reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniaki czekają na kolejne rodzeństwo :)

Ale fajny wątek. Na pewno będę was tutaj podczytywać :)

Ha-NN-aH ja właśnie też się zastanawiam nad takim zabiegiem, ale to dopiero za jakiś czas jak będzie kolejna dzidzia i uznamy, że więcej nie chcemy.

reklama
Wrublik - taki mały człowieczek się rozwija. Miło popatrzeć, zwłaszcza, że wszystko w porządku.

aaaaaa ja dziś śniłam że na usg wyszło że będzie dziewczynka... i to taaaak wyraźnie :-D no coż trzecia, to nie nowość już a do połówkowego jeszcze trochę ponad 2 tygodnie

Cześć dziewczyny,

ale Maksiu dał nam dziś popalić w nocy :no: Obudził się i go wzięłam do nas do łóżka, a on przez całą noc się wiercił jakby miał robaki w tyłku :szok: Spał w poprzek łózka, wzdłuż, po przekątnej, połową na nas połową na łóżku...i co gorsza, co chwilę zmieniał pozycje !!! Eh, nie wiem co mu się stało :dry:

Gdzie jesteście kochane ciężarówki ?? Jak się czujecie ??

cześć no to mi WIkunia dziś podobną nockę urządziła... między 3 a 4.50 nie sposób było jej ułożyć machała rękami, gadała, przekładała się...
no a ja znowu krwawię :-( wyszły mi dwa skrzepy, więc najbardziej podejrzewam "przehulanie" na święta... już nie po raz pierwszy mam krwawienie, ale zawsze tak ogromnie się boję by to nie było ten ostatni raz... ;(

Sny - czasem też mi się śni, że jestem w ciąży.
A kiedy wstawicie zdjęcia brzuszków, bo jestem ciekawa jakie już są. ;)

reklama
Do góry