reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Marzycielka, mam nadzieję, że u mnie też wszystko się dobrze potoczy, no bo maleńka się rusza ładnie, nawet w tej chwili, serduszko ładnie bije i szykuje się do wyjścia, schodzi ładnie w dół i przybiera odpowiednią wzorcową pozycję, więc mam nadzieję, że będzie ok.

Na pewno będzie wszystko dobrze:-)

Dziewczyny właśnie odeszły mi wody-chyba pół pokoju zalałam :-) Jadę na porodówkę, trzymajcie kciuki!!!!!!

pati SUPEROWE wieści!!!
Trzymam kciuki:-)

A moja Oliwka dzisiaj taką kupkę walnęła haha :-)
I od paru godzin sssie cyca co jakiś czas :szok::-D
Zobaczymy jak to będzie:-)

Dzisiaj mam o niebo lepszy humorek i spać mi się nie chce ale musze odpocząć w końcu kiedyś:-)
Koleżanka się śmieje , że teraz to odpoczniemy jak Nasze dzieci na studia pójdą:-D:-D

reklama
Czesc dziewczyny :))

U mnie po staremu , prawdopodobnie dotrwam do terminu cesarki w ten piatek bo nic wczesniejszego sie nie zapowiada:tak:Gratuluje wszystkim swiezym mamusiom...SUPER!!!:-)
Lekarze wlasnie stwierdzili u mnie za maly poziom zelaza we krwi....na kilka dni przed cesarka:crazy: i kaza brac zeby mnie transfuzja ominela (tak mi powiedzieli na kilka dni przed cesarka, jakbym i tak malo miala nerwow:baffled:).

Misiowka , dziekuje za pamiec o coreczce, juz Victorka wychodzi z anginy, takze przynajmniej w tym temacie dobrze. A poza tym to wygladasz szalowo, autentycznie szalowo.i nie mowie tu tylko o wlosach:tak::-pAz mnie naszlo zeby sie jakos podrasowac:-D

Do góry