reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie ślicznotki;
ja mam dzisiaj od rana dobry humorek:-D
Mężuś wyszedł do pracy i zaraz wrócił:tak: bo prezes postanowił być milutki i dał wszystkim wolne:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Szykuje teraz pokoik dla synusia i jest cały dumny.

A do tego piękna pogoda, więc pewnie zaraz na spacerek się wytniemy.

reklama
Cześć Brzuchatki;-)

A my dzisiaj też w domciu w komplecie bo mój M ma wolne ;-)
Poprzątamy i jedziemy na Pola Mokotowskie a potem na Plac Zamkowy na sesję zdjeciową haha:-)
Jak jakieś zdjecia wyjdą to dzisiaj wstawię i pokażę 38 tygodniowego Wielorybka:-D

Życzę Wam Miłego Dnia kochane Moje.

guess jak tam twoje Słoneczko??

A ja sobie leze, czytam was :-) jem babeczke czekoladowa i pije herbatke z cytrynka.

Choróbsko mnie troche dopadło, tzn. dzisiaj juz lepiej ale dwa dni temu nie mogłam oddychac, a kaszel miałam, ze az mnie dusił.

Torbe juz prawie sobie spakowałam :-D, pakuje sie na raty :-D. Jak mi sie cos przypomni to wkładam do torby :-p. Kosmetyki codziennego uzytku spakuje jak pojade do szpitala, no chyba ze zapomne z nerwów :rofl2:. Zastanawiam sie jeszcze co mam kupic czy te majtki poporodowe czy takie duze podpaski, u nas w szpitalu sa takie duze podpaski (kurde chyba), musze sie zorientowac.

Witam mamuski....

Wchodze i czytam i oczkom moim nie wierze....hahaha

Quess MOJE OGROMNE GRATULACJE:* i buziolki dla Ciebie i córuni ślicznej zresztą:*

No to się zaczęło mamuśki....hahaah oby dalej tak pomyślnie szło....jestem tak zaskoczona,ze szok :-D potrzebuje chwilki,żeby dojsc do siebie:p hahaaha

Cyprysiowa - a my nie załozymy nowego wątku pt. " Rozpakowane grudnióweczki"?

anka uzgodnilysmy ze o porodach , opisy porodów itd bedziemy pisac w "watku porodowym"
A jesli chodzi ci o liste rozpakowanych to mysle ze bez sensu jest zakladac nastepna tylko uzupelniac dane na liscie grudniowek.

Tak w ogole to dzien dobry. mi dzis jakos duszno i slabo od rana. Wczoraj wieczorem myslalam ze urodze tak strasznie bolal mnie brzuch!!!
Bylam na zakupach, kupilam malemu sliczne spiochy z koszulka. Torbe tez mam juz prawie cala spakowana, wczoraj po 24.00 latalam z rzeczami typu kubek bo myslalam ze pojade:-D W ogole kurcze ledwo sie mieszcze w te moje 2 torby a musze jescze zabrac np. kosmetyki, niewiem gdzie mi sie to zmiesci :confused2:

Cyprysiowa dlatego ja sie spakowalam w duza torbe sportowa:-D w mniejsza musialam upychac i jeszcze bym paru drobiazgow nie zmiescila i spakowalam sie we wieksza i mam dosyc luzu ale niebede specjalnie kupowac jeszcze jednej tylko dlatego ze tamta jest dosc spora:-D mam gdzies to czy ktos bedzie dziwnie patrzyl ze z taka duza sie wybieram:-D a mi sie dzisiaj tak jakos dluzy ten dzien mam wrzenie jakby sobota byla bo mezus tez ma wolne dzisiaj;-)

Dagulla, mi tez sie dzisiaj strasznie dłuży, nie jestem nauczona, tak siedzieć w domu. Poza tym mimo, ze mam dziś wolne, to i tak prawie nic nie zrobiłam, jedynie spakowałam torbę, no i przed chwilą ugotowałam obiad i to by było na tyle, nic mi się nie chce.
A swoją drogą, to jak jestem w pracy, to Wy tyle produkujecie, ze cięzko potem nadrobić, a jak mam wolne i mogłabym poczytać, to na BB cisza:-)

hej !

ja drzemke z Liwą uciełam po obiadku !! teraz Liwusnik spi a ja kukam do was !!!

Marzycielka czy lekarz mówił Ci czy po porodzie daje dziecku sie jakis antybiotyk, albo jakis posiew robi czy cos w związku z tym nieporszonym gościem na " p" ??? ja ide do mojego w czwartek i mam tysiąc pytań !

Pytia zdrówka dla Jasia !!!

wiecie na jaki "genialny" pomysł wpadli wczoraj moi rodzice... że pojadą ze mną do szpitala jak będę rodzić i będą czekać na korytarzu aż urodzę :dry: tłumaczę im że będzie jechać ze mną mój M i oni są tam nie potrzebni i nich czekają w domu na na porodówkę i tak nie wejdą a poród rodzinny jest u nas w szpitalu płatny ale oni są strasznie uparci i nie chcą sie dać przekonać...

ehehehhee genialni !! u nas na porodówce tez widziałąm całe rodziny pod blokiem porodowym :baffled: Ja teraz nawet Pawłowi zapowiedziałam ze ma pilnowac co by mi nikt oprocz niego do szpitala nie przychodził, bo przy Liwii to codziennie teście musieli byc i mój tata był 2 razy no i siostra i ja ledwo na nogach stałam na tym korytarzu a oni gadka szmatka a ja tylko marzyłam zeby sobie poszli w .....

Justyna a jakiej firmy masz nawilżacz-bo chcę kupić ale nie wiem jaki wybrać:eek:Bo z tego co widzę to jesteś zadowolona:happy:

ogolnie jestem zadowolona z samego urządzenia. a z tego modelu to tak sobie ja mam z climatic czy jakos tak, minus ze duzy dosyć i jak dla mnie głośno chodzi ! nie zwracałam na to uwagi ale jak byłam rok temu z Liwią w szpitalu to laska przyniosła z domu swój i był mały i cichutko chodził w ogóle nie było go słychać !!
ja kupowałam w obi i wtedy jak szukałam ( jakies 2,5 roku temu ) to nigdzie nie umiałam nic znaleźć a teraz w sklepach widze juz rózne modele i rózne wielkości !
ten mój jest wielkości hmmm duzego garnka :rofl2: a ten od tej dziewczyny chyba ponad połowe mniejszy !! musiałabys sie rozejrzec po sklepach i mój ma fajną funkcje regulacji pary i blokady tej dyszy ze albo keci sie w koło albo w jednej pozycji dmucha !

reklama
Nie no jestem w takim szoku:szok::szok::szok:
mulilo mi sie forum przez weekend i wcale nie moglam otworzyc zadnej strony, a dzis taka niespodzianka

Quess wielkie gratulacje:-):-):-), mała jest przesliczna:-):-):-), zdrówka duzo dla Was i wstwiaj wiecej zdjec:-):-):-)

Do góry