reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

O jejku joka jak masz super, mój to by mi wszystko popalił :szok:, wiec lepiej niech parsowania nie dotyka :tak:.

A ja cały czas cos jem:zawstydzona/y:. Zjadłam obiad, potem od razu winogrona, teraz chipsy ... ale juz mam ochote na cos innego ... moze na pepsi
Mój jak sie poznaliśmy to tak się przechwalał....że tak lubi prasować...że w wojsku sie nauczył....i teraz nie ma wyjścia hahaha:-D ale on prasuje a ja składam bo faktycznie on wszystko w kosteczkę...hehe:-D

reklama
Witajcie mamcie

Semiko strasznie mi przykro z powodu szwagra.. musi byc Ci ciezko -trzymaj sie Zabko....:-(

Wiecie a ja się położyłam bo takie delikatne kłucia w kroczu czuje-troszeczkę bolą i się przestraszyłam-macie coś takiego?????:baffled:

Paola ja tez czuje takie klucia i czasami mam wrazenie jakby dzidzia tam uciskala i wtedy robi sie to nawet bolesne:baffled::szok:

Zetka trzymaj sie kochana ja tez musze lezec az dwa miechy ( o ile dzidzia tyle wysiedzi) damy rade:tak:
Agawar tez mysle o apteczce dla dzidzi - fajna sprawa - ale to dopiero jak stane na nogi

Agatkas ja planuje chrzciny na wielkanoc a jak sie uda to wczaesniej:tak:

a ja wciaz leze i dostaje swirka malego:-(

wiecie co laesczki jak bylam w szpitalu to przez te poltorej tygodnia przytrafilo sie innym brzuchatkom tyle pomylek plciowych:-D, ze przestalam sie nastawiac na plec -mieli byc chlopcy i rodzily sie dziewuszki i na odwrot:szok: chyba ze 6 razy:szok: jajca jak nic w przypadku kiedy jedna z nich kupila wozek w kwiatki i wszystko rozowe:-D, bo dziewczynke jeszcze mozna ubrac na niebiesko a chlopca na rozowo - chyba nie bardzo:baffled: dobrze ,ze jest allegro w razie czego:-D moj B ucieszyl sie i jeszce sie ludzi na synka....

Dzięki Yoka za miłe słowa, mój M jest dzisiaj biedny bo sam musi posprzątać mieszkanko i zrobić obiadek... ja dzisiaj nie dam rady nic zrobić przez te bule i mdłości, dobrze że wszystko mam przygotowane.
Pozdrawiam

moja mysia wróciła i jak zapytałam jak tam było to pierwsze zaraz chwaliła sie tym ze smoczek dzidzi kupiła :-) a potem mówi mam cos jeszcze i wyciąga butle ! Paweł sie smieje ze koniecznie chciała kupic ze nie tylko smoczek ale to tez chce miec dla dzidzi wiec kupili i dopiero na samym koncu pokazała co sobie kupiła !!
normalnie wzruszyłam sie ze tak sama od siebie kupiła dla dzidzi za swoje pieniązki :happy:

Noo, najwazniejsze rzeczy juz spakowalam :) Zostaly tylko rzeczy ktore juz na samym koncu sie wrzuci i bedzie ok :) To teraz moge poleniuchowac :D

Justyna, ale masz kochana coreczke. Pozazdroscic :)

moja mysia wróciła i jak zapytałam jak tam było to pierwsze zaraz chwaliła sie tym ze smoczek dzidzi kupiła :-) a potem mówi mam cos jeszcze i wyciąga butle ! Paweł sie smieje ze koniecznie chciała kupic ze nie tylko smoczek ale to tez chce miec dla dzidzi wiec kupili i dopiero na samym koncu pokazała co sobie kupiła !!
normalnie wzruszyłam sie ze tak sama od siebie kupiła dla dzidzi za swoje pieniązki :happy:
Justynko kochana masz corcie, jakie to wzruszajace :happy:

Reniu uwazaj na siebie i wykorzystuj meza poki sie da:-D dobrze ,ze Twoj umie gotowac, bo moj to tylko mi pizze serwuje od tygodnia:-D:-D

Hej witajcie mamuśki...

ale macie tempo pisania...chyba każdy swój post bedę zaczynałą od tego zdania:-D bo ledwo nadążam za Wami:zawstydzona/y:

Semiko Żabko trzymaj sie dzielnie, bardzo Ci współczujemy!!!!!

YOKA chyba i mnie zmobilizowałaś, jak juz dostanę koszulkę od Ewelw biorę się za pakowanie:tak:

I juz nie pamietam co miałam napisać....:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

I znowu opuszczam Was, pewnie rano będę nadrabiała zaległości więc koło południa odezwę się;-)

Dzisiaj idziemy na "Metro":-p przyjechało do naszego miasteczka:-)

Miłego wieczorku i do jutra brzuchatki!!!!:happy:

reklama
justyna - ale słodziutka twoja córeczka, takie gesty powalają na kolana.
A mnie wieczorne rytuały zajmują coraz więcej czasu: a tu malinki zaparzyć, a tu masażyk, teraz jeszcze dołozyłam te okłady z kawy:sorry2:
Nie wiem skąd, ale ostatnio u mnie dużo pozytywnej energii i pozytywnego myślenia o porodzie. Więc wszystkim tym, które się obawiają - przesyłam duuuużo pozytywnych fluidków :-)

Mężuś poszedł właśnie na spotkanie z kolegami z pracy, Jasiu śpi. Ale cisza...

Do góry