kana161
Mama "terrorystek" :P
Kana-ja też jestem w nieformalnym związku i mam nadzieję, ze mój G załatwi wszystko sam. Aby to było możliwe zgłosiliśmy się jakiś czas temu do USC i załatwiliśmy tzw. "uznanie dziecka poczętego nienarodzonego", czyli taki akt urodzenia z wpisaną moją zgodą na nazwisko ojca. Załatwi to sprawę nazwiska dziecka w szpitalu-od razu dostanie po tatusiu. My jeszcze chcemy zameldować Małego przy tatusiu i podobno wystarczy do tego moje podanie, ale czy tak będzie, to dopiero się okaże-po moich ostatnich przejściach w polskich urzędach to już uwierzę we wszystko...
No widzisz a mi głupia baba w urzedzie kiedys jak bylismy z miśkiem i chcielismy to podpisac, powiedziała,ze po oc juz teraz,ze to i tak nam nic nie da w szpitalu i mozna to lepiej za jdnym zamachem podpisac przy akcie urodzenia dziecka....a prawda jest taka,ze sie głupiej babie pisac nie chciało....no co za krowa....ja sie tam jesce przejde przed porodem i bede tak długo stała az mi pigwa to podpisze....
DAGULLA OGROMNE GRATULACJE......wracaj do nas szybciutko z malutkim:*
Również moje ogromne gratulacje.......
Poza tym ja nadal w dwupacku.....a moje samopoczucie spada na łeb na szyje.....
w nocy sie nie wysypiam,budze sie z bólami brzucha i głowy...juz którys dzien z rzedu.....potem leze z 2 godzini przechodzi i dalej zasypiam.....JAKAS MASAKRA....:-(
Na rozładowanie doła kupiłam sobie CINI MINIS i juz prawie zjadłam cała paczke...
A tak poza tym to wszystkie mamuski rozpakowane i nierozpakowane, bobaski w brzuszkach i te z mamuskami maja pozdrowienia i buziaczki od MADZIENKI :-)
Patrysia o 6 rano urodziła Olka 3600 kg i 53 cm!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Również moje ogromne gratulacje.......
Poza tym ja nadal w dwupacku.....a moje samopoczucie spada na łeb na szyje.....
w nocy sie nie wysypiam,budze sie z bólami brzucha i głowy...juz którys dzien z rzedu.....potem leze z 2 godzini przechodzi i dalej zasypiam.....JAKAS MASAKRA....:-(
Na rozładowanie doła kupiłam sobie CINI MINIS i juz prawie zjadłam cała paczke...
A tak poza tym to wszystkie mamuski rozpakowane i nierozpakowane, bobaski w brzuszkach i te z mamuskami maja pozdrowienia i buziaczki od MADZIENKI :-)