reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A co do snów to mój był wogóle z kosmosu......bo sniło mi się że mój mąż miał mieć teraz wolny week ale zadzwonił do niego Barrac O'Bama i kazał mu przyjść do pracy....hahaha....dalszego ciągu nie pamietam niestety...hahah...:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobre ale się uśmiałam

A u Ani nic nowego, nadal robią jej wyniki i jest w szpitalu, chodzi po schodach, zeby przyspieszyć. Mam nadzieję, ze moze pełnia jej pomoże i wyjdzie już z Maluszkiem:-). pozdrowię Ją od Was, na pewno się ucieszy.

Wiem jak to jest czekać na poród a tu nic i nic....

Jak ja już bym chciała ehhh haha:-D

reklama
Kasiu za każdym razem jak wchodze na forum i widzę, że jest jakiś Twój post to czekam na wiadomość, że jedziesz do szpitala, że się zaczęło a tu nic :-D
A tu tylko 10 dni Ci zostało :rofl2:

ha ha ha ha ja też chciałabym już napisać taki post:-D:-D
Normalnie w takim napięciu żyjemy , że to już haha;-)

Misiówka wielkie dzięki:happy:

Ewelw tak właśnie naściemniałam:-) A z tą pocztą to współczuje:szok:

Agatkas teraz jak już wiadomo, że jakieś cholerstwo się przybłąkało to z górki-antybiotyk i leczenie-ważne że zdiagnozowano:baffled:

A ja tak nie mogłam wytrzymać i zrobiłam zdjęcie temu wózeczkowi mojemu-ale tylko jako spacerówka i bez zamontowanego daszku-bo nie zdążyliśmy:rofl2:

Załączniki

• wózeczek 011.jpg
    wózeczek 011.jpg
    716,8 KB · Wyświetleń: 51
  • wózeczek 013.jpg
    wózeczek 013.jpg
    625,9 KB · Wyświetleń: 40
Pozdrowionka dla Ani!!

Dzięki dziewczyny za odpowiedź 17 mam wizytę u położnej, to dokładnie się dowiem o te globulki, chyba że uda mi się wcześniej ustalić co mam zarzywać w aptece...

Ewelw ja tez jutro mam wizyte o 11:30 :-D.

Paola wózio super.

Pozdrowienia dla Ani :-), cos czuje ze do konca tygodnia bede miała juz dzieciatko na rękach :tak:.

a ja uciekam juz spac, jutro rano jeszcze idę na badania krwi :baffled:.

Papasi :-)

Kurcze, laski ja czytam o tej infekcji drożdżami i wyraźnie jest napisane, tak jak mi mówiła ta położna w szpitalu, że to częsta przypadłość u kobiet, zwłaszcza w ciąży i że unika się stosowania lekarstw w ciąży, no i mam podane dwie maści, które się na to stosuje... sama już nie wiem, czy wykupować czy wstrzymać się do wizyty u położnej.... jak myślicie?

hej !!!

a ja zaliczyłam jeszcze dzis 3 godziny w przedszkolu na tym spotkaniu z psychologiem !! ogólnie fajnie bo mozna duzo rzeczy sie dowiedzić ale to siedzenie to masakra i moj kręgosłup sie buntuje !!!

ja jutro ide chyba jakos ostatnia bo mam o 18 dzwonić i mi powie czy ma juz przyjechać czy później !!!!

uciekam.....pozdrawiamwas serdecznie

witaj i nie uciekaj !! napisz czasem co u Ciebie !!!

to ja juz nic nie wiem.....wg mojej ginki i jej magicznego kółka 37tc zacznie się w piątek.

mój liczy skończone tygodnie tzn pełne ! tak jak teraz to ze zaczęłam 36tc i dla niego liczą sie skończone.

reklama
Agatkas spokojnie jutro wszystko się wyjaśni i nie szperaj juz po interncie bo tylko niepotrzebnie się stresujesz, a tam nie zawsze piszą prawdę

Yoka extra sen
Paola wózek superancki

Dzwoniłam dzisiaj do mojej ginki w sprawie znieczulenia u dentysty i mam śmiało iść i się nie denerwować, jak będzie potrzeba to mogą poprosić o znieczulenie.
Co prawda ząbek już nie boli ale będe próbowała dostać się jutro do mojego dentysty...juz się boję...

Do góry