslalam ze jest mała i bedzie łatwiej urodzic:zawstydzona/y:
Pójdziemy wiec dzis znowu z mezem na długi spacerek, po którym wywalam sie na kanape i przez godzine nie moge sie ruszyc moze to cos pomoże:baffled:

Marzycielka serdeczne zyczenia dla Oliwki z okazji trzytygodniówki:-) i powodzenia na wizycie bo pewnie nie bedzie najmilsza:nerd:

dorotka to niezle wpadli oboje. Do mnie tez dzwonia z domu kazdy z osobna i od aparatu nie odchodze, ale od dzis moj m odbiera telefony...mam dość:wściekła/y:

Anoli84,jak ja wiem co przezywasz:)Ja tak mialam w niedziele,gdy wraz z kazda godzina oddalal sie ustalony na NIEDZIELE termin porodu...hahah.Trzymam mocno kciuki,bo bolka to jak przeminie i czekaj sobie ludziu i badz madry:wściekła/y:

Anoli jejku ty masz na dzisiaj juz....oj to Twojej trzeba jakos dosadniej przemówic do rozsadku...... nie wspominajac o Dzwoneczku:p bidulka......

słuchajcie ja juz nawet nie mam co sprzatac...no bo ile mozna......kurcze musze sobie cos wymyslic....

Wiecie co ja sie tez troszke boje,ze jak moja niunka tak długo bedzie w brzuszku to bedzie duza i ja predzej wykorkuje zanim ja wycisne....:rofl2::rofl2::rofl2: samolubne podejscie co?

Kana uwierz mi , ze nawet nie myslalam o znieczuleniu, a teraz ani rusz...dygam jak ja to wypchne:no: i boje sie ze sie niedotleni:szok::szok::szok: ...no i oczywiscie od rana nic sie nie zmienilo, sprzatac tez juz mi sie nie chce, zwlaszcza ze naprawde coooooraz trudniej mi sie ruszac...:crazy:

dzwoneczka - twoje dziecię to naprawde już przegina z tym wystawianiem cierpliwości mamusi na próbę :-D

Oj......:baffled:

A nam dzisiaj stuknęło 2 tygodnie :-)

Happy Birthday!!!

na poczatek czesc wszystkim Forumowiczkom!jaka swietna kawiarenke tu mata:):-)
A ja,albo raczej my tu po raz pierwszy,ciagle w jednym opakowaniu,chociaz od niedzieli powinny byc juz dwa:-(i czeeeeeekamy,czas sie dluzy niesamowicie i nic nie zapowiada ze cos sie ruszy,troche dolek...ale jak tak czytam jak fajnie sie tu dzieje to robi sie lepiej:)!!

Witaj w klasie, ja juz 8 dni po terminie - wszystko przed toba:):rofl2:

Dziewczyny ja juz fiksuje!!!!!!!:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Dzwoneczka,blagam litosci,bo mnie maz zostawi niedlugo jak bede taka zolza z tej niecierpliwosci,hahah:-DA ja w paranoje jakas wpadne odpisujac przy tym na eski i odbierajac telefony..

Dziewczyny,a jak sie Wasze maluszki ruszaja??moj krasnoludek w ciagu dnia prawie w ogole,czasem sie cos przepchnie,a znow pozno wieczorem jak sie klade to zaczyna skakac i fikac i tak przez godzine,dopoki sie nie zmeczy i nie zasnie..:confused:

Moja teraz tez podobnie:) Tylko jeszcze rano jak już za długo leżę to tak się kręci i wierci żebym już wstała że nie mam innego wyjścia:)

reklama
nio ja juz po wizycie.sejsmograf zadnych skorczy nie zarejestrowal, cisnienie dobre, serduszko pika w rytmie czacza, szyjka sie trzyma:baffled::baffled:no i krasnal glowa w gorze. kolejna wizyta 16 grudniua:baffled::baffled: a jeszcze nastepna 19 grudnia:baffled: z torbami poidziemy niedlugo przez te wizyty;-);-)

witam nowe mamusie:tak::tak:

Do góry