monia- mi też juz ponad 20przybyło :/ ale apetyt to mam praktycznie taki od soboty wcześniej jadłam częściej ale o wiele wiele mniej a teraz :O wszyscy dookoła zauważyli i sie dziwią że co mi jest ze w koncu jem normalnie bo wczesniejsze moje porcje to jak dla ptaszka
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
Ja też mam juz z 16 czy 17 kg na plusie:---zawstydzona/y: bije rekordy w mojej wadze moj mezowy juz zaczal mnie nazywac Hipcią
sawka ogromne gratulacje!!!!!'
dużo zdrówka i wracaj do nas!!!
cieszę się dziewczyny że Was mam.....bez Waszego wsparcia chyba nie dałabym rady...To już ostatni tydzień ciąży i tymbardziej było mi ciężko....przed oczami miałam już samotne i smutne święta:-( i wogóle....na Was zawsze mogę liczyć!!! i dziekuję Wam za to bo jesteście fajną paczką friendek pomimo że wirtualnych:-)
dużo zdrówka i wracaj do nas!!!
cieszę się dziewczyny że Was mam.....bez Waszego wsparcia chyba nie dałabym rady...To już ostatni tydzień ciąży i tymbardziej było mi ciężko....przed oczami miałam już samotne i smutne święta:-( i wogóle....na Was zawsze mogę liczyć!!! i dziekuję Wam za to bo jesteście fajną paczką friendek pomimo że wirtualnych:-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja jeszcze nawet nie wiem w ktora torbe sie spakowac a co w nia wlozyc to juz wogule oj pozaluje tego zapewne jak bede w biegu miedzy skorczami brala co mi wpadnie w rece
Wiesz, ja to ze strachu zrobiłam, bo przez jakąś godzinę miałam dość regularne skurcze. One przeszły, ja się uspokoiłam i odłożyłam pakowanie na jutro;-).
Dziewczyny, na porodówce bardziej sprawdza się spokojna muzyka, czy raczej rytmiczna???Bo absolutnie nie wiem co sobie naszykować
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka...
gratuluje wszystkim dziewczynkom ktore juz doczekaly sie swoich malenstw a za reszte trzymam kciuki i zycze rychlego porodu
gratuluje wszystkim dziewczynkom ktore juz doczekaly sie swoich malenstw a za reszte trzymam kciuki i zycze rychlego porodu
yoka proponuje jeszcze maly seksik to moze juz nie bedziesz musiala czekac tygodnia;-) ja mam zamiar wyprobowac dzisiaj patent Cyprysiowej tylko mam nadzieje ze to starczy bez tych nerwow na sasiadow bo mnie niema kto zalac takze niemam na kogo sie denerwowac
moniawycint
Fanka BB :)
a ja dziewczyny czuje sie jak słonica bo niedługo przed ciąża ważyłam jakies 40kg pozniej dobiłam 60 a teraz waze ponad 80kg i czuje się okropnie, nawet wydaje sie mi ze przestaje być atrakcyjna i seksowna choć mąż zapewnia mnie że tak nie jest.a zresztą mogę być gruba czy chuda ale wazne że bede miec córeczkę na którą tak długo czekałam
reklama