reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

pr przynajmniej wiesz ze masz dzieci:-D:-p ale wspolczuje bo moje jak male to byly grzeczne ale teraz mloda nadrabia :baffled: moze jednak pojedziecie, niech sie M stara i cos wymysli

reklama
juz za pozno bo pewnie juz nie ma miejsc a za 100 2 dni blogiego odpoczynku z zarciem i tancami i dojazdem to mała kasa no ale nie to nier ja sie nie bede go prosioc

ciacho- i co ja tam sama bede wioslowac?:p o nie:p
Larvunia- widzisz fajnie masz dlatego ja sie dziwie kiedy ty masz czas szyc z dzieciakami bo z moimi to nierealne..;/

Hello
Pr -to zostaw dzieciaki mezwi i jedz z kolezanka :-D
...albo kolega ;-)

Moja tez straszny zakapior ale ona od samego poczatku taka byla :) teraz gdzies ppodlapala i mowi ,, kufa mak'' dobrze ze mowi to niewyraznie zawsze jakos mpoge sie wyplatac ;-)

Ostatnia edycja:
a moje mowi do cholery jasnej fakt to omja wina bo jak juz nie wytrzymuje to mi sie wyrywa ale ile mozna.
Wiecie nie chce mi sie samej jechac;p a zkolega nie wypada:D

reklama
madziarena mylisz się ;) każda Amelka w skzole to bardzo grzeczna i ułozona dziewczynka. wiele z nich jest najlepszymi w klasie...

byliśmy z Hesią na placu w Sulęcinie, teraz mała odsypia. ale deszcz nas złapał straszny, a widzę, ze i zaraz bedzie tu podobnie. czarno się zrobilo...

Do góry