reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dzien dobry...
ja na chwilunie wpadlam bo zaraz wychodze ale jutro mamy wolne juupi jakies swieto chyba zjednoczenie niemiec i wolny dzien haha :-):-)
dzis mloda sobie rowerem pojechala do szkoly :tak::tak:

Madziarena jak tam dzis Amelka ??

Uciekam milego dnia wam :-)

Owca Amelka dziś chyba ok - rano miała problem z wstaniem i troszkę w przedszkolu plakała przy rozstaniu, najgorsze jutro ... - wycieczkę mają a ona wciąż mówi, że nie pojedzie :/ Łoo jaaa też chce wolne ... a tak dopiero 1-2 listopad ...

Witam się i ja
Nocka kiepska, Paweł miał wysoką gorączkę dopiero po Panadolu jakoś zasnął a ja z nim a było coś przed 2 w nocy no i o 6.30 pobudka dzieci wstały. Zapisałam go do lekarza i mamy na 12.20 tylko jeszcze nie wiem co z Zuzią, może sąsiadka jakaś ją weźmie jak będzie swoje odbierała...kurde chłopa brak teraz by dużo pomógł a tak muszę liczyć sama na siebie.:/

dzien dobry
future mlodemu ciezko jesc jak masz takie nabrzmiale ciezko chwycic a nie karmisz to pokarm sie zbiera i nie chce cie starszyc ale zapalenia bedzie gotowe, ja wiem ze boli ale to kwestia tez przyzwyczajenia no i masz pokarm wiec dlaczego nie karmisz?
megi a nie wyrobisz sie od lekarza zeby mloda odebrac ona chyba na popludnie chodzi?
owca to sobie jutro odpoczniesz:-), madziarena mloda na pewno pojedzie, wiadomo strach przed nieznanym

sylvvinka ile ma Twój maluch? Mój też miał trądzik niemowlęcy, samo przeszło po kilku miesiącach, a tak to nic nie pomagało. Teraz ma ładną buzię. Nie martw się. Skoro lekarz twierdzi, że to nic takiego- samo minie.

reklama
ciasteczko dogadałam się że jedna sąsiadka weźmie Zuzie i zaprowadzi bo i tak idzie po swoją córkę bo to tak że jej kończy a moja zaczyna i w tej samej klasie więc weźmie mi ją a z Pawełkiem jadę autem, sąsiadka z którą się trzymam mnie zawiezie, tyle dobrego chociaż:)

Do góry