Pozdrowienia całusy i uściski dla KANY!!!
Marzycielko - tak się cieszę, że jesteś z nami a nie z Listopadowymi...
Tam (tak jak kiedyś wspominałaś) coś do końca jest niemiła atmosfera...
Podałam kiedyś swoją stronkę z aukcjami - i moderatorka zwróciła mi uwagę - że nie mogę tego robić.... I po jakimś dłuuuuuuugim czasie pozdrowiłam dziewczyny, podczytywałam ich porody i życzyłam wszystkiego dobrego. A
na wątku "zakupy" podałam przy okazjji swój link... tam są ich setki przecież!!! Sądziłam że tam można zamieścić jeden głupi link.... Przecież jak się ktoś nie ineresuje to wcale nie musi wniego wchodzić....
A ta okropna moderatorka od razu podała mnie do zbamowania!!
(mimo że jej obiecałam - że jeśli nie chce więcej tego nie zrobię
) I dostałam ostrzeżenie... A teraz się boję... że będą chcieli mnie wkopać z forum a ona się do tego przyczyni... W dodatku nigdy nie miałam tkich problemów.... nawet na innych forach... Nikt nigdy nie miał pretensji, nie sądziłam że to problem jest.
Oj mają niektórzy problemy...
Na szczęście u nas na Grudniówkach jest najzaje.iściej....
. A świadczy o tym liczba postów i ilość ston....
.
Żałuję że nie załapałam się na tysięczną... No ale liczę na 2000 stronkę! Także piszcie, piszcie, coby zdążyć...
;-)
Anka! do jasnej... Ty to jak zwykle mnie straszysz - a ja po nocach przez Ciebie nie śpię... Jak nie z ciśnieniem i spuchniętymi nogami oraz zatruciem - tak teraz porodem bez ręki i nogi!!!
. Fakt - że się tego bardzo obawiam. (moja mami mówi: "Jak ty będziesz to dziecię dźwigać"... A ja sobie myślę: "A jak ja je wogóle urodzę? I czy w ogóle urodzę?" - skoro ja taka kaleka...)
Miłego wieczorka brzusie!