reklama
renia200
mama Victorki :)
Anka ja się śmieje że chyba będe tak chodzić aż do wiosny

renia200
No właśnie wrócił bociek, ciekawe na jak długo

.

No ja to samo dziś mówiłam mojemu m. A ten drugi suwaczek masz fajny....tylko czemu sie nie sprawdza?Anka ja się śmieje że chyba będe tak chodzić aż do wiosny![]()
Ola a na porodówkę to bym juz chciała, tylko mała się buntuje.
Zmykam juz spac bo jutro robię szturm na szpital. Dobrej nocki.
renia200
A na poważnie jak mnie nie ruszy do czwartku to mam się zgłosić do lekarki a z tamtąd prawdopodobnie do szpitala, także zobaczymy
.

M
marzycielka
Gość
Marzycielka, mam nadzieję, że u mnie też wszystko się dobrze potoczy, no bo maleńka się rusza ładnie, nawet w tej chwili, serduszko ładnie bije i szykuje się do wyjścia, schodzi ładnie w dół i przybiera odpowiednią wzorcową pozycję, więc mam nadzieję, że będzie ok.
Na pewno będzie wszystko dobrze:-)
Dziewczyny właśnie odeszły mi wody-chyba pół pokoju zalałam :-) Jadę na porodówkę, trzymajcie kciuki!!!!!!
pati SUPEROWE wieści!!!
Trzymam kciuki:-)
A moja Oliwka dzisiaj taką kupkę walnęła haha :-)
I od paru godzin sssie cyca co jakiś czas

Zobaczymy jak to będzie:-)
Dzisiaj mam o niebo lepszy humorek i spać mi się nie chce ale musze odpocząć w końcu kiedyś:-)
Koleżanka się śmieje , że teraz to odpoczniemy jak Nasze dzieci na studia pójdą

reklama
Ewushka
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
)
U mnie po staremu , prawdopodobnie dotrwam do terminu cesarki w ten piatek bo nic wczesniejszego sie nie zapowiada
Gratuluje wszystkim swiezym mamusiom...SUPER!!!:-)
Lekarze wlasnie stwierdzili u mnie za maly poziom zelaza we krwi....na kilka dni przed cesarka
i kaza brac zeby mnie transfuzja ominela (tak mi powiedzieli na kilka dni przed cesarka, jakbym i tak malo miala nerwow
).
Misiowka , dziekuje za pamiec o coreczce, juz Victorka wychodzi z anginy, takze przynajmniej w tym temacie dobrze. A poza tym to wygladasz szalowo, autentycznie szalowo.i nie mowie tu tylko o wlosach
Az mnie naszlo zeby sie jakos podrasowac
U mnie po staremu , prawdopodobnie dotrwam do terminu cesarki w ten piatek bo nic wczesniejszego sie nie zapowiada

Lekarze wlasnie stwierdzili u mnie za maly poziom zelaza we krwi....na kilka dni przed cesarka

Misiowka , dziekuje za pamiec o coreczce, juz Victorka wychodzi z anginy, takze przynajmniej w tym temacie dobrze. A poza tym to wygladasz szalowo, autentycznie szalowo.i nie mowie tu tylko o wlosach