reklama
FutureMummy
Nieogarnięta mama dwójki!
heloł.
maly nie wyciąga nic pokarmu. sciagam troche. ale guzy mam normalnie. masakra jakas.
madziarena - moj ciagnie butlę, daje mu to co odciągnę, ale nie ma wiele tego. 2 karmienia dziennie zaledwie.
maly nie wyciąga nic pokarmu. sciagam troche. ale guzy mam normalnie. masakra jakas.
madziarena - moj ciagnie butlę, daje mu to co odciągnę, ale nie ma wiele tego. 2 karmienia dziennie zaledwie.
madziarena
Mamusia Amelki
dzień dobry
Dzien dobry...
ja na chwilunie wpadlam bo zaraz wychodze ale jutro mamy wolne juupi jakies swieto chyba zjednoczenie niemiec i wolny dzien haha :-):-)
dzis mloda sobie rowerem pojechala do szkoly
Madziarena jak tam dzis Amelka ??
Uciekam milego dnia wam :-)
ja na chwilunie wpadlam bo zaraz wychodze ale jutro mamy wolne juupi jakies swieto chyba zjednoczenie niemiec i wolny dzien haha :-):-)
dzis mloda sobie rowerem pojechala do szkoly
Madziarena jak tam dzis Amelka ??
Uciekam milego dnia wam :-)
madziarena
Mamusia Amelki
Owca Amelka dziś chyba ok - rano miała problem z wstaniem i troszkę w przedszkolu plakała przy rozstaniu, najgorsze jutro ... - wycieczkę mają a ona wciąż mówi, że nie pojedzie :/ Łoo jaaa też chce wolne ... a tak dopiero 1-2 listopad ...
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam się i ja
Nocka kiepska, Paweł miał wysoką gorączkę dopiero po Panadolu jakoś zasnął a ja z nim a było coś przed 2 w nocy no i o 6.30 pobudka dzieci wstały. Zapisałam go do lekarza i mamy na 12.20 tylko jeszcze nie wiem co z Zuzią, może sąsiadka jakaś ją weźmie jak będzie swoje odbierała...kurde chłopa brak teraz by dużo pomógł a tak muszę liczyć sama na siebie.:/
Nocka kiepska, Paweł miał wysoką gorączkę dopiero po Panadolu jakoś zasnął a ja z nim a było coś przed 2 w nocy no i o 6.30 pobudka dzieci wstały. Zapisałam go do lekarza i mamy na 12.20 tylko jeszcze nie wiem co z Zuzią, może sąsiadka jakaś ją weźmie jak będzie swoje odbierała...kurde chłopa brak teraz by dużo pomógł a tak muszę liczyć sama na siebie.:/
madziarena
Mamusia Amelki
Megi napisałam Ci coś na priv - mam pytanko
C
ciasteczko
Gość
dzien dobry
future mlodemu ciezko jesc jak masz takie nabrzmiale ciezko chwycic a nie karmisz to pokarm sie zbiera i nie chce cie starszyc ale zapalenia bedzie gotowe, ja wiem ze boli ale to kwestia tez przyzwyczajenia no i masz pokarm wiec dlaczego nie karmisz?
megi a nie wyrobisz sie od lekarza zeby mloda odebrac ona chyba na popludnie chodzi?
owca to sobie jutro odpoczniesz:-), madziarena mloda na pewno pojedzie, wiadomo strach przed nieznanym
future mlodemu ciezko jesc jak masz takie nabrzmiale ciezko chwycic a nie karmisz to pokarm sie zbiera i nie chce cie starszyc ale zapalenia bedzie gotowe, ja wiem ze boli ale to kwestia tez przyzwyczajenia no i masz pokarm wiec dlaczego nie karmisz?
megi a nie wyrobisz sie od lekarza zeby mloda odebrac ona chyba na popludnie chodzi?
owca to sobie jutro odpoczniesz:-), madziarena mloda na pewno pojedzie, wiadomo strach przed nieznanym
aniolek-86
Madziula :P
sylvvinka ile ma Twój maluch? Mój też miał trądzik niemowlęcy, samo przeszło po kilku miesiącach, a tak to nic nie pomagało. Teraz ma ładną buzię. Nie martw się. Skoro lekarz twierdzi, że to nic takiego- samo minie.
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
ciasteczko dogadałam się że jedna sąsiadka weźmie Zuzie i zaprowadzi bo i tak idzie po swoją córkę bo to tak że jej kończy a moja zaczyna i w tej samej klasie więc weźmie mi ją a z Pawełkiem jadę autem, sąsiadka z którą się trzymam mnie zawiezie, tyle dobrego chociaż
Podziel się: