reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej kochane mamusie:tak:
Fasolkamaria gratuluje Ci z całych sił
Cyprysiowa super że już w domku, tam zawsze najlepiej:-)
Marzycielko to super że Twoje maleństwo tak dużo jje, przynajmniej wiesz że zdrowe:-), a jak brzuszek jej rośnie to tylko miło ucałowac :-D
Agacia mam nadzieję, że szybko pójdzie:-D

A ja się wkurzam na teściów i na ich córeczkę 24- letnią zamęęzną kobitkę z mężem 30-latkiem i córka powyżej roczku....Nie dośc że rodzice cały czas dają im kasę to jeszcze pożyczają ją od nas a my już cholerka nie mamy...ale na firaneczki dla córci za 300zł to mają... Szlag by to trafił...

Okruszku to przykre, ale niestety w niektórych rodzinach tak jest, że rodzice faworyzują jedno dziecko... Na nic więc Twoje nerwy kochana, bo szkoda tylko Twojego zdrowia... Znam to, bo mój szwagier i jego córeczka też są dla teściów całym światem. Mała jest do teściowej "podrzucana" na całe weekendy, obsypywana prezentami (bo tam trzeba pomóc, a ta naprawdę kasy mają duuuuużo więcej niż my) a o Hubercie nawet o urodzinach zapominają... Ale już staram się tym nie przejmować i jak najmniej o tym myślę...

Dziewczyny przekazuję Wam gorące pozdrowienia od Ani i od Sawki.

Ania jeszcze w szpitalu, bo Małego cały czas naświetlają, a w piątek ma mieć robione usg i dopiero wtedy okaze się czy mogą już wyjść do domu.

A Sawka dochodzi do sił po cesarce, ma jakieś problemy z karmieniem, ale trzymam za nią kciuki, zeby wszystko sie unormowało. W każdym razie Lenka jest zdrowa i na pewno śliczniutka.

Trzymam kciuki za obie dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny przekazuję Wam gorące pozdrowienia od Ani i od Sawki.

Ania jeszcze w szpitalu, bo Małego cały czas naświetlają, a w piątek ma mieć robione usg i dopiero wtedy okaze się czy mogą już wyjść do domu.

A Sawka dochodzi do sił po cesarce, ma jakieś problemy z karmieniem, ale trzymam za nią kciuki, zeby wszystko sie unormowało. W każdym razie Lenka jest zdrowa i na pewno śliczniutka.

Blizniaki ucałuj ode mnie dziewczyny jak będziesz do nich pisała. Trzymam kciuki za ich szybki powrót do domku.

Okruszku nie przejmuj się. Wiesz czasem trzeba jasno postawić sprawę:dry:

Okruszku to przykre, ale niestety w niektórych rodzinach tak jest, że rodzice faworyzują jedno dziecko... Na nic więc Twoje nerwy kochana, bo szkoda tylko Twojego zdrowia... Znam to, bo mój szwagier i jego córeczka też są dla teściów całym światem. Mała jest do teściowej "podrzucana" na całe weekendy, obsypywana prezentami (bo tam trzeba pomóc, a ta naprawdę kasy mają duuuuużo więcej niż my) a o Hubercie nawet o urodzinach zapominają... Ale już staram się tym nie przejmować i jak najmniej o tym myślę...

Trzymam kciuki za obie dziewczyny :-)

blizniaki dzieki za wiadomosci:-):-)
sawka czekamy na ciebie:-):-)

dziewczyny nie wiem dlaczego ale chciała bym pooglądać wasz album jednak nie mogę mieć do niego dostępu nie wiem dlaczego? gdzieś przeczytałam że trezba mieć 50postów no i ja tak mam :tak::tak::tak:czy musze jescze jakies inne wymagania spełnić:-):-):-)

blizniaki ucałuj odemnie dziewczyny jak będziesz do nich pisała:-)

Blizniaki i ode mnie też prosze ucałowac i pozdrowić dziewczynki!!!!!

dziewczyny nie wiem dlaczego ale chciała bym pooglądać wasz album jednak nie mogę mieć do niego dostępu nie wiem dlaczego? gdzieś przeczytałam że trezba mieć 50postów no i ja tak mam :tak::tak::tak:czy musze jescze jakies inne wymagania spełnić:-):-):-)

moniawycint o dostęp musisz napisać do Cyprysiowej:tak:bo to nie dzieje się samoczynnie...

hey ;-) ja juz po lekarzu :-) wiec tak ; przytylam az kilogram hehehe wiec waze 63kg :-):happy2:!!!!!!! moja coreczka 3100 ;-)wiec mysle ze jest dobrze :) Pani gin powiedziala ze jest ulozona glowka w dol wiec prawdopodobnie nie odworci sie i porod bedzie drogami natury :-(oczywiscie jak zawsze pani zmienila termin i teraz powiedziala ze wedlug wagi itd to na 15stego grrrrrrrr;/ a 6 grudnia mam sie zglosic do szpitala na jakies badania;-) ogolnie mowiac jestem zadowolona ajjj dzidzia piekna oczywiscie za tatusiem heheh no i tatus zadowolony bo 15stego grudnia on sie urodzil i jego cora mozliwe ze tez wiec chodiz dumny jak paw eheheh:-) oby byla zdrowa Ooo!

reklama
Do góry