reklama
justyna
Fanka BB :)
Gratulacje dla Pani Magister !!!!
a ja wczoraj zganiałąm sie jak ........ sama byłam w firmie i oczywiście jak przy sobocie z reguły lajtowy ruch to oczywiście jak byłam sama to wszyscy zechcieli robić zdjęcia potem biegiem do domu a tam przygotowania do imprezy teścia bo mia ur i trzeba było jeszcze wszystko zrobic, na szczęście siostra z wsparciem przybyła i Liwie cały dzień miałam z głowy.
hehehhehe a ja z moim chłopem pracuje i nie mamy nikogo wiecej ! ale za to czasami przychodzą klientki nieczego sobie i wtedy dostaje no ale przychodzą tez całkiem całkiem klienci wiec ;-):-)
a ja wczoraj zganiałąm sie jak ........ sama byłam w firmie i oczywiście jak przy sobocie z reguły lajtowy ruch to oczywiście jak byłam sama to wszyscy zechcieli robić zdjęcia potem biegiem do domu a tam przygotowania do imprezy teścia bo mia ur i trzeba było jeszcze wszystko zrobic, na szczęście siostra z wsparciem przybyła i Liwie cały dzień miałam z głowy.
hehehhehe a ja z moim chłopem pracuje i nie mamy nikogo wiecej ! ale za to czasami przychodzą klientki nieczego sobie i wtedy dostaje no ale przychodzą tez całkiem całkiem klienci wiec ;-):-)
justyna
co do upławów to ja miałam duzo potem nawet czasami mnie szczypało ! gin pow że to normalne ale jak cos tam szczypać zaczyna to moze to być cos nie tak i sprawdził przy badaniu i przepisał lek i po stosowaniu przeszło jak ręką odjoł a po tyg znów wróciło i znów serie wziełam i zobacze czy pieroństwo sie straci
Ja miałam upławy a potem pojawiły mi sie takie grudkowate a kiedyś powiedziano mi że takie grudkowate albo zielonkawe to grzybki i bakterie tylko nie pamiętam które jakie
Ja miałam upławy a potem pojawiły mi sie takie grudkowate a kiedyś powiedziano mi że takie grudkowate albo zielonkawe to grzybki i bakterie tylko nie pamiętam które jakie
fasolkamaria
Mój mąż ma na to odpowiedź Jak mnie boli podbrzusze w nocy troszkę i rano jak wstaję to znaczy że dzidzia rośnie i się wszystko rozciąga. Jak bąbelka nie czuję to znaczy że śpi. On po naszym pierwszym poronieniu nie dopuszcza do siebie myśli, że coś mogłoby pójść nie tak i tak żyję z jego optymizmem. Mam nadzieję, że to pobolewanie to normalne. Pozdrawiam Was
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Hej. Ja wczoraj byłam na chrzcinach, u mełej Adriana brata (Adrian był chrzestnym) po kosciele pojechalismy do restauracji, zjedlismy obiad(byłam taka glodna ze nalozylam sobie ziemniaczkow w kazdej postaci, wszystkich surówek i mięs) najadlam sie do syta a tu przyniesli torta i ciasto. Pokaze Wam jak mi przysla zdjecia jaki bajerancki tort mieli.Zjadlam duzy kawal za slodkiego tortu i jeszcze chyba z 2 kawalki ciasta, ledwo siedzialam ale przyniesli kolacje (wszystko miedzy 13 a 17) wiec trzeba bylo cos przekonsic, co prawda juz malusio. Przyjechalam do domu, zasnelam o 19.30, obudzilam sie o 22 zlana zimnym potem, goraca i z ciężkim żołądkiem, skończyło się wymiotowaniem
Dzis na szczescie czuję się dobrze, zaraz zjem mini śniadanko i ide na zakupy.
Dzis na szczescie czuję się dobrze, zaraz zjem mini śniadanko i ide na zakupy.
cyprysiowa :-) to nieprzyjemnie skończyło się to podjadanie...ja jem często,ale nie mogę zjeść dużo...i myślę że to chyba dobrze.
Wczoraj zemdlałam w autobusie:-( został mi do domu jeden przystanek,ale myślałam że dojadę...niestety nie zdążyłam...Było duszno a do tego nie było miejsc siedzących...Pomógł mi jakiś facet...odprowadził mnie nawet pod blok.W domu położyłam się i chciałam troche odpocząć,ale znowu zaczęło dziać się coś dziwnego,mianowicie zdrętwiała mi lewa ręka...zupełnie nic nie czułam...przestraszyłam się bo kilka lat temu podejrzewano u mnie mikrowylew...a do tego mam wadę serca i czasami fatalnie się czuję...
Czytałam,że omdlenia w ciąży są w miarę normalne ale powiem o tym ginowi bo bardzo się przestraszyłam...
Wczoraj zemdlałam w autobusie:-( został mi do domu jeden przystanek,ale myślałam że dojadę...niestety nie zdążyłam...Było duszno a do tego nie było miejsc siedzących...Pomógł mi jakiś facet...odprowadził mnie nawet pod blok.W domu położyłam się i chciałam troche odpocząć,ale znowu zaczęło dziać się coś dziwnego,mianowicie zdrętwiała mi lewa ręka...zupełnie nic nie czułam...przestraszyłam się bo kilka lat temu podejrzewano u mnie mikrowylew...a do tego mam wadę serca i czasami fatalnie się czuję...
Czytałam,że omdlenia w ciąży są w miarę normalne ale powiem o tym ginowi bo bardzo się przestraszyłam...
Co do upławów i swędzenia itp., myślałam, że tylko ja się z tym męczę a tutaj większość dziewczyn ma z tym problem . Na pierwszy odstrzał dostałam globulki dopochwowe, ale niestety spokój miałam tylko na tydzień, bo wszystko znowu wróciło jak bumerang . W czwartek będę miała wyniki z wymazu i wtedy gin. może przepisać konkretne lekarstwa.
Arlets
w oczekiwaniu na...?
Yoka to masz przygody... może tak tylko reaguję Twój organizm na ciążę?
ja znowu nic nie czuję - to też jest przerażające!!!
nie mam ani jednego objawu ciąży do tego od paru dni nic nie czuję ieśli chodzi o ruchy (w moim przypadku łaskotania) zapisałam się na USG na jutro bo nie wytrzymam ... dzisiaj się obudziłam i coś mi poprostu kazało iść to sprawdzić
dokładnego USG nie bedę robic - chcę tylko zobaczyć czy bije serce
ale mam nadzieję że to tylko moje schizy
i nie wiem jak wytrzymam do jutra bo najchętniej poszłabym dzisiaj
ja znowu nic nie czuję - to też jest przerażające!!!
nie mam ani jednego objawu ciąży do tego od paru dni nic nie czuję ieśli chodzi o ruchy (w moim przypadku łaskotania) zapisałam się na USG na jutro bo nie wytrzymam ... dzisiaj się obudziłam i coś mi poprostu kazało iść to sprawdzić
dokładnego USG nie bedę robic - chcę tylko zobaczyć czy bije serce
ale mam nadzieję że to tylko moje schizy
i nie wiem jak wytrzymam do jutra bo najchętniej poszłabym dzisiaj
reklama