reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Hejka
my powoli sie szykujemy hehe jutro po obiadku do domciu,chyba sie nawet ciesze ;-)
dzis jeszcze bylismy u kuzynki za Odra i niedawno wrocilismy
teraz kapanko..
Piesio byl u fryzjera fajnie wyglada taki gladziutki teraz :-)

Megi to szkoda ze pogoda wam sie zepsula...

Future a kimaj sobie poki jeszcze mozesz bo potem przy dwojce moze byc ciezko hehe...

czytalam ze o pizzy byla mowa ..ze rzadzila na bb haha ja dzis sobie zamowila tez ale taka wielka 42 cm ze jeszcze na kolacje zostala ha :tak:

Uciekam odezwe sie juz z domku :tak:

jejku mojemu nie chce sie przepisu podawac... ale juz kiedys pisalam.
standardowo myślę robi jak kazdy tylko ze skladników foool i sos pikantny na ciastko przed skladnikami...

my tez nie dawno wrocilismy, w g0-wie bylismy.... Fruciu u kuzynek został. Teciowa w szpitalu o dponiedzialku i jeszcze pobedzie to bylismy...

bry
jej oczy na zapalkach mam... mloda od 4,30 nie śpi... próbowałam ja ululać... do 5,20 po mnie skakała a ja udawałam ze śpię... masakra jakaś.. a ona z humorkiem od rana ;-) wstałam dopiero jak zapaszek z pieluszki zrobił się kupkowy ;-)

hello larvunia
a ja juz dawno tak nie pospalam,..narobilam sie wczoraj w pracy przyszlam wypilam lecha cytrynowego i padlam ale bardzo dobrze mi sie spalo....
pranko juz wstawilam dzis dzien leniwy musze troche odsapnac po pracy bo bylo co robic..
jak dobrze ze mnie od jutra nie ma przyjezdza kierownik i beda dziewczyny mialy przestawienie calego sklepu wszystko bedzie gdzie indziej..ciesze sie ze mnie to ominie
aneteczka mi za kazdym razem wychodzi inna....teraz mi wyszla fajna a moj sie wkurza bo nie mogl ukroic widelcem bo niby twarda a ja lubie taka haha a poza tym widelec nie jest do krojenia.
ciacho robilam pierwszy raz taka ful wypas bo ja zawsze tylko ser szynka kukurydza i ogorek konserwowy..a ja zawsze daje przyprawe do pizzy plus majonez i ketchup
zanioslam kolezance z pracy to mowi ze zajebista:tak:
a we wtorek mam impreze z pracy dawno nigdzie nie bylam;-)

Larvunia my od 6.54. też masakra. jak dla nas to masakra...

a Zenek jaki nerwowy dzisiaj. Boniu. trza z nią gdzieś jechać bo dzicz.

ale za to zapowiada się cieplutki dzien. poczekamy aż rosa minie i na dwór. a co.

Hejka...
ja tez juz wstalam nawet jestem po spacerku z psem hehe
a synek jeszcze spi az dziwne..ale niech spi bo jutro do przedzszkola idzie :tak:
tesciowka juz rosolek gotuje i lepi mi pierozki haha..dobrze mam :-)
potem pakowanko i do domu...

Milej niedzieli laski

Future to witaj w klubie..
moja od rana tak czadu dawała ze zabrałam ja ze soba na spacer z psem.... wyhasała się i śpi....
chyba też się położe taka cisza w domu...

reklama
Do góry