reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

monia- mi też juz ponad 20przybyło :/ ale apetyt to mam praktycznie taki od soboty wcześniej jadłam częściej ale o wiele wiele mniej a teraz :O wszyscy dookoła zauważyli i sie dziwią że co mi jest ze w koncu jem normalnie :) bo wczesniejsze moje porcje to jak dla ptaszka

reklama
sawka ogromne gratulacje!!!!!'
dużo zdrówka i wracaj do nas!!!

cieszę się dziewczyny że Was mam.....bez Waszego wsparcia chyba nie dałabym rady...To już ostatni tydzień ciąży i tymbardziej było mi ciężko....przed oczami miałam już samotne i smutne święta:-( i wogóle....na Was zawsze mogę liczyć!!! i dziekuję Wam za to bo jesteście fajną paczką friendek pomimo że wirtualnych:-)

Ja jeszcze nawet nie wiem w ktora torbe sie spakowac:sorry2::sorry2::sorry2: a co w nia wlozyc to juz wogule:sorry2::sorry2::sorry2: oj pozaluje tego zapewne :-D:-D:-D:-D jak bede w biegu miedzy skorczami brala co mi wpadnie w rece:szok::szok::-D:-D:-D

Wiesz, ja to ze strachu zrobiłam, bo przez jakąś godzinę miałam dość regularne skurcze. One przeszły, ja się uspokoiłam i odłożyłam pakowanie na jutro;-).

Dziewczyny, na porodówce bardziej sprawdza się spokojna muzyka, czy raczej rytmiczna???Bo absolutnie nie wiem co sobie naszykować:baffled:

yoka proponuje jeszcze maly seksik to moze juz nie bedziesz musiala czekac tygodnia;-) ja mam zamiar wyprobowac dzisiaj patent Cyprysiowej:-D tylko mam nadzieje ze to starczy bez tych nerwow na sasiadow bo mnie niema kto zalac takze niemam na kogo sie denerwowac:-D

a ja dziewczyny czuje sie jak słonica bo niedługo przed ciąża ważyłam jakies 40kg pozniej dobiłam 60 a teraz waze ponad 80kg i czuje się okropnie, nawet wydaje sie mi ze przestaje być atrakcyjna i seksowna choć mąż zapewnia mnie że tak nie jest.:tak::tak::tak:a zresztą mogę być gruba czy chuda ale wazne że bede miec córeczkę na którą tak długo czekałam:-D:-D:-D

zapominajka-bierz rytmiczną i w rytm muzyki rodzimy...a na refren przyj :)
a tak serio to mi sie wydaje ze powinnas wziąć taką którą ty lubisz,która cie uspokaja i pozwala ci sie zrelaksować

reklama
renia zrób coś......ja też już chce rodzić.....wczorajsze wstępne godzenie zakończyło sie seksikiem ale jak narazie u mnie cisza....nawet opuchlizna mi z nóg zeszła....ciśnienie sie normuje....i na nic się nie zapowiada....:-:)-:)-(

Do góry