Hej kochane mamusie
Fasolkamaria gratuluje Ci z całych sił
Cyprysiowa super że już w domku, tam zawsze najlepiej:-)
Marzycielko to super że Twoje maleństwo tak dużo jje, przynajmniej wiesz że zdrowe:-), a jak brzuszek jej rośnie to tylko miło ucałowac
Agacia mam nadzieję, że szybko pójdzie
A ja się wkurzam na teściów i na ich córeczkę 24- letnią zamęęzną kobitkę z mężem 30-latkiem i córka powyżej roczku....Nie dośc że rodzice cały czas dają im kasę to jeszcze pożyczają ją od nas a my już cholerka nie mamy...ale na firaneczki dla córci za 300zł to mają... Szlag by to trafił...
Okruszku to przykre, ale niestety w niektórych rodzinach tak jest, że rodzice faworyzują jedno dziecko... Na nic więc Twoje nerwy kochana, bo szkoda tylko Twojego zdrowia... Znam to, bo mój szwagier i jego córeczka też są dla teściów całym światem. Mała jest do teściowej "podrzucana" na całe weekendy, obsypywana prezentami (bo tam trzeba pomóc, a ta naprawdę kasy mają duuuuużo więcej niż my) a o Hubercie nawet o urodzinach zapominają... Ale już staram się tym nie przejmować i jak najmniej o tym myślę...
Dziewczyny przekazuję Wam gorące pozdrowienia od Ani i od Sawki.
Ania jeszcze w szpitalu, bo Małego cały czas naświetlają, a w piątek ma mieć robione usg i dopiero wtedy okaze się czy mogą już wyjść do domu.
A Sawka dochodzi do sił po cesarce, ma jakieś problemy z karmieniem, ale trzymam za nią kciuki, zeby wszystko sie unormowało. W każdym razie Lenka jest zdrowa i na pewno śliczniutka.
Trzymam kciuki za obie dziewczyny :-)
Ostatnia edycja: