reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jejuuuuu jak ja nie znoszę siedziec w weekend sama w domu. Mimo tego, że w ciągu tygodnia do 17 jestem sama to jakoś inaczej mi ten czas leci. A dziś to jakaś masakra. Chyba faktycznie się wezmę za szykowanie torby do szpitala. Zajmę łapki przynajmniej.

reklama
męzowy porwał naszego dziabąga po 13 do kina i potem mieli iść do smyka bo Liwicia wzieła ze skarbonki swojej pieniązki i powiedziała ze kupi dzidzi smoczek i sobie zabawke chce kupic ( zaczyna sie juz przedświąteczne oranie mózgów reklamami ) no ale jej pieniązki to częśc jej dałam i jak cos jej sie spodoba to tata rzuci okiem czy moze kupic :-)
własnie dzwoniłam gdzie są to własnie do auta wsiadają i bedą pewnie za 30 min !
ja sobie przynajmniej drzemke uciełam ale tak juz mi tęskni sie za nimi i takiej ciszy nie lubie w domu bo teście tez gdzies wybyli !!!

Ostatnia edycja:
Jak juz tak sie bierzecie za to pakowanie toreb, to moze i ja sie dzis zabiore? Co prawda niby troche czasu jeszcze mam, ale przez to moje lozysko przodujace moze byc szybciej. Oby tylko mlody wytrzymal do konca listopada, to bedzie dobrze ;-)

A co do pasty to ja rowniez uzywalam Elmexa, ale bylam w takiej klinice od leczenia dziasel i tam mi powiedzieli zeby lepiej uzywac Lacalut Active. To uzywam, ale i tak krwawia :-p

Tez bym poszla do kina z mezusiem, ale co zrobic, jak ja w domciu, a on w jednostce 310 km stad :frown:

Myszqa i tym mnie zmotywowałas i jutro poczynię kroki w tej sprawie bo jakos czuje dyskomfort teraz bez tej torby spakowanej !!! :tak:

marzycielko a może to cisza przed burzą...hihi...:-)

Paola być może to Ty się źle wyraziłaś....i może ja Cię źle zrozumiałam....wiem że pisząc posta nie miałaś na myśli konkretnie mojej mamy....ale pisałaś o każdej kobiecie palącej w ciąży więc dla mnie na to samo wychodzi....ale chyba nie ma co dyskutować...

Marzycielka powiedz mi kochana Ciebie nic nie boli? nie czujesz pachwin, czy brzucha bo ja już padam.... i jeszcze te mdłości, przez całą ciąże prawie nic mi nie było a teraz katastrofa:-(.

Wiesz no czuję jakieś tam bóle i szczególnie te stopy spuchnięte. Ale dzisiaj to jakaś cisza może przed burzą??

Jejuuuuu jak ja nie znoszę siedziec w weekend sama w domu. Mimo tego, że w ciągu tygodnia do 17 jestem sama to jakoś inaczej mi ten czas leci. A dziś to jakaś masakra. Chyba faktycznie się wezmę za szykowanie torby do szpitala. Zajmę łapki przynajmniej.

A ja chyba jednak urodzę na Inflanckiej i tam na ich stronce jest lista potrzebnych rzeczy i dzisiaj przepakuje torbę bo za dużo spakowałam.

marzycielko a może to cisza przed burzą...hihi...:-)

Paola być może to Ty się źle wyraziłaś....i może ja Cię źle zrozumiałam....wiem że pisząc posta nie miałaś na myśli konkretnie mojej mamy....ale pisałaś o każdej kobiecie palącej w ciąży więc dla mnie na to samo wychodzi....ale chyba nie ma co dyskutować...

Masz rację koniec dyskusji;-)

Ja lecę i torbę pakować:-)

Ja już torbę mam spakowaną od kilku dni....i powiem Wam że jakaś teraz spokojniejsza jestem....:-)

blizniaki ja również poproszę o przepis na sałatkę....bo juz mi ślinka cieknie...:-)

zetka uważaj na siebie kochana....już niedługo....:-)

Cyprysiowa udanej imprezki:-)

Agacia współczuje prasowania...ja też tego nie cierpię....na szczęście mój Z mnie teraz w tym wyręcza...;-)

renia kochana oszczędzaj się....wiem że to juz ostatnie dni...moje zreszta tez ale damy radę.....:-)

reklama
O jejku joka jak masz super, mój to by mi wszystko popalił :szok:, wiec lepiej niech parsowania nie dotyka :tak:.

A ja cały czas cos jem:zawstydzona/y:. Zjadłam obiad, potem od razu winogrona, teraz chipsy ... ale juz mam ochote na cos innego ... moze na pepsi

Do góry