reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

aniolek idziemy cala ekipa z pracy tzn 10osob
gdzies do baru gdzie karaoke jest dyskoteka ja tam jeszcze nie bylam..wiec teraz mam okazje
tak wogule to ja nie pamietam kiedy tak wychodzilam :-D
bylam zmlodym na rowerze boze jakiego mi stracha napedzil prawie wpadl by mi pod auto...przechodzilismy przez tory auto za nami jechalo dobrze ze zwolnilo bo ten wyjechal mi na srodek ulicy.......wiecie jak sie przestraszylam
dobra ide bo kolezanki juz ida;-)

reklama
Hejka
Marzenko -uadanej imprezki baw sie dobrze:-)
Aniolek -bedzie dobrze
Pr -milego wypoczynku na wsi
Ciasteczko Ty to masz zdrowie do tego lazenia ,zwlaszcze ze w Gorzowie wszedzie pod gorke haha
Ja dzis bylam na farmie ,przywiozlam truskawki ,zielona fasolke,cebulke i cukine

hejka

ja też nie mam listy i dobrze, dowiem się co potrzebuję pod koniec sierpnia, ale nie ma tam szaleństwa, większość mam dla Olki. Kupiłam na wyprzedażach ciuchy, jeansy za 9 zł ostatnio i jakieś koszulki po 7 zł. Mam spokój aż do zimy.

Ciasteczko- z chłopami dobrze się robi, głupoty gadają, nie kłócą się. Swoje robię i czas leci. Będę znawcą od chłodnic i klimatyzacji :-)
Madzierana- moja też szaleje na rowerze, kupiłam jej za duży i biedna na zakrętach nie wyrabia, ale ma jeszcze Arka i mu podbiera.
Marzenka- mnie czekają szafy i nie mam weny, a niedługo przeprowadzka, kiedy ja to zrobię to ja nie wiem.
Anołek- pocieszę się, że moje też na etapie chodzenia waliły głową wszędzie, teraz są skutki bo są postrzelone :-)

dzien dobry
kroma to w takim towarzystwie to rzeczywiscie czas szybciej mija, fajnie ze ze praca oki
befatka to i tak nie najdalsza trasa jaka zrobilam, kiedys poszlam do askany pozniej pod kakatedre i wrocilam chrobrego i mieszka:-D
a wy co dzisiaj wolne i nikogo nie ma?:eek: marzenka jak tam impreza?

hej kobietki
Megi - to nam chyba te wczasy nie przyslugują :)
Marzenka jak tam imprezka ?? To ci Dawid no - ale takie dzieci już są - trzeba miec oczy dookoła głowy ...
Yola wiem co znaczy chory mąż ...
My wczoraj byliśmy na rowerkach - 18 km :) hehe w połowie dzwoniłam po Marcina, żeby po mala mi przyjechal bo bidulka miala okropny katar i komary ja gryzly. Ale co z tego jak na przystanku sie lody jadło :p wszystko co spadło znów w tylek wlazlo
Dzis idziemy na festyn - Varius Manx, Masters (żona moja) i Wodecki u nas śpiewają a pozatym jakies zamki dla dzieci i inne atrakcje. Zaraz chatke ogarniam a potem do kościoła na 12:30. Do milego - od dzis do niedzieli się urlopuję :)

reklama
Do góry