reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniaki czekają na kolejne rodzeństwo :)

reklama
Sarka ma rację- czasu mam że cho cho, ale jak sobie pomyślę że za 3-4 lata mam znowu mieć małego wrzeszcząco- jęczącego potwora to mi się odechciewa :) Chyba jednak zostanę przy kibicowaniu :)

Wrublik- No widać żeś ciężarna- ładny brzusio :) Kurcze 3 tygodnie- szmat czasu- jak ty tyle czasu w niepewności przeżyjesz :-D

wrublik pięknie widać dzidziusia ! Super,że wszystko ok :*
Mój termin z USG "genetycznego" z 12tc i z połówkowego wychodzi na 22 luty, ale na ostatniej wizycie zmienił się na 17 luty. Lekarz jednak kazał trzymać się terminu z połówkowego.
Muszę sobie strzelić fotkę, ale do tego muszę się ładnie ubrać :)a od wczoraj nie wiem za co się mam zabrać, brakuje mi czasu, a Maksiu jak na złość jest marudny okrutnie :(

ee tam Ainah ubrać się najlepsze zdjęcia na golasa :p
oj kochana, a może za dużo na siebie wzięłaś? może trochę przystopuj? a Maksiu chyba podświadomie czuje że w taki sposób może od Ciebie wyciągnąć najwięcej uwagi, bo zaraz mu sie skończy jedynactwo ;P ;-)

wrublik, fajne zdjęcie usg, do tej pory większość takich zdjęć była dla mnie zupełnie nieczytelna, a to jest bardzo wyraźne.

Wrublik super brzusio malusi i ekstra fotk dzidzi,taka wyraźna.Aaach wspomnienia wróciły sprzed półtora roku :-)

Ainah może niunia urodzi się na walentynki :-0 moja koleżanka ma córcię walentynkową :-)

reklama
Do góry