reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

HEJ wpadłam z więściami do was kochane ;-)
UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nasza justynka właśnie urodziła córeczkę przez cesarsckie cięcie :-)

gratuluję moja kochana!!! Jestes dzielna!!!

Siostrzyczko liwii witaj na świecie :-)

:szok::-DGRATULECJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie nadąże dzis z wpisywaniem na liste ;-);-) Jak bedzie cos wiecej wiadomo (cm, waga) to prosze o info :tak:

Misiowka ja rano tez mam optymizm w sobie i wydaje mi sie ze moglabym jescze z 2 mies pochodzic ale wieczorem jak mnie wszystko boli i w nocy jak sie mecze z zasnieciem i zgaga to prosze malego zeby juz opuscil mój brzuch :baffled:

dziewczyny tam gdzie mamy na liscie u góry ilosc dziewczynek i chlopców to bede wpisywala ilosc dzieci na swiecie :-p bedziemy na bierzaco.

reklama
Witam dziewczyny

Wchodzę...nadrabiam godzinę i taaaakie wieści:-):-):-):-):-)

Justynko i Aniu gratuluję z całego serdunia!!! życzę zdrówka i szybkiego powrotu do domku!!!

A u mnie bez zmian:-( wczoraj przyszedł z pracy i usiadł prosto do kompa i tak siedział od 19 do 23.30 a potem poszedł sie wykąpać i spać...no w między czasie jeszcze spytał czy jakis obiad mu podam......Ja wczoraj źle się czułam miałam dosyć dokuczające skurcze i w pachwinach bardzo mnie ciągnęło tak że chodzić nie mogłam a on nawet nie spytał jak się czuję....czy czegoś potrzebuję...:-(Zaraz się szykuję i jadę po wózek...muszę go sama sobie przywieźć i liczę na pomoc taksówkarza ....może wniesie mi go na 2 piętro a jak nie to będę tachać....:-(
okruszku wiem co czujesz.....i to ja przesyłam Ci wirtualny...niewidzialny bukiecik kwiatków na polepszenie nastroju......głowa do góry....:tak:
morbital 3mam kciuki

Czy ktoś ma jakieś wieści od marzycielki??

dziekuje w imieniu Justynki za grtulacje :-) wszystkie przekażę :-) jak będę wiedziała coś więcej to na pewno dam znać :-)

gratulacje dla pozostałych mam :-)

Witam dziewczyny

Ania serdeczne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Justynka wszystkiego najlepszego dla Ciebie i córci!!!!!!!!!!!!!

ja też już chcę być po:wściekła/y::-(.

reklama
He he dziewczyny czekały żeby strzelców porodzic i teraz juz sie posypie:-D
A tak na poważnie to Justynko serdeczne gratulacje i dużo zdrówka.
Yoka to widze że z Twoim Z próba sił. Nie martw sie napewno wszystko sie jakoś ułoży-każdy kij ma przecież dwa końce i zawsze jest jakieś wyjście.

Do góry