reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielka tylko pozazdroscic......no i gratulacje dla mamusi i malutkiej;*

Ja to chyba nigdy nie urodzę....mojej niuni dobrze w brzuszku i ani myśli wyjść....niedługo to będę ten jej domek na wysokości " kurki" nosic....,a wtedy to juz wogole zapomne o goleniu.....

reklama
MAMY NOWEGO DZIECIACZKA, TYM RAZEM JUŻ GRUDNIOWEGO!

EDEE URODZIŁA ALANKA (CC), WAŻY 3640, 57 CM, 9PKT.

WIELKIE GRATULACJE KOCHANA DLA CIEBIE I GRUDNIOWEGO SYNUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nakarmię małą tylko i wrzucę Wam do albumu foteczkę Alanka.

a ja sobie pospałam.....łaaaa
Marzycielko-faktycznie juz dwa tygodnie...ale gdzie one uciekły to ja nioe wiem..kurcze bym powiedziała ze moze tydzień ) a to juz 2
Bliźniaki-szybkiego powrotu do domku ;]
Zapominajka-jak wyżej u dziewczynek...CO SIĘ DZIAŁO?bo wątpie zebys wpadła na oddział na herbatke :/
Myszq-hihi babacia bardziej chyba przeżywa to wszystko niż Ty :]
i nie wiem co tam dalej miałam napisac ale całuje was i miłego dzionka....
a ja na 18 20do lekarza...nanana :)) licze na dobre wieści-dobre czyt. nie dotrzyma Pani do terminu haha

Ja to chyba nigdy nie urodzę....mojej niuni dobrze w brzuszku i ani myśli wyjść....niedługo to będę ten jej domek na wysokości " kurki" nosic....,a wtedy to juz wogole zapomne o goleniu.....

Kana kana Kochanie a kopnąć Cię w du..kę za takie myśli??:sorry:

WIELKIE GRATULACJE KOCHANA DLA CIEBIE I GRUDNIOWEGO SYNUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:szok::szok:
GRATULACJE GRATULACJE!!!!

Misiówka cieszę się bardzo twoimi dobrymi wynikami :-)

Dziewczynki, ale się ciesze, wyniki się same unormowały i mogę sobie spokojnie czekać na poród. 2 tyg temu było źle, a wczoraj w normie już, tak mi ulżyło!! No i we wtorek kolejna wizyta i znowu zrobią mi te badania pod kątem cholestazy, żeby to kontrolować już.

ufffffffffffffffffff odetchnelam z ulga:-):-):-) moje gratulacje ,teraz czekamy na porod i nie rob nam juz Misioweczko zadnych numerkow z tymi wynikami:-D:-D

Edee gratulacje!!!!!!!!!!!!! Duzo zdrowka i wracajcie szybko do nas:-)

To super wiadomość:tak: EDEE GRATULACJE I DUŻO ZDRÓWKA DLA CIEBIE I ALANKA:happy:

Marzycielko szybko Ci czas mija bo masz Małą obok siebie-a tak jak my czekamy i czekamy:baffled:

Misiówka fajnie, że wszystko w porządku:tak:Dziś patrząc na nasze suwaczki zostało nam równe 2 tygodnie-ale czy tak będzie?Zobaczymy;-)

Oj coraz mniej nas zostanie-z jednej strony ciekawi mnie trochę która zamknię listę grudniówek i urodzi jako ostatnia..hm.....:rofl2:

reklama
Marzycielka a kopnij....moze jakos szybciej dojde do siebie......:baffled:

Oj baby baby :tak: Kana kochanie dasz radę i doczekasz się musisz być cierpliwa choć wiem jakie to cholernie trudne jest :eek:

Po porodzie też bedzie Wam czas szybciej leciał.

A teraz kochane powiedzcie jakie macie plany na Święta??

My np. jedziemy do Starachowic a nie byłam tam już 3 miesiące więc tak bardzo się cieszę!
Cała rodzina czeka na Oliwkę więc oni też się nie mogą doczekać.
Oliwka będzie miała już miesiąc jak będziemy jechac więc będzie już na tyle duzia aby podróżować na takie odległości:-)

Wiecie ja zawsze marzyłam o swoim mężu i dziecku aby móc spędzać taką prawdziwą Wigilię z moją rodzinką oraz dziadkami i rodzicami i to marzenie w tym roku sie spełnia!!:-)
Jestem tym tak podniecona , że cały czas mi się pychol śmieje.

Do góry