reklama
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
pytia jak dla mnie jestem za watkiem. A napisz jescze czy masz "wycieki" ? Potrzebne ci sa wkladki laktacyjne?
A mala Magdusia od blizniaki wazyla 2670 i 52cm
A mala Magdusia od blizniaki wazyla 2670 i 52cm
Misiówka
Fanka BB :)
Anka - tu jest kilka słów na temat karmienia dziecka, które nie może ssać, albo ma zaburzone ssanie : http://npr.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=105
A na tej stronie masz kubeczek do karmienia i inne akcesoria : Akcesoria specjalistyczne Medela się specjalizuje w dokarmianiu nie zaburzającym mechanizmu ssania u noworodków i mają różne takie gadżety. Ale można też kabmić dzidzię zwykłym kieliszkiem podobno.
No i mam nadzieję, że maleńka szybko się u ciebie rozkręci - ja na twoim miejscu może nie naciskałabym na cesarkę jeszcze, ale napewno na badania i sprawdzenie stanu łożyska i pozostanie na obserwacji w razie konieczności.
A na tej stronie masz kubeczek do karmienia i inne akcesoria : Akcesoria specjalistyczne Medela się specjalizuje w dokarmianiu nie zaburzającym mechanizmu ssania u noworodków i mają różne takie gadżety. Ale można też kabmić dzidzię zwykłym kieliszkiem podobno.
No i mam nadzieję, że maleńka szybko się u ciebie rozkręci - ja na twoim miejscu może nie naciskałabym na cesarkę jeszcze, ale napewno na badania i sprawdzenie stanu łożyska i pozostanie na obserwacji w razie konieczności.
Na pewno jej przekażę tylko powiedz mi jeszcze co to jest ten kieliszek medeli?
A co do mnie to mam zaplanowany szturm na szpital we wtorek i juz wtedy im powiem że mnie boli blizna po cesarce i ruchy słabiej czuję i jeszcze może cos tam wymysle, zeby tylko mnie cięli, a jak nie to ja ich potnę.....chyba ze córcia będzie tak grzeczna i sama we wtorek będzie chciała wyjść....
Anka - dziewczynom chyba chodzi o taki kubeczek medeli:
Medela - Kubeczek do karmienia i nie tylko - 30ml. (459230150) - Aukcje internetowe Allegro
ale nie jestem pewna...
witam was kobietki
w koncu mam czas żeby ponadrabiac choć troszke i zeby w koncu byc na bieżąco :-)
u mnie co chwile bóle kręgosłupa..mały wczoraj tak zaczął wierzgać nóżkami ze az mąż odskoczył bo sie przestraszył a mi az łezka poleciała(niestety z bólu)
mieskzanko posprzątane na glanc
łóżeczko juz gotowe,torba spakowana, a ja gotowa do porodu no i od dziś mały ma juz oficjalne pozowlenie na wyjście hihihi
Świerze MAMUSIE! witajcie spoworotem
Anka34-też mam nadzieję na taki spokój ;-)
Renia,Semiko-no to pomóżcie swoim brzdącom,trzeba dac im do zrozumienia ze koniec tego dobrego,impreza dobiegła końca i trzeba ją w koncu opuscić :-)
moniawycint-jeju strasznie mi przykro :-( trzymajcie się cieplutko i oby wszystko było ok z malutką

u mnie co chwile bóle kręgosłupa..mały wczoraj tak zaczął wierzgać nóżkami ze az mąż odskoczył bo sie przestraszył a mi az łezka poleciała(niestety z bólu)
mieskzanko posprzątane na glanc

Świerze MAMUSIE! witajcie spoworotem

Anka34-też mam nadzieję na taki spokój ;-)
Renia,Semiko-no to pomóżcie swoim brzdącom,trzeba dac im do zrozumienia ze koniec tego dobrego,impreza dobiegła końca i trzeba ją w koncu opuscić :-)
moniawycint-jeju strasznie mi przykro :-( trzymajcie się cieplutko i oby wszystko było ok z malutką
Dorotka_23
Fanka BB :)
Krasek obejrzyj zdjęcia Pytii a bać się przestaniesz:-):-) Ja chętnie bym sobie wydrukowała, żeby spogladać w chwilach zwątpienia:-)Dobry wieczor ;-) my nadal w dwupacku .....:-( dzis naogladalam sie jakiegos programu o porodach i zaczynam sie na maxa bac :-sorry:
dziewczynki - teraz 2-dniowa nieobecność na forum to jak 2-tygodniowa na początku ciąży - tyle się dzieje niesposób nadrobić!!!
A ja jutro idę na ostatnie USG - no troszkę się boję, mam nadzieję, że małemu nie przyszło do głowy fiknąć koziołka no że nie poowijał się pępowiną za bardzo podczas wieczornych tańców w moim brzuchu - bo wtedy z planów nici.
reklama