reklama
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
A kto powiedział,że ładne są tylko szczupłe kobiety???Przecież nasi mężczyźni są z nami,bo nas kochają A my nie jesteśmy grube tylko jest nas dwoje w jednym!!!A poza tym na pewno każda kobieta jest piękniejsza kiedy się uśmiecha:-) Mój mąż właśnie za to mnie pokochał...A ja już chyba o tym zapomniałam...
M
marzycielka
Gość
Nie no z kinem to mój pomysł raczej był
Ale wieczór pewnie będzie miły bo mąż chyba zatrybił
oceanity i guess posłuchajcie Ani ona dobrze mówi.:-)
Ale wieczór pewnie będzie miły bo mąż chyba zatrybił
oceanity i guess posłuchajcie Ani ona dobrze mówi.:-)
oceancity28
Zaangażowana w BB
Tak, powiedzialam, ja zawsze bylam straszna zazdrosnica, ale teraz to sie chyba skumulowalo. Wiesz jak facet, moj nie jest zbytnio wylewny w okazywaniu uczuc, za to zajmuje sie wszystkim, co zwiazane z nowym mieszkaniem, mowi ze robi to dla nas, ze ja mam to gdzies i tylko mowie, ze on nic dla mnie nie robi. Wiem ze przez to chce pokazac swoje uczucia, ale jako baba to wole przytulenie i poglaskanie, no chyba normalne to nie?? Bo moze faktycznie jestem jakas nienormalna
M
marzycielka
Gość
A kto powiedział,że ładne są tylko szczupłe kobiety???Przecież nasi mężczyźni są z nami,bo nas kochają A my nie jesteśmy grube tylko jest nas dwoje w jednym!!!A poza tym na pewno każda kobieta jest piękniejsza kiedy się uśmiecha:-) Mój mąż właśnie za to mnie pokochał...A ja już chyba o tym zapomniałam...
O kurcze z tym uśmiechem to u mnie tez tak było!!:-)
Nawet kiedyś kiedy mieliśmy kryzys ( byłam już wtedy w ciąży ale nic jeszcze nie wiedzieliśmy i dlatego ten kryzys bo nie wiedziałam czemu ale strasznie szalały mi hormony hihi)
wypomniał mi , że już nie uśmiecham się tak jak kiedyś.
ANIA2608
Guess ale Wy macie zakaz tylko na jeden rodzaj sexu...Na nic innego nie masz ochoty???My na szczęście zakazu nie mamy i korzystam z tego ile można,ale gdyby był zakaz to też byśmy sobie poradzili!Ty nie przejmuj się zakazem tylko zacznij sprawiać sobie i mężowi przyjemność
ANIA2608
Marzycielko mój maż naprawdę pokochał mnie za mój uśmiech,I za to,że kochałam siebie...A teraz tylko marudzę...Więc nie ma się co dziwić,że ma dość...
Oceancity to nie jest nienormalne.Ale Twój mąż z całą pewnością powiedziałby,że on się dla Ciebie stara,szykuje mieszkanie i przecież robi to bo Cię kocha-czy to nie jest normalne???Dla mężczyzny jest;-) Doceń to i sama przytulaj go kiedy się da a w końcu przywyknie do tego i sam będzie to robił
Oceancity to nie jest nienormalne.Ale Twój mąż z całą pewnością powiedziałby,że on się dla Ciebie stara,szykuje mieszkanie i przecież robi to bo Cię kocha-czy to nie jest normalne???Dla mężczyzny jest;-) Doceń to i sama przytulaj go kiedy się da a w końcu przywyknie do tego i sam będzie to robił
reklama