reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
PR przykro mi :(
Megi niestety taka pogoda raz ciepło raz zimno, to dzieciaki chorują.
Ja z Kubusiem jutro na szczepienie.. mam nadzieję, że zdążę zanim znów się coś przypałęta.
Nocka do bani, płakał co chwilę. Już nie wiem czy coś go bolało, czy śniło.. wrrrr mógłby powiedzieć w końcu o co mu chodzi :-D
Marzenka to ci łobuz, ale może zabranie zabawek poskutkuje, oby:*
Owieczka, ciacho miłego dnia
madziarenka ciekawe kiedy córcia przyzwyczai się do przedszkola.. oby jak najszybciej.

Do mnie dziś prawdopodobnie przyjedzie koleżanka, ma mi przywieść jakieś ubranka.. ciekawe czy jej coś nie wyskoczy.
Uciekam:)

Hejka
Witam sie i tutaj
Pr -przykro mi :(
Megi i reszta lasek -zdrowka dla dzieciaczkow
Marzenka- powodzenia z malym buntownikiem :)
Owca -do szkoly smigasz?
Aniolek -zycze Ci zebys w koncu sie wyspala :)
Madziarena-daj czas Amelce ona jeszcze taki maluszek ,na pewno przywyknie tylko musi to troszke potrwac;-)

Milego dnia leseczki

Pr - współczuję -
[*]
Laski mała już się zaadoptowała, najgorsze są ranki bo jej cięzko się rozstać a tak to nie płacze w przedszkolu. W środę jadą na wycieczkę pewnie znów będzie sajgon - ale teraz nie pojadę po nią bo nie mam jak ... okres wypłat nawał roboty ...
Future ja miałam cycki do krwi pogryzione, jakis czas stosowałam kapturki, zeby mala krwi nie pila i heja spowrotem - kiedys sie przyzwyczaja no chyba, ze chcesz butle podawac, moja to nawet odciagnietego mleka nie ruszyła z butli

Witam się i Ja. Na grzybkach byliśmy, cztery dyszki wleciały.
Fatalnie sie czuję gardło boli chrypa się utrzymuje :wściekła/y:kiedy to minie, nocka do bani Wojtek pół nocy szalał a drugie pół nie mógł zasnąć tak od 3 do 4.30 leżałam z nim myślałam że zaśnie ale nie dopiero przed 5 powiedział, ze głowa Go boli daliśmy mu syrop i koło 5 zasnął a my po 6 na grzyby wstawaliśmy, jestem zmęczona i nie wyspana jak nie wiem co porażka normalnie.

No taka pogoda niestety, większość chora, ale jakoś trzeba to przetrwać, oby Aniołek zaszczepili Ci małego zanim coś załapie, dobrze że Megi Pawełka Ci zaszczepili :tak: Pr dla P. Babci
[*] Future Ja póki miałam pokarm jechałam na kapturkach i maściach, bolało jak szlag i co któreś tam karmienie ściągałam i na przemian tak raz cyc raz laktator:tak: aż pokarm znikł i została tylko butla niestety, dasz radę:))

mycha super że znów wam kaska wleciała, zawsze to coś i na jakieś sprawunki jest...tak o tych grzybkach że mam smaka na maksa, mycha zapodaj troszkę bo nie jadłam w tym roku;-) Mały zasnął a ja mam chwilkę. Pranie zaraz skończy to powieszę, odkurzyłam w domu i więcej nic ie robię bo w miarę czysto. Muszę pokupować jakieś środki czystości bo pokończyło się, teszte płynu do szyb mi sąsiadka dziś dziabła:laugh2:

Megi jakbym coś miała to bym Ci dała ale wszystko na sprzedaż a te co się nie nadają to sobie suszymy na święta aby było do pierożków czy coś :tak:

Gdzie Wy się tak w ogóle wszystkie podziewacie?? Idę zerknąć na tajny, może tam się ukrywacie.

Dziewczyny mój maluszek ma wysypkę na buzi i nie wiem o to jest pomóżcie jakoś to zaradzić ? Byłam u lekarza już kilka razy i nic konkretnego m nie powiedziała :(

reklama
Do góry