reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Twardnieje mi brzuch. A to zatrucie to ja nie wiem, jedynym objawem jest moja opuchlizna, nogi mam jak balony. Przytyłam 28kg!!!! z czego pewnie połowa to woda!Ciśnienie mam ok, wynik z moczu i krwi tez ok.

reklama
Twardnieje mi brzuch. A to zatrucie to ja nie wiem, jedynym objawem jest moja opuchlizna, nogi mam jak balony. Przytyłam 28kg!!!! z czego pewnie połowa to woda!Ciśnienie mam ok, wynik z moczu i krwi tez ok.
ja mam 30kg na+ i jestem przerażona - ale nogi też mam popuchnięte strasznie. Ciśnienie mierzę co dzień i ok. (raz na jakiś czas jest skok - ale to ponoć normalne - czytałam w poradniku)
Dziewczyny - wszystkie miałyście (bądź macie) skurcze przed porodem kilka dni??
bo ja nie mam nic...:-:)-:)-( To znaczy że przenoszę? Czy może wsystko się rozwinąc w ciągu jednego dnia?

Agawar - mam pytanko - czy czujesz jakieś skurcze??? jakieś przepowiadające, czy co???
Ja nic nie czuję :(( i jestem przyłamana - bo termin blisko a tu się poród nie szykuje...
A może Wy - dziewczyny - wiecie jak to jest??????????
Czy ja muszę mieć już skurcze jakieś przepowiadające, czy coś... Czy po prostu samo przyjdzie w jednym dniu?????

No ja mam tez twardniejacy brzuszek...coraz częściej i nasila sie głownie wieczorkiem chociaz ostatnio niekoniecznie..... i tak w ciągu dnia czasem do okolo20-30 razy na pewno mi twardnieje.....
Ja tez sie boje,ze jak sie zacznie to nie bede wiedziała:p hahaha chociaz podobno nie da sie nie wiedziec:p

Tosia - córeczka Eager:)

Załączniki

• Tosia.gif
    Tosia.gif
    11,2 KB · Wyświetleń: 113
ja mam 30kg na+ i jestem przerażona - ale nogi też mam popuchnięte strasznie. Ciśnienie mierzę co dzień i ok. (raz na jakiś czas jest skok - ale to ponoć normalne - czytałam w poradniku)
Dziewczyny - wszystkie miałyście (bądź macie) skurcze przed porodem kilka dni??
bo ja nie mam nic...:-:)-:)-( To znaczy że przenoszę? Czy może wsystko się rozwinąc w ciągu jednego dnia?

ewelw ja narazie nie ma skurczów, a mój lekarz twierdzi, że nie donoszę do 3 grudnia :-) No zobaczymy jak będzie. Nie martw się, bo u Ciebie to jeszcze trochę czasu zostało. Bliżej terminu lekarz powie Ci, czy coś się zaczyna. Moim zdaniem możesz mieć bardzo delikatne skurcze przepowiadające (albo tylko w nocy) i nawet ich nie poczuć. No ale może się myle, bo to też mój pierwszy dzidziuś :-)

Agawar trzymam kciuki-nie marwt się teraz to już niedługo będziesz mogła ulić swojego Bartusia:tak:

Dziewczyny a mnie strasznie rozbolał ząb-co mogę wziąść-pomóżcie bo boli jak chol..ra:baffled:

Agawar nie martw sie....tak mi Ciebie szkoda,bo po tym jak piszesz widac,ze sie strasznie martwisz.....naprawde wyobraz sobie,ze teraz to juz bedzie tylko lepiej:*:*:* tak chcialas malutkiego i juz niedlugo bedzie z Toba.....nie załamuj sie;*

reklama
Do góry