reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
A kto powiedział,że ładne są tylko szczupłe kobiety???Przecież nasi mężczyźni są z nami,bo nas kochają:tak: A my nie jesteśmy grube tylko jest nas dwoje w jednym!!!A poza tym na pewno każda kobieta jest piękniejsza kiedy się uśmiecha:-) Mój mąż właśnie za to mnie pokochał...A ja już chyba o tym zapomniałam...

Nie no z kinem to mój pomysł raczej był:laugh2:
Ale wieczór pewnie będzie miły bo mąż chyba zatrybił:-D

oceanity i guess posłuchajcie Ani ona dobrze mówi.:-)

Tak, powiedzialam, ja zawsze bylam straszna zazdrosnica, ale teraz to sie chyba skumulowalo:no:. Wiesz jak facet, moj nie jest zbytnio wylewny w okazywaniu uczuc, za to zajmuje sie wszystkim, co zwiazane z nowym mieszkaniem, mowi ze robi to dla nas, ze ja mam to gdzies i tylko mowie, ze on nic dla mnie nie robi:zawstydzona/y:. Wiem ze przez to chce pokazac swoje uczucia, ale jako baba to wole przytulenie i poglaskanie, no chyba normalne to nie?? Bo moze faktycznie jestem jakas nienormalna:baffled:

A kto powiedział,że ładne są tylko szczupłe kobiety???Przecież nasi mężczyźni są z nami,bo nas kochają:tak: A my nie jesteśmy grube tylko jest nas dwoje w jednym!!!A poza tym na pewno każda kobieta jest piękniejsza kiedy się uśmiecha:-) Mój mąż właśnie za to mnie pokochał...A ja już chyba o tym zapomniałam...

O kurcze z tym uśmiechem to u mnie tez tak było!!:-)
Nawet kiedyś kiedy mieliśmy kryzys ( byłam już wtedy w ciąży ale nic jeszcze nie wiedzieliśmy i dlatego ten kryzys bo nie wiedziałam czemu ale strasznie szalały mi hormony hihi:rofl2:)
wypomniał mi , że już nie uśmiecham się tak jak kiedyś.

Guess ale Wy macie zakaz tylko na jeden rodzaj sexu...Na nic innego nie masz ochoty???My na szczęście zakazu nie mamy i korzystam z tego ile można,ale gdyby był zakaz to też byśmy sobie poradzili!Ty nie przejmuj się zakazem tylko zacznij sprawiać sobie i mężowi przyjemność:tak:

ANIA nie wiadomo jaki mają konkretnie zakaz...Ja miałam zakaz na wszystko...nie chodziło tylko o samą penetrację ale również o orgazm...przy ciąży zagrożonej poronieniem same skurcze podczas orgazmu bywają niebezpieczne:tak:

Marzycielko mój maż naprawdę pokochał mnie za mój uśmiech,I za to,że kochałam siebie...A teraz tylko marudzę...Więc nie ma się co dziwić,że ma dość...

Oceancity to nie jest nienormalne.Ale Twój mąż z całą pewnością powiedziałby,że on się dla Ciebie stara,szykuje mieszkanie i przecież robi to bo Cię kocha-czy to nie jest normalne???Dla mężczyzny jest;-) Doceń to i sama przytulaj go kiedy się da a w końcu przywyknie do tego i sam będzie to robił:-p

Yoka ale przecież nie musimy mieć orgazmu by było nam dobrze;-) A jak facet będzie miał orgazm to kobieta na pewno od tego nie poroni hi,hi:-p

reklama
Do góry