reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja tak pochwalilam sie rano ze prawie wygralam walke z przeziebieniem a tu du......a:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz na gardlo mi przeszlo :wściekła/y::wściekła/y: zamowilam sobie jutro wizyte u internisty niech mnie oslucha, przebada, zrobi ogolny przeglad bo lepiej dmuchac na zimne:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ciasto na pierniczki gotowe. Ufffffff. Jutro tylko upiec i czekać na Święta :-)

Co robicie dziś na obiad? Bo ja nie mam weny a na kfc i pizze już nie mogę patrzec :-D

ja Myszko zaliczyłam gyrosa :-(moj B nie umie gotowac - ja nie moge chodzic i tylko to mi pozostaje, ale juz niedlugo :-) pocieszam sie;-)

Tygrysku
kuruj sie Malenka:tak: i zdrowiej szybciutko;-)

a ja od wczoraj na obiad kanapki :-( bo mam zakaz soli a jakos niechce mi sie osobno gotowac jednego ziemniaka i kawalka miesa i kanapki sobie robie:-D

a ja od wczoraj na obiad kanapki :-( bo mam zakaz soli a jakos niechce mi sie osobno gotowac jednego ziemniaka i kawalka miesa i kanapki sobie robie:-D

Dagulla no wcale się nie dziwię, że Ci się nie chce... No ale jeszcze troszkę :-)

Tygrysku kuruj się i nie daj się żadnemu paskudnemu choróbsku :-)

Myszqa ja dziś na łatwiznę poszłam i kupiłam w garmażerce pyszne pierożki z kapustą i grzybami :-)

Poszłam na łatwizne i kupiłam gotowe kopytka. Jakiś sos walnę z torebki i obiad gotowy.

Kankiya a Tobie to zazdroszczę tego gyrosa :-)

Mój M. może i coś sam by ugotował ale po pierwsze umarłabym z głodu jakbym miała na niego czekać a po drugie jestem chora psychicznie i nie znoszę OBCYCH w mojej kuchni. :-D

Poszłam na łatwizne i kupiłam gotowe kopytka. Jakiś sos walnę z torebki i obiad gotowy.

Kankiya a Tobie to zazdroszczę tego gyrosa :-)

Mój M. może i coś sam by ugotował ale po pierwsze umarłabym z głodu jakbym miała na niego czekać a po drugie jestem chora psychicznie i nie znoszę OBCYCH w mojej kuchni. :-D

Hahaha :-D Dobre Myszqa :-D

Myszqa, ja jestem szczęściarą, bo często jem obiadki u mamy. Dzisiaj był barszczyk ukraiński i ruskie pierożki, które lepiła babcia, teraz klei jeszcze uszka, bo zjadłabym sobie barszczyk wigilijny, a w święta będę musiałą sie obejść smakiem.

no cale szczescie ze juz koncowka bo niewiem co bym jadla:-D
ale tak jakos wogule tego nieczuje ze to juz niedlugo czasem siedze sobie u malego w pokoju patrze na lozeczko ,wozek itp. i wogole to niedociera do mnie ze juz niedlugo maly bedzie z nami:-D od wczoraj caly czas mi sie chce spac niewiem czy to od tego cisnienia czy od tabletek czy tak tylko ale juz mnie to denerwoje wtane zachwile znowu mi sie chce spac :zawstydzona/y:

no cale szczescie ze juz koncowka bo niewiem co bym jadla:-D
ale tak jakos wogule tego nieczuje ze to juz niedlugo czasem siedze sobie u malego w pokoju patrze na lozeczko ,wozek itp. i wogole to niedociera do mnie ze juz niedlugo maly bedzie z nami:-D od wczoraj caly czas mi sie chce spac niewiem czy to od tego cisnienia czy od tabletek czy tak tylko ale juz mnie to denerwoje wtane zachwile znowu mi sie chce spac :zawstydzona/y:

Dagulla pewnie wszystko razem wzięte :-D Korzystaj póki możesz i śpij do woli :-) Ja też ciągle jestem śpiąca, ale niestety czas na sen mam bardzo ograniczony :-( Tymczasem znikam i proszę o mniejszą ilość stron do nadrabiania :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Myszqa, ja jestem szczęściarą, bo często jem obiadki u mamy. Dzisiaj był barszczyk ukraiński i ruskie pierożki, które lepiła babcia, teraz klei jeszcze uszka, bo zjadłabym sobie barszczyk wigilijny, a w święta będę musiałą sie obejść smakiem.

Jak mozesz mi to robić ---->barszcz ukraiński :happy: chcesz żebym się utopiła we własnej ślinie????

Ja będę u mamy od niedzieli do piątku i na pewno moja babcia już się postara żebym przez ten tydzień przytyła z 10 kg :-D

Do góry