reklama
Anka - wyszperałam sobie hehehe, oczywiscie rodzina podniosla bunt na calej linii, ale nam to centralnie wisi... To jest imię sumaryjskiej bogini miłości i wojny, była pierwowzorem dla Ateny i Wenus.
To tak jak u mnie. Moja Anika też nie wzbudziła wielkiej aprobaty. ale tak jak Ty mam to w nosie. To my na co dzień bedziemy po kilka albo kilanaście razy wypowiadać to imię i nam przede wszystkim ma sie podobać. W każdym razie wyszperałaś bombowo. Super imie. Ja tylko sie obawiam czy nie będzie problemu z rejestracją w USC i oby nie....
Agacia82
Mami :)
Witajcie :-)
Jestem
Tak długo mnie tutaj nie było, ale za wami teskniłam :-(, brakowało mi was .
Tyle mam do nadrobienia, zaraz zaczne czytac, ale mam aż 60 str do przeczytania.
Ale musze sie doweiedziec co u was słychac, czy wszystko dobrze
Jestem
Tak długo mnie tutaj nie było, ale za wami teskniłam :-(, brakowało mi was .
Tyle mam do nadrobienia, zaraz zaczne czytac, ale mam aż 60 str do przeczytania.
Ale musze sie doweiedziec co u was słychac, czy wszystko dobrze
Dorotka_23
Fanka BB :)
A mnie dziś dopadła jakaś "degrengolada" nic mi się nie chce, wszyscy przeszkadzają. Potrzebuję więcej spokoju i wyciszenia. Sama już nie wiem, co jeszcze muszę przygotować... jakaś taka zagubiona.
Mój mózg to teraz już na pewno "musk" - zupełnie zrasowany. Nie myślę o niczym, co nie jest związane z ciążą albo dzidzią i nie mam nic do powiedzenia wśród ludzi.
Wysłać mnie na bezludną wspę albo do klasztoru
Mój mózg to teraz już na pewno "musk" - zupełnie zrasowany. Nie myślę o niczym, co nie jest związane z ciążą albo dzidzią i nie mam nic do powiedzenia wśród ludzi.
Myszqa
a ja właśnie wsunęłam tabliczkę czekolady :-) calusieńką
i też nie potrafię się skupić na niczym innym poza myśleniem o ciąży, dzidziulku, porodzie i wsłuchiwaniem się w swoje ciało
i też nie potrafię się skupić na niczym innym poza myśleniem o ciąży, dzidziulku, porodzie i wsłuchiwaniem się w swoje ciało
Myszqa
A i jeszcze mam pytanie bo gdzieś mi zaginęła ulotka od no-spy. Ile dziennie można wziąć no-spy. Tej normalnej, nie forte?
witam wszystkie panie...ostatnio jestem nie dość że zestresowana to i spanikowana....do tego dochodzi rozkojarzenie bo z tego wszystkiego napisac posta tutaj to napisałam w innym dziale....wczoraj stuknął mi 34tc i im bliżej końca tym więcej stresu....a najbardziej boję sie ze nie dam rady urodzić naturalnie,lekarz również sie tego obawia ale jak narazie nic konkretniej....(astma-niestety ataki są dosyć ostre i wspinaczka na 3 pietro daje mi nieźle w kość,a co dopiero poród) . Bardzo mi zależało aby rodzic naturalnie z mężem u boku, ale teraz strasznie sie tego boję...najgorsze ze nie znam nikogo z podobnym problemem
pozdrawiam was cieplutko
pozdrawiam was cieplutko
pytia
No właśnie tak wyczytałam to imię z listy i zastanawiałam się czy nie ma jakies pomyłki. Pierwszy raz słysze takie imię i jest świetne. Skąd Ty je wzięłaś? Bardzo mi sie podoba.
Anka - wyszperałam sobie hehehe, oczywiscie rodzina podniosla bunt na calej linii, ale nam to centralnie wisi... To jest imię sumaryjskiej bogini miłości i wojny, była pierwowzorem dla Ateny i Wenus.
A nie czasem z Olgi Tokarczuk "Anna Inn w grobowcach świata"? Bo mnie się zaraz skojarzyło z tą ksiązką. A to moja ukochana pisarka :-)
Chyba raczej na porodówkę Dorotko
Spałam dzisiaj popołudniu prawie trzy godziny... Wreszcie czuję się wyspana.
reklama
Agacia82
Mami :)
Dobra troche poczytałam ( jest tego tyle ze szok ), a teraz wam napisze co u mnie.
Więc tak:
2 list właczyłam kompa, zeby do was zajzec, a tutaj internet nie działa , mój Krzysiu zadzwonił na infolinie i powiedział ze nie działa, tam go poinformowali ze na drugi dzien przyjedzie monter i sprawdzi co i ja. No i przyjechał ... diagnoza modem zepsuty . Ale zeby było śmiesznie to monter nie mógł nam do załozyc, tylko trzeba było zadzwonic na infolinie i zgłosić usterke. No wiec dzwonimy mówimy co i jak i zamawiamy nowy modem ... a oni ze teraz musimy czekac na niego 10 dni . Oczywiscie jeszce nam go nie przysłali, tylko pozyczylismy modem od brata Krzysztofa :-(. Achhh szkoda gadac.
No a u nas tak: byłam we wtorek u mojej ginki, szyjka ma rozwarcie takie jak miałam, nic sie nie zmieniło . 13 list w czwartek jade na usg i zrobi mi test na paciorkowca, ale wczesniej muszę go kupic w aptece. Tabletki odstawic mam w 37 tyd, a luteiny już nie biore od środy.
Orientujecie się moze ile kosztuje taki test na paciorkowca ?
Wyprałam i poprasowałam wszystkie ciuszki dla małęgo, porobiłąm zdjęcia i zamieszcze je na zakupach
Więc tak:
2 list właczyłam kompa, zeby do was zajzec, a tutaj internet nie działa , mój Krzysiu zadzwonił na infolinie i powiedział ze nie działa, tam go poinformowali ze na drugi dzien przyjedzie monter i sprawdzi co i ja. No i przyjechał ... diagnoza modem zepsuty . Ale zeby było śmiesznie to monter nie mógł nam do załozyc, tylko trzeba było zadzwonic na infolinie i zgłosić usterke. No wiec dzwonimy mówimy co i jak i zamawiamy nowy modem ... a oni ze teraz musimy czekac na niego 10 dni . Oczywiscie jeszce nam go nie przysłali, tylko pozyczylismy modem od brata Krzysztofa :-(. Achhh szkoda gadac.
No a u nas tak: byłam we wtorek u mojej ginki, szyjka ma rozwarcie takie jak miałam, nic sie nie zmieniło . 13 list w czwartek jade na usg i zrobi mi test na paciorkowca, ale wczesniej muszę go kupic w aptece. Tabletki odstawic mam w 37 tyd, a luteiny już nie biore od środy.
Orientujecie się moze ile kosztuje taki test na paciorkowca ?
Wyprałam i poprasowałam wszystkie ciuszki dla małęgo, porobiłąm zdjęcia i zamieszcze je na zakupach