reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

oj widze ze nie tylko ja nie moge spac ...
maz wstawajac do pracy o 3.15 biedaczek po ciemku nie chcial mnie budzic i zaliczyl niezla glebe o moje ciapki ale sie wystraszylammmmmmmm ...:szok: bosheeee nie moge juz wogole usnac :-(
dzis ide po wyniki badan mam nadzieje ze bedzie wszytko ok...

reklama
Dzien Dobry wczesnym rankiem:))))

No widzisz Landryneczko nie tylko Ty nie mozesz spac...u mnie pol nocy chomik napitalal po sypialni - jakby mial za malo miejsca gdzie indziej, o 2 kazalam mezowi go zlapac i wychrzanic, bo byl chyba juz wszedzie!!! Jakby sie amfetaminy nazarl!!

A ja na dzis mam termin i jak do tej pory to cisza, wiec chyba dolacze do klubu przenoszonych, mam wizyte w szpitalu ok 10 i skan, bo mlody to spory chlopak, i mysla sobie, ze moze jednak u mnie cesarka - co przyznam szczerze srednio mnie cieszy...i tak pomyslalm, ze bede npierac na normalny porod - oczywiscie zobaczymy jak duzy jest ten maly i wezme znieczulenie, zeby nie skonczylo sie na jakims traumatycznym przezyciu i deklaracji "nigdy wiecej"!! No i z tej rowniez okazji od 5 tak sie paletam miedzy kuchnia a pokojem...heh. Chyba sie poprostu stresuje, ale zobaczymy co mi powiedza...choc jak znam ten kraj, to mi zabukuja wywolanie za 2 tygodnie!!:crazy:

Dagulla, Blizniaki GRATULACJE!!!!
Patrysia i wykrakalas:)))) DAJ ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ CO I JAK!!! I TRZYMAM KCIUKI porodowke to juz obejrzysz w reality:))))))

Pozdrawiam Was wszystkie dziewczyny i trzymjcie kciuki, za dzisiejsza wizyte, bo ide bojowo nastawiona!!!

Anka POWODZENIA W SZTURMIE NA SZPITAL - DAJ ZNAC JAK NAJSZYBCIEJ CO I JAK!!

to sie dziewczyna uwinęła :) hihih
PATRYSIA OGROMNE GRATULACJE I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU Z MAŁYM SZKRABEM :)))))
Ja już po śniadanku,leże sobie w łóżeczku i dzis nie wstaje :p dopiero później bo mam wizyte....ciekawe co powie na wyniki z tym krzepnięciem krwi no i cholera....ja wredna nie jestem i gosci wyganiać nie lubie ale temu maluchowi próbuje dac do zrozumienia żeby już sobie wyszedł bo rodzice czekają :))))

Witajcie Mamuski!
Tak miałam nadzieję że coś zacznie się cos dziać i d.....
Renia to trzymam kciuki żeby Cie jednak ruszyło...
Marzycielka super wieści i brawo dla Oliwki.... no to załapała cyca....oby tak dalej...
Dzwoneczka to witaj w klubie....no to jest nas trzy.....

Patrycja
...Ty szczęściaro......GRATULACJE!!!

A ja jade szturmować szpital trzymajcie za mnie kciuki.....tak właściwie to bym chciała żeby mnie dzis pocięli....ale zobaczymy....

Patrysia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam informacje od Dagulli:

"Kacperek urodzony 1.12.2008 o godz.19.30 waga 3260g dlugi 55cm pijawka mala haha ale jest bardzo spokojniutki jutro po 19 wychodzimy pozdrawiam :) "

Witam!!!
A ja dzisiaj taka zmęczona jestem prawie wcale nie spałam w nocy i sama nie wiem czemu chyba mnie jakieś doły łapią
patrysia gratulacje i wracaj szybciutko
dagula tobie też gratulki przesyłam
dziewczyny już rozpakowane peślijcie nam fluidki my też chcemy już mieć to za sobą

Marzycielka super wieści i brawo dla Oliwki.... no to załapała cyca....oby tak dalej...

A ja jade szturmować szpital trzymajcie za mnie kciuki.....tak właściwie to bym chciała żeby mnie dzis pocięli....ale zobaczymy....

No jak Mała chce to potrafi :-)

Trzymam za Was kciuki:-)

Patrysia gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam informacje od Dagulli:

"Kacperek urodzony 1.12.2008 o godz.19.30 waga 3260g dlugi 55cm pijawka mala haha ale jest bardzo spokojniutki jutro po 19 wychodzimy pozdrawiam :) "

No to super wieści :-)

Witam!!!

dziewczyny już rozpakowane peślijcie nam fluidki my też chcemy już mieć to za sobą

Multum fluidków przesyłam dla Ciebie :-)

A my już na nogach od 7 rano ;-)
Wczoraj Mała taką kupkę walnęła , że aż się ucieszyłam :-)
Humorek mi chyba wraca tylko jest jedna sprawa nie MAM OCHOTY JEŚĆ i nic mi nie smakuje...Muszę w siebie wmuszać jedzonko aż się moja rodzinka martwi...

Jeśli nie urodzę do środy, to mam się zgłosić do lekarza w czwartek. Mój ginekolog twierdzi,że mam już krótką szyjkę ok. 7 mm i rozwarcie na palec, a do rozpoczęcia porodu brakuje tylko skurczy... Oczywiście szpital, w którym miałam rodzić jest jeszcze zamknięty z powodu pożaru, więc zdecydowaliśmy sie na poród w innym (tygrysku, chyba będę rodzić w Koperniku). Jutro jedziemy do szpitala dowiedzieć się co i jak-no chyba że urodzę w nocy, bo bardzo boli mnie podbrzusze:-)

Patrysiu ogromne gratulacje, a jednak lekarz pomogl w przyjsciu Olusia na Swiat:tak::tak::tak::tak: tylko szpitala obejrec nie zdazylas ale wierze ze bylo ok:tak::tak:

Dagulla gratulacje dla mamusi grudniowej :tak:

dzieciaczki czekaly w brzuszkach az nastanie grudzien:-D:-D:-D

A tak wogule to witam was kochane brzuchatki:tak::tak: ja wlasnie szamam sniadanko i zaraz ide sie szykowac do lekarza:tak::tak: i zobaczymy czy ten Filipek to nadal taki uparciuch i glowa do gory czy moze sie odwrocil:tak::tak: powiem wam ze chyba sie juz nastawilam ze bedzie cesarka wiec juz mi obojetnie chyba jak sobie lezy :tak::tak: skoro jemu wygodnie glowa do gory to niech tak bedzie:-D:-D:-D

reklama
Do góry