reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzieciowi gorączka już nie wróciła po zbiciu czopkiem, małż trochę lepiej. Chyba kryzys zażegnany w zarodku, oby :tak:

megi - no to urlopik zaliczony, fajnie, że jednak większość czasu mieliście dobrą pogodę :tak:

owca - Tobie to ciągle zazdroszczę tej działeczki. Ogólnie tym, które mają owoce i warzywa z własnego ogródka. Szczególnie teraz jak będę małego wprowadzać w tajniki żywienia, jestem skazana na słoiczki, a tak mogłabym coś sama zrobić.
A małż zadowolony, praca jak praca, cieszy się, że ją ma ;-)

reklama
Hej
A ja jeszcze w garach tzn zupkę na jutro gotuje, żeby jak przyjdę z pracy coś zjeść, no i piwko kończę:-p
Młody już od 1h śpi. Prawie cały dzień na dworze spędził, najpierw z m na spacerze, a potem ze mną w piaskownicy i na rowerze. Trochę się do biegowego przekonał, co mnie bardzo cieszy:-) najlepiej jak np na fontannie spotkamy jescze jedego dzieciaka na biegowym, to mój młody wtedy w swoim żywiole i się ściga.Jak nie ma z kim to jeżdzi od niechcenia.
Może w następnym roku już na normalny na dwóch kółkach się przesiądzie?

Ostatnia edycja:
Hejka
Yola -zdrowka dla Was moj tez jak chory to masakra gorzej jak dziecko
Dobrze ze malutki lepiej sie czuje
Madziarena-udanego urlopu
Marzenka -ale ci dobrze haha zazdroszcze wypadu z kumpelami
Megi -szerokiej drogi i udanej zabawy na weselu
Owca ja tez mam 3 cukinie i kminie co by tu z nich zrobic

Zapomnialam co tu dalej mialam pisac
W kazdym razie jutro mam ten zabieg chyba dzis nie zasne aaaaagacie pelne

hello
aneteczka ja nie lubie jak moj maly jezdzi z kims na biegowym bo wtedy sie nie slucha ogolnie u nas biegowy uwielbia ciagle na nim jezdzi jednak teraz mu ograniczam i jak mam czas to ide z buta do miasta bo nie juz tej kondycji co kiedys...za duzo na rowerku...
ja mysle ze na nastepny rok to pojedzie juz na dwoch kolkach:tak:
moj dopiero jutro wroci slonce swieci a ja mialam zamiar umyc okno i co umyje a najwyzej poprawie jak nie bedzie sloneczka
przyszly buciki dla dawidka rozmiar 27 i dobrze ze wzielam takie:tak:nie chce ich wogule zdjac z nogi:tak:
yolanta zdrowka dla meza..ja mam cale gardlo zawalone zarazilam sie od mojego mam nadzieje ze do poniedzialku sie wykuruje bo jak ja bede stac na kasie hehe:tak:
future dobry kumplel jak tak przyjedzie i pomorze;-)
owca ja wciaz ci zazdroszcze tej dzialeczki..mam nadzieje ze ja kiedys sie dorobie takiej:tak:

dzien dobry, cieplo na dworze-prawdziwe lato:-):-D
marzenka a ja bardzo duzo chodze na nogach, bo w tym miescie nie ma sciezek rowerowych no moze poza 2 miejsacmi a tak na chodniku jezdzic nie wolno bo to dla pieszych a na ulicy to cie przejada:baffled:
befatka trzymam kciuki:tak:

czesc

befatka 3mam kciuki!!! &&&&&&&&&
a mnie od 2 do 4.00 w nocy ząb tak bolał ze masakra....
pobolewal wcześniej, ale ignorowałąm to bo sie boję dentysty... poprostu.
ale po dzisiejszej nocy ide, jak moj tylko wstanie i sie zorientuje o ktorej ten jego dentysta przyjmuje.
cos w nocy pobąkiwał mi że do jego dentystki mam jechac, ale nie wiem czemu...

larvunia wspolczuje zeba, obys sie dostala szybko :tak:
mnie jakby pewnie tylko cmil juz bylabym na fotelu:-D kiedys od zeba bolala glowa szalu mozna bylo dostac przez 3-4dni bol glowy a pozniej lekki bol zeba

kurde moj jeszcze wstac nei chce,... teraz mnie nei boli... moze tabsy jeszcze dzialaja nie wiem
wczesniej ząb bolal od zimna i slodkiego... a dzis w nocy nie wiem... poprostu bolał :baffled:
kurde a w niedziele wyjezdzam... czy ztrobie go przed wyjazdem?? nosz musze!

reklama
Witam synek odstawiony do przedsz ale nie chetnie szedl...marudzil ze chce w domu a potem tylko tv i bajki to lepiej niech idzie :tak:
U nas pada i dupa bo mialam na ogrodek isc chce maliny wyrywac i nic nie zrobie wrr...
Kurka cos mi literka A ucieka nie wskakuje za kazdym razem :no:

Befatka trzymam kciuki daj znac po :tak:
Larvunia mnie tez zabek pobolewal z wieczora ale ja to olewam hehe tez sie boje isc..:laugh2: gdzie wyjezdzasz ?

Do góry