reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GoToWaNiE na ekranie

Dziewczyny znalazlam swietny przepis na karkowke!
Karkówka - super, dla leniwych smakoszy - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

BCmdfAkiwdEgvkLJLB.jpg

reklama
Dziewczyny rewelacja!!!!!!!!!! Wlasnie jem:-p:rofl2::-)Jak komus nie przeszkadza tluste miesko ,areszta mozna sobie zawsze odkroic.;-)
Szczerze mowiac przerazilam sie tej ilosci soli:szok: ale miesko pyszne i soczyste i ta musztarda podkresla ten smak :tak:ja zrobilam do tego ziemniaczki z sosem jogurtowo czosnkowym:-)

Jak skończę diete, to też zrobie:tak:. O ile będę mogła jeszcze spojrzeć na mięso;-):dry:.

A karkówkę lubię pieczoną z warzywami (marchew, pietruszka, seler, papryka). Pod koniec pieczenia odkrywa się ją i polewa mieszanką miodu i cukru i tak 10-15 min zapiekamy. Warzywa przeciera się na sos. No i najlepsza jest karkówka mocno przerośnięta tłuszczem, bo cała słodych wchłania się właśnie tam.

Podam wam przepis na moje ulubione danie (uwaga: nie dla odchudzających się, tych, co nie lubią czosnku, osób z delikatnym żołądkiem i Królowej Angielskiej - bo danie jest niezbyt wyjściowe):
pierś z kurczaka pokrojoną w paseczki usmażyć, doprawić solą, pieprzem, papryką, złocistą przyprawą;
pieczarki podsmażyć z cebulą, połączyć z kurczakiem;
zrobić sos czosnkowy z jogurtu, majonezu i serka bielucha;
do tego frytki
Mogłabym to jeść codziennie!!!

reklama
Iwonka grzeszysz teraz podajesz te smakolyki jak ja wojuje ze swoim mozgiem ze nie chce mi sie jesc:dry::dry::dry::dry::no::no::no: ale zrobie napewno cos takiego mezusiowi jak skoncze dietke...

Do góry