blizniaki2000
Fanka BB :)
Oj ciężko za wami nadrobic, ale już przeczytałam.

.
Co do planów porodowych, to ja na weekend nie mam planów i mogłabym isc już za godzinę nawet, bo zaraz wychodze z pracy i jestem wolna, ale jak na razie objawów brak
Eager, Córcia śliczna, niech sie zdrowo wychowuje.
Ciekawe jak tam dagulla?
Myszqo, babcia jak zwykle teksty ma zabójczeNa pewno to, ze nadal jestem w dwupaku. I moja babcia stwierdziła, ze na pewno dziś nie urodzę bo (UWAGA MOCNE!!!!!) - po moich USTACH nie widzi, żebym miała rodzicKocham moją babcię. Po prostu jest gigant!!! Jak posiedzę tu jeszcze z tydzień to albo zeświruję albo będę skarbnicą wiedzy babcino-magicznej :-)
Misiówka ja widzę, ze Ty też masz niemal co do godziny zaplanowane kiedy możesz rodzic :-)
Ja mam teraz "zezwolenia" na terminy
- dziś ale dopiero po 16 (bo jakaś rada nadzorcza a póżniej ważne spotkania)
- jutro i w niedziele cały dzień
- w poniedziałek do 12 nie wolno!!! (ważne spotkanie) a później surowo zabronione od 17 do 19 (wykłady)
Póki co nie wiem co dalej. Plan od wtorku jeszcze mało sprecyzowany![]()

Co do planów porodowych, to ja na weekend nie mam planów i mogłabym isc już za godzinę nawet, bo zaraz wychodze z pracy i jestem wolna, ale jak na razie objawów brak

No widzisz dzwoneczka nie zawsze sie sprawdzają, ale mam nadzieje, ze na Agawar zadziała moje intensywne myślenie:-)
Ja sie nikomu nie przysnilam????
Blizniaki slyszalam, ze Ty masz prorocze sny??
Agawar kochana, Trzymam za Was kciuki i na pewno pomogą Ci sie szybko rozwiązac, a moze stres zwiazany ze szpitalem też zdziała swoje i już jutro okaze sie, ze Bartus jest na swiecie. PowodzeniaIde do szpitala, mam podejrzenie zatrucia ciążowego!!!
Super, ze już jesteście w domeczku. Wracaj szybko do sił i pokazuj sie jak najczęściej. A jak Jasiu zareagował na Hanię?Cześć kochane brzuchatki i rozdwojone mamusie :-)
Meldujemy się w domeczku
Nie śmiem myślec nawet o tym, że nadrobię wszystko, co napisałyście przez ten czas, ale w wolnych chwilach postaram się przeczytać jak najwięcej.
Eager, Córcia śliczna, niech sie zdrowo wychowuje.
Ciekawe jak tam dagulla?