reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A co do snów to mój był wogóle z kosmosu......bo sniło mi się że mój mąż miał mieć teraz wolny week ale zadzwonił do niego Barrac O'Bama i kazał mu przyjść do pracy....hahaha....dalszego ciągu nie pamietam niestety...hahah...:-D:-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Dobre ale się uśmiałam

A u Ani nic nowego, nadal robią jej wyniki i jest w szpitalu, chodzi po schodach, zeby przyspieszyć. Mam nadzieję, ze moze pełnia jej pomoże i wyjdzie już z Maluszkiem:-). pozdrowię Ją od Was, na pewno się ucieszy.

Wiem jak to jest czekać na poród a tu nic i nic....

Jak ja już bym chciała ehhh haha:-D

reklama
Kasiu za każdym razem jak wchodze na forum i widzę, że jest jakiś Twój post to czekam na wiadomość, że jedziesz do szpitala, że się zaczęło a tu nic :-D
A tu tylko 10 dni Ci zostało :rofl2:

ha ha ha ha ja też chciałabym już napisać taki post:-D:-D
Normalnie w takim napięciu żyjemy , że to już haha;-)

Misiówka wielkie dzięki:happy:

Ewelw tak właśnie naściemniałam:-) A z tą pocztą to współczuje:szok:

Agatkas teraz jak już wiadomo, że jakieś cholerstwo się przybłąkało to z górki-antybiotyk i leczenie-ważne że zdiagnozowano:baffled:

A ja tak nie mogłam wytrzymać i zrobiłam zdjęcie temu wózeczkowi mojemu-ale tylko jako spacerówka i bez zamontowanego daszku-bo nie zdążyliśmy:rofl2:

Załączniki

• wózeczek 011.jpg
    wózeczek 011.jpg
    716,8 KB · Wyświetleń: 48
  • wózeczek 013.jpg
    wózeczek 013.jpg
    625,9 KB · Wyświetleń: 37
Pozdrowionka dla Ani!!

Dzięki dziewczyny za odpowiedź 17 mam wizytę u położnej, to dokładnie się dowiem o te globulki, chyba że uda mi się wcześniej ustalić co mam zarzywać w aptece...

Ewelw ja tez jutro mam wizyte o 11:30 :-D.

Paola wózio super.

Pozdrowienia dla Ani :-), cos czuje ze do konca tygodnia bede miała juz dzieciatko na rękach :tak:.

a ja uciekam juz spac, jutro rano jeszcze idę na badania krwi :baffled:.

Papasi :-)

Kurcze, laski ja czytam o tej infekcji drożdżami i wyraźnie jest napisane, tak jak mi mówiła ta położna w szpitalu, że to częsta przypadłość u kobiet, zwłaszcza w ciąży i że unika się stosowania lekarstw w ciąży, no i mam podane dwie maści, które się na to stosuje... sama już nie wiem, czy wykupować czy wstrzymać się do wizyty u położnej.... jak myślicie?

hej !!!

a ja zaliczyłam jeszcze dzis 3 godziny w przedszkolu na tym spotkaniu z psychologiem !! ogólnie fajnie bo mozna duzo rzeczy sie dowiedzić ale to siedzenie to masakra i moj kręgosłup sie buntuje !!!

ja jutro ide chyba jakos ostatnia bo mam o 18 dzwonić i mi powie czy ma juz przyjechać czy później !!!!

uciekam.....pozdrawiamwas serdecznie

witaj i nie uciekaj !! napisz czasem co u Ciebie !!!

to ja juz nic nie wiem.....wg mojej ginki i jej magicznego kółka 37tc zacznie się w piątek.

mój liczy skończone tygodnie tzn pełne ! tak jak teraz to ze zaczęłam 36tc i dla niego liczą sie skończone.

reklama
Agatkas spokojnie jutro wszystko się wyjaśni i nie szperaj juz po interncie bo tylko niepotrzebnie się stresujesz, a tam nie zawsze piszą prawdę

Yoka extra sen
Paola wózek superancki

Dzwoniłam dzisiaj do mojej ginki w sprawie znieczulenia u dentysty i mam śmiało iść i się nie denerwować, jak będzie potrzeba to mogą poprosić o znieczulenie.
Co prawda ząbek już nie boli ale będe próbowała dostać się jutro do mojego dentysty...juz się boję...

Do góry