reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
agawar no to pewnie skonsultuj się z lekarzem, zrób ten wymaz i może wkońcu będziesz miała spokój, jak urodzisz i wszystko się zagoi to zrób porządek z tą nadrzerką. Pozdrawiam i współczuję

Ja też noszę wygodne bo w stringach to jakoś się teraz nie widzę:-)
Ale mam super bieliznę półkoronkową ze Ślubu i w niej fajnie wyglądam. Wygodne majtaski a zarazem bardzo sexy:happy:

Ja też noszę bardzo wygodne i mięciutkie.
Dziewczyny, z resztą zapraszam na moją stronę allegro sprzedaję wygodną bieliznę dla kobiet w ciąży oraz akcesoria i ciuszki dla maluszków. A propo's bielizny - sama w niej chodzę i jest naprawdę wygodna, rozmiary są duże, szczególnie polecam staniki sportowe - są mięciutkie i elastyczne, wiele koiet kupuje i są bardzo zadowolone. Są tam także moje zdjęcia brzuszka w bieliźnie sprzed ok. 3 tygodni :tak:
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2609733

Agatkas super-wygrałaś wycieczkę dla dwóch osób,a tu jeszcze pasażer na gapę:-p

Marzycielko ja na początku jakoś nie miałam ochoty na stringi,ale teraz znowu noszę:tak: Jednak w stringach mi najwygodniej:tak: Chyba,że przypałęta się jakieś zapalenia to już w ogóle każde majtki przeszkadzają:zawstydzona/y:

Agawar myślę,że byłoby dobrze gdybyś zrobiła te wymazy.Nie zaszkodzi,a może w końcu dowiesz się dokładnie co się dzieje.Ja też zastanawiałam się czy nie mam nadżerki,ale to lekarz powinien stwierdzić,a nie ja...Zresztą o mojej lekarce to już nawet nie chce mi się gadać.1 lipca idę do niej ostatni raz.

Agatkas gratulacje z powodu wygranej wycieczki!!napewno bedzie super:tak:

Piszecie o uplawach, i innych zapaleniach; odpukac, mi sie jeszcze nic takiego nie przypetalo;-). Ani nie mam uplawow, nawet praktycznie jak nie bylam w ciazy, tez ich nie mialam. Hihiii mam nadzieje, ze sobie nie wykrakam:-D. Ja tez normalnie nosze stringi, co prawda musze juz kupowac numer wieksze, ale i tak mi sie w nich najwygodniej chodzi. Pozdrawiam i zycze milej niedzieli:-)

Agatkas - gratuluję wygranej, wg mojego rozeznania, 2 trymestr jest najbezpieczniejszy na loty samolotem, ale z tego co wyczytałam większość przewoźników wymaga notatki lekarskiej zezwalającej na lot (może w praktyce to się nie sprawdza). Poza tym to jest bardzo zależne od kobiety, wszystko zależy od tego jak znosisz loty samolotem i jak przebiega twoja ciąża. Ja osobiście zrezygnowałam z lotu do Pl ze względu na to, że boję się, że coś byłoby nie tak i źle znoszę takie podróże, uznałam, że mogę sobie odpuścić, ale szkoda byłoby zrezygnować z takiej fajnej wycieczki, ja na twoim miejscu przedyskutowałabym to z lekarzem i z nim ustaliła jakie jest ryzyko w twoim przypadku.

Marzycielka - współczuję tych egzaminów, dzielna jesteś!

Ania2608, Pytia - dzięki za odpowiedź. Napewno jutro zapytam co z tym fantem zrobić.

Co do stanów zapalnych - też zauważyłam pieczenie i swędzenie po stosunku, ale w sumie mija po 30 min max. Ja zauważyłam, że takie "plastikowe" wkładki bardzo mi sprzyjają jakimś niedogodnościom. Ja nigdy stanów zapalnych nie miałam, dzięki Bogu, ale mam koleżankę, która nawet na "obcy" kibelek nie może usiąść (np. odwiedzając mamę), bo od razu ma stan zapalny, a toaleta publiczna, to już na samo zdjęcie spodni ją o to przyprawia, długo się leczyła i wciąż wracało, aż pani gin. potadziłą jej, żeby się ogoliła na zero i dopiero to jej bardzo pomogło, infekcje zniknęły jak ręką odjął, oczywiście nadal jest podatna, ale jak uważa to ma spokój.

ewelw - super te staniczki, a napisz mi czy one są jednorozmiarowe? i czy byłabyś skłonna wysłąć do Anglii listem poleconym?

Miiówka: ja też zawsze "na zero" ogolona - niesamowita wygoda i mniej zarazków. Także nie mogę korzystać z innych toalet bo infekcja murowana:no:. Zawsze noszę ze sobą husteczki "nawilżane" do higieny intymnej - są super, sczególnie w ciąży bardzo polecam. Najgorzej się ogolić - bo brzuchol coraz większy...:baffled: Waginki nie widać - zanika pod małym niuniusiem :-D
A propo's staniczkow - jeden rozmiar - uniwerslny - ale są bardzo elastyczne, pracuję w szkole, bardzo dużo koleżanek kupiło i są zachwycone. Miałam jeszcze białe, ale wszystkie wykupili, ok. wtorku mąż jedzie do hurtowni po nową dostawę. Jeśli chodzi o przesyłkę do Anglii, to raczej nie będzie problemu, ostatnio kobitka z irlandii zamawiała. Trochę jednak drożej za przesyłkę - do 2 szt ok 14 zł a więcej to już ok 17zł

Hey dziewczyny:-)

Jestem zmordowana po 7 egzaminach w ciągu 2 dni:baffled::no:
Ale nawet szczęśliwa , że mam tyle za sobą już.
Teraz tylko prysznic, dobry film, pyszna herbatka i jest super:-)

Mam pytanie - Czy w nocy boli WAS podbrzusze? Np. pęcherz ??

Marzycielka - no to gratulacje! Wypoczywaj teraz.

A ja mam wieczorkiem humor pod psem. Faceci też czasem dziwnie się zachowują i miewają humory...

reklama
Marzycielka - no to gratulacje! Wypoczywaj teraz.

A ja mam wieczorkiem humor pod psem. Faceci też czasem dziwnie się zachowują i miewają humory...

Kochanie weź ciepłą i nastrojowa kąpiel.;-)
A z facetami tak jest bo sama ostatnio przeszłam wojnę w domciu:laugh2: Ale żyjemy obytroje:laugh2::laugh2:

Do góry