reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ja na wiosce caly czas i chce mi sie uciekac. jutro chyba pojedziemy do zielonej gory, ale nie wiem jeszcze sama, bo nie zdecydowałam jeszcze. zobacze jak się bedę czuła...

moj Hesiu wstał po godzince z płaczem. co ja pacze? a tam trójka na dole wyjszła ;))))))))))

Yola- zrobie dla ciebie zdjecie wioski i twojego domku :p teraz maja tam rodzinny dom dziecka;]
gratulacje dla ZHesi jankowi tez ida 3 ale chyba jeszcze zadna nie wylazla tylko ich brakuje na razie;]

Hejka...:-):-)
czytam i czytam a pisac sie jakos nie chce nie ma o czym ;-)
wrocilam ze sklepu poszlam po make mam zamiar zaraz robic pan cakes :tak: z przepisu naszego ciasteczka :tak:
mam nadzieje ze mi to cos wyjdzie :-)
Mlody urzadzil ryki po drodze bo mu matka gazety nie kupila to ryczal cala droge wymuszacz jeden :angry: ale juz mu przeszlo i poszedl na dwor z mloda do dzieci :tak:
Pogoda jakas dziwna u nas jakby padac mialo,wiatr wieje ani to cieplo ani zimno :tak:..

Gratulacje dla maluszkow tym co zebolki wyszly i wychodza :-):-)
Mycha jeszcze troszke i bedziecie na swoim :tak:..
Larvunia nie wiesz co to z befatka sie dzieje??..nie odzywa sie ale chyba ma gosci :baffled:
PR milego wypoczynku na wiosce :-) raj dla dzieci :tak:

no i nie wiem co komu jeszcze mialam napisac skleroze mam :tak:

larvunia - a po co w autko, tam to pieszo można i wygodniej niż autem po tych dziurach :-D może sobie któregoś dnia spacerek zrobimy :tak:

pr - no to fajno, że coś pożytecznego w moim domku, lubiłam go, zdjęcie chcę! :tak: tylko teraz z tą obwodnicą to chyba już nie jest tam tak spokojnie i jakby na końcu świata...

Yola obwodnica od babci kawąłek wiec az tak sie nie niesie. Robia teraz wal to wszedzie wszystko rozgrzebana polna droga tez bo jezdza na okretke tedy i tedy...

reklama
Hello
Widze Owieczka mnie myslami przyciagnela.
Tak,tak mam jeszcze gosci .Tesciowa do srody a mlodego do wrzesnia :baffled:
Kurde w poniedzialek sie wyjasni czy musimy sie wyprowadzic z naszego kochanego domku albo o ile nam gosciu czymsz podniesie:zawstydzona/y:Kontrakt nam sie konczy 15 lipca.Juz sie tak przyzwyczailam :szkola , z trudem zdobyte kolezanki a tu teraz wszystko trzeba zaczynac od poczatku .
3majcie kciuki zebym nie musiala sie wyprowadzac i zeby czynsz podniosl tylko o 100Funkow
Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i czesciej bede zagladac od czwartku.Buziole

Do góry