reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja juz po lumpie
kupilam leginsy takie po dmu czarne malemu koszulke biala i sobie bluze rozowa rozpinana z kieszeniami
i tylko 12 zl:-D
larvunia to moze zapodaj przepis na ciasto do pizzy skoro mowisz ze powala :tak:
aneteczka nie chcialam bo daje rade jakos najwazniejsze zebym nie dziwgala poza tym lipe by mialy dziewczyny bo urlopy itd rano sa tylko dwie a po poludniu 3 zreszta gin nawet by mi nie dal zwolnienia chyba bo powiedzial ze wszystko normalnie mam robic.......pracowac itd..
moi poszli grac w kosza oj jaka bloga cisza;-)

reklama
u nas tez bardzo przyjemnie na dworze, posmazylam sie troche na balkonie bo juz mi opalenizna zbladla:eek:
pizza u nas tez na obiad a wy jaka robicie tzn. jakie dajecie skladniki?
befatka milego wypadu do parku

ciacho ja dalam dzis papryke zolta i czerwona kukurydze ogorek konserwowy boczek piers z kurczaka szynka ser
co wy gadacie u mnie dopiero teraz slonce wychodzi

marzenka u mnie od rana slonce, z tym ze bylo 14 stop. o 7 rano a teraz jest cieplo:-)
to taka lepszejsza robisz, ja to dziele zawsze pizze na pol bo dzieciaki nie przepadaja za papryka i pieczarkami
a daje, pieczarki, papryke, salami, cebule, ser no i duzo ketchupu do posmarownia

zycze milych obiadow:-)

Befatka dzięki, u mnie miało być na grubym , a wyszło na cieńkim i twardym:baffled:no nic będę dalej próbować.

Na jutro zrobiłam tiramisu, pierwszy raz, zobaczymy czy będzie dobre:-)teraz chłodzi się w lodówce.

reklama
U nas dziś w zakopanym pada od samego rana bez przerwy i zimno jak jesienią:/ brrrr... byliśmy tylko na sali zabaw miejscowej a taki tłum że nie było gdzie usiąść. No i reszta dnia w pokoju niestety, mięliśmy w planach do kopalni w Wieliczce jechać ale nie wypaliło. Podobno już tak ma być przez najbliższe dni czyli deszczowo! upały wrócą jak będziemy wracać no cóż trudno:-( Dobrze że pierwszy tydzień był ciepły i przyjemny to i zwiedziliśmy sporo.

Do góry