justyna
Fanka BB :)
Witajcie. Melduje sie nadal w dwupaku niestety. A może to i lepiej bo dzisiaj w nocy sobie wymysliłam że nie moge jeszcze urodzic bo muszę sobie grochówki nagotowac i sie najeśc na zapas;-).
o Ty !!! aleś mi smaka na grochówe zrobiła trzeba bedzie robić !!!
Witajcie brzuchatki:-)
Dziekuje wszystkim za zyczenie, a wlasciwie dziekujemy!!!
Ja ,ialam termin tak jak Marzycielka, 24.11, ale dostalam skierowanie na cc, na termin 12.11. Jednak malemu nie chcialo sie czekac, i tak jak pisalam, urodzil sie 10.11, czyli rowny 38tydzien. Czuje sie juz w miare dobrze, wiadomo brzuch po cc ciagnie, ale juz da sie to zniesc. Niestety nie karmie, bo mialam taki zastoj w piersiach, nic mi nie pomagalo, ani masaz, ani odciaganie, nic:-(i nie zycze zadnej z was czegos takiego, bo chyba w zyciu takiego bolu nieprzezylam, jak bola piersi. Wiem jak sie czujecie na tych koncowkach, ja tez juz nie moglamAle pociesze was, ze uslyszenie krzyku waszego dziecka, wynagrodzi wam wszystkoto jest poprostu niesamowite uczucie, jak pozniej patrzycie na malenstwo i sie zastanawiacie, jak to mozliwe ze ono bylo w waszym brzuchu
Aaaa i dziewczyny, a jakie to uczucie, jak odkryjecie, ze macie normalny brzuch
Jeszcze raz zycze wam szybkich i moze nie bezbolesnych, ale przynajmniej jak najmniej bolesnych porodow:-)
napisz jak tam maleńki !!! a bólu piersi współczuje !! to jest podobno masakra przy zastoju ja miałam taki lekki ale i tak dąły mi popalić a co dopiero ....
Marzycielka: Hej! Mam zatrucie ciążowe i wszystkie wyniki fatalne. Na szczęście skurcze stały się regularne i będą nas po południu na porodówkę przenosić. Więc mam zamiar do północy wydać na świat potomstwo. :-)
no to trzymam kciuki !! pewnie pod kroplówe z oxy ją podepną jak juz wiedzą ze zatrucie !! czekamy :-)
Cześć Dziewczyny.
Czy któraś z Was miała krwawienie po stosunku, bo ja dzisiaj rano myślałam, że mi czop śluzowy odpadł, ale to chyba przez seks :-( Narazie czuję się dobrze, Dzidziuś raczej też, bo rusza się jak zawsze. W czwartek mam wizytę u lekarza, więc narazie nie wybieram się do szpitala. Troche się martwię, ale pocieszam się, ze to może tylko jakieś otarcie....:---(
ja jakos mało kochliwa i męzowy chyba tez bo nawet nie zagaduje
a to moze od szyjki ..... mi jak masaż szyjki zrobili w szpitalu przed prodem to tez krwawienie z szyjki miałam ! tyle ze Twój masaż na pewno przyjemniejszy wczoraj był
jak cos Ci sie pokaze jeszcze to lepiej zajechać i skontrolowac u gina !!!
a mnie od wczoraj boli okropnie kosc lonowa jakby mi miala sie rozejsc za chwile. Bolala mnie juz nie raz ale nie az tak, nie moge chodzic normalnie
no mnie tez tak okrutnie boli ze chodzic nie umiem