reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
KANKIYA jesce troszeczke kochana....wytrzymaj:*:*

My z misiaczkiem juz po obiadku....kapusniaczku i placuszkach ziemiaczanych:}}} pycha... Mariczce chyba tez smakowało,bo sie wierci jak szalona:p hahaa

A teraz może dam eis namówic na spacerek....:rofl2: ale to za jakas kwilke:}

Kobitki, a ja mam takie inne pytanie ;-) tzn. z innej beki :-D:-D:-D, otóż ja w nicku mam 24, co kiedyś ... oznaczało mój wiek, tylku, że jak to mam zmienić o oczko wyżej :eek::baffled:, już próbowałam w ustawieniach, ale nic z tego :sorry:, przecież nie mogę wiecznie kłamać, że taka młoda jestem :-D:-D:-D:-D

Help !! :-D:-D

Edee chyba jesteś skazana na kłamstwo :-D bo z tego co wiem opcji takiej zmiany nie :-D

edee mnie się zdaje, że tego nie zmienisz;-)
Chyba, że zalogujesz się raz jeszcze pod innym nickiem.

Eddee i co z tego, że nie aktualne - tyle miałaś jak zaszłaś w ciąże:-) moje "23" też nie oznacza wieku tylko naszą (moją i męża) szczęśliwą liczbę, która towarzyszy nam od lat - taki znak rozpoznawczy
Przypomnę - mam 27 lat:-)

No to diupa,:baffled: pozostaje mi wieczne odmłodzenie ;-):-):-)

Hej, Gratulacje dla wszystkich świeżo upieczonych Mamuś. Troszkę już bym chciała być na Waszym miejscu:), no ale na mnie jeszcze nie pora. Chociaż z drugiej strony nigdy nie wiadomo kiedy maluszek zechce do nas dołączyć:).
Jednocześnie mam cichą nadzieję, że trochę nas jednak jeszcze na ten grudzień zostanie:) .Pozdrówka

Zauwarzyłam właśnie że nawet się z wami nie przywitałam :zawstydzona/y:
Witam wszystkie rozpakowane i nie rozpakowane Mamusie;-)
Ja również jeszcze w dwupaku :tak:
Wczoraj byłam na KTG i nawet wynik mam dobry ale i tak muszę co trzy dni jeździć na to KTG ale w sumie to mi jest to na rękę bo przynajmniej co trzeci dzień nie siedzę w domku :-)
W niedzielę obejżałam sobie porodówkę i muszę przyznać że zrobiła na mnie dobre wrażenie w sumie to wogóle w tym szpitalu jest dość przyjemnie jeżeli w szpitalu może być przyjemnie:eek:
Za tydzień mam wizytę u gina i jeżeli mała będzie nadal główką u góry to będziemy ustalać z ginem datę cesarki :-(

Mam wielką prośbę zapodajcie przepis na jaką prostą i szybką salatkę. Mam ochote na majonez:-)
Zaraz Ci wrzucę na kulinaria. Sałatka w 5 min....tylko nie wiem czy lubisz takie składniki?

ktoras jeszcze rozpakowana?
nie nadazam czytac was tak produkujecie......nie nadrobie wszystkiego niestety
Teraz możesz zajrzec na naszą listę i tam mamy po kolei rozpakowane mamuski, nie musisz byc na bierząco na forum, a mamy juz 15 maluszków bo własnie Eager urodziła córcię....n o własnie, a jak tam nasi chłopcy...żaden nie szykuje się do wyjścia?

!!!!!!!!!!!!Wiadomośc od EAGER: !!!!!!!!!!!

Hej o 12:40 przyszła na świat moja Tosia. 3190g 52cm.

Napisałam jej już gratulacje od nas wszytskich i ucałowania dla Tosi od wszystkich forumowych ciotek :-)

Mysza jestes nieoceniona...... oczywiście że pozdrawiamy gorąco i gratulujemy mamie i Tosi.....i szybkiego powrotu do domciu....

A ja sie troszkę przespałam, zjadłam pyszny obiadek, który zrobił mój m i troszkę lepiej się czuję....a co dalej...zobaczymy....

reklama
Do góry