reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

marzenka - hehe no zdolnego sobie chłopa wybrałam :-D poślizgnął się jak wodę do wanienki lał i oparł się o słuchawkę :-p ale jaką miał niewinną minę jak przyszłam zobaczyć co łupnęło, aż nie mogłam się przestać śmiać :-D

reklama
Hej laseczki
Ja tez sie probuje wbic na nowo ale cos mi slabo idzie.
U nas chyba znowu cale lato do doopy ,no chyba ze mrzec,kwiecien liczyc jako lato.
Heh ja tez od 5tej nie spie ,wyprawilam J. do pracy a pozniej juz spac nie moglam. Mala na 8.45 do przedszkola,pozniej male zakupy i koleznaka wpadla na Karpatke ktra upieklam wczoraj
Yola -haha co sie z meza nabijasz hihi.
Slyszalam ze szampon mutsella jest super na ciemieniuche sama nie uzywalam niestety.
Megi -suer ze niespodziank dla mamy sie udala.
Ciacho -Ty zawsze smaka narobisz,ale bym sobie pojchala na jagody albo grzyby uspokaja mnie to . No chyba ze duzo jest robali to juz wtedy gorzej
Larvunia -milo Cie widziec w lepszej formie
Marzenka -widac ze praca dobrze Ci zrobila ;-)
Future -ale cudo zamowilas ,daj znac czy dziala haha
Lece gary pozmywac milego dnia buziole

hej befatka juz trzy ranne ptaszki:-D
u nas tez pogoda do doopy, niby nie jest zle bo jakies slonce jest ale co jakis czas pada:baffled:
a juz nie ma sernika wczoraj poszedl caly:-D
larvunia obys juz na stale zawitala:tak: yola to ci malż:-D czasem sie zdaza;-)

no my już po jednym spacerku, niestety nie w lesie, a w ogrodzie na huśtawce, ale przyjemnie. co prawda wiatrzysko wieje nieziemsko, podobno wichury idą znowu, ale Hesiu trochę powietrza zażył, a co się wyśmiała na huśtawce z tatkiem to jej.

ja zaraz jade do lasu bo piesu smutny nieco.

Larvunia moja oferta aktualna ;)))

edit:

bylim w lesie. Pies się wyszalał, Hesiu pobiegał, menżu wynudził a ja zawiozłam całą rodzinką.

Befatka nie przyszedł buuuuuuuuuuuuuu może jutro...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry