reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Dzien dobry :-)
Ja siedze sobie od kilku minut sama w domciu
wszyscy wybyli na wies do rodzinki a mnie sie jechac nie chcialo i zostalam :tak:
odpoczne od dzieciakow i pojde sobie spokojnie na miasto :tak:
A jutro do domciu :-)

Inamorate witaj :-) widze ze dlugo nas podgladalas haha ;-)pisz tutaj z nami :-)
mamy corcie o tym samym imieniu :tak:

Larvunia mam nadzieje ze pomalu bedzie lepiej ze zdrowkiem :tak:

Kroma to sobie odpoczniesz jak sama idziesz i zrelaksujesz sie a co bedziesz robic?

Aniolek slodkie zdjecia i fajna ta czapusia :-)

Yolanta jak Gabrys grzeczny? widze ze ciebie anemia meczy nie dobrze mam nadzieje ze zaraz bedzie lepiej :-)

ciekawe jak tam blond sie miewa?..

No nic uciekam zaraz sie wyszykuje i ide polazic po sklepach :-) pa.....

reklama
Też się witam;)
Dzisiaj nocka dobrze, mały obudził się dopiero przed 5 rano dałam mu mleka i zasnął i spał do 7:)
Miałam wczoraj iść do ciuchlandu ale nie zdążyłam, byliśmy na zakupach potem z dziećmi na sali zabaw i potem do domu obiad na szybko i nie zauważyłam jak wieczór nastał...Dziś mój na służbie więc wróci jutro...o 16 idę z sąsiadką i moimi i jej dziećmi na festyn ma być koło Lidla, zobaczymy co się będzie tam działo.
marzenka dzięki że pytasz, ja już na młodego rozmiar 86 potrzebuję i wzwyż....:-)
inamorate witaj:) masz śliczną córeńkę:tak:
larvunia zdrowiejcie tzn dzieciaczki, żeby można było odgonić te choróbska :dry: A sio!!!!!!
aniołek współczuję nocki, dniówek...niech te ząbki wyjdą co nieco spokój będzie...
Spadam zaraz młodego uśpić bo już mruczy...

Dzieńdoberek :-)

Nocka gorsza jakaś, mały się budził co chwilę, dostawał cyca, zasypiał i za 10 minut znów pobudka... afff. Niby na długo się nie budziłam, ale taki sen przerywany, to pewnie jak stosunek, chociaż tego drugiego nie stosowałam - do bani. Mam nadzieję, że to tylko tak jednorazowo, bo do tej pory spał ładnie.
Hmmm prezent na dzień mamy w postaci kotka? Hmmm no jakoś trzeba pierwszy w życiu dzień matki uczcić :cool2: larvuś - czarnych kotów mam już takie stado, łącznie z żywą kitą, że jakieś kolory by były bardziej wskazane ;-)
Owca - no generalnie Gabryś jest aniołeczkiem malutkim, nie daje nam się nim zmęczyć ;-) A ta anemia to najgorzej mnie dreszczami męczy i to dosłownie tak, że cała się telepię i muszę pod kołdrą się wygrzać moment, żeby przeszło. No, ale już lepiej jest, nie czuję się i nie wyglądam jak duch ;-)

A Gabryś lubi reggae :-D Jakieś maluszkowe muzyczki go nie ruszają, a jak reggae leci, to od razu spokojniutki, nie śpi tylko sobie obserwuje świat :tak:

inamorante witaj :-)ja też Cię pamiętam :-) nie martw się, ja podobnie jak Ty tylko czytałam co dziewczyny skrobią i nie wiedziałam, czy odezwać się czy nie, ale przyjęły mnie do swojego grona z otwartymi ramionami :-Dtakże bez obaw.a
Masz śliczną córeczkę :happy2:

marzenko mama mnie namówiła, żebym spróbowała młodemu dać krowie chociaż raz dziennie więc tak dawałam, a że nic się nie działo to dawałam czasem częściej. Teraz przy tym uczuleniu odstawiłam, zobaczymy. Ale już dziś jest dużo lepiej, tyle że ma suchą skórę na buzi, ale nie jest aż tak czerwone jak wczoraj. Fajnie, że się wyspałaś Kochana :tak::tak::tak:

kroma dzięki dałam mu ostatnio serek taki homo.. może to mu zaszkodziło.. A co do ząbków to u mojego są 2, ale innych też nie widać na horyzoncie . Ale skoro po przeciwbólowych przechodzi no to podejrzewam zęby.
Kochana czapeczkę kupiłam u mnie na osiedlu, nie wiem czy kojarzysz taki ryneczek mały koło biedronki na popławskiego ( na Górczynie ) niedaleko pętli tramwajowej. Tam na tym ryneczku kupiłam za 12 zł, a ta pod szyję apaszka 6 zł. Myślę, że to niewiele. Tam jest duży wybór czapeczek i siateczkowe i normalne, z daszkiem, bez, kaszkiety ;-)Jak masz okazję to podjedź sobie. Na wystawie są też pokazane.

larvunia oby szybko Misi przeszło dobrze że młody już lepiej..
ciasteczko dzięki, miłej zabawy na festynie :) Dziś chyba nie zmarzniesz bo duużo cieplej.
Owca fajnie, że sobie odpoczniesz. Dobrze czasem bez dzieciaków pobyć :)
megi mój też 86 i wzwyż :) niby taki chudy ale długie to to :-p

Yolanta fajnie, że Gabryś grzeczny, ta anemia szybko minie zapewne, jedz dużo zielonych warzyw, strączkowych i pij sok z buraków :-)
W ogóle to wczoraj w sklepie młodego miałam na rękach a babka do mnie ile on ma, 4 miesiące? :szok: Ja mówię.. nie 8. A ona: moja tak samo wygląda a ma 4 :dry:

no hej.
inamorate witaj, ja tez kojarzę nick.

no okej, muszę się pochwalić. Hesia powiedziała dziś Tieset! coprawda na kotka, ale się nie liczy. jaka jestem szczęśliwa.
normalnie nowe słowo. bardzo poważne ;)))))))

ciasteczko wiesz co ja pomyślałam a ile chłopów nas podczytuje :-)
Inamorate- zdradź chociaż koło jakiej mieściny mieszkasz ciekawa jestem. Może okolice Kłodawy jak na Szczecin :-), to ty nasz musisz dobrze znać jak nas podczytujesz, teraz czas się rehabilitować i nawijaj o sobie :-)
Megi- może już będziesz miała takie nocki coraz dłuższe. A ja wczoraj do pepko zaszłam i mieli spodenki dla dzieci po 6 zł u nas.
Owca- no poplotkowałam z teściową bo też była na farbie.
Marzenka- ta sauna nawilża włosy i nie są takie suche i ładnie błyszczą, ja mam jak nowe teraz. Płacę za 20 minut 30 zł i robię ją raz w mcu. A za to farbuję co 3 mce, albo co 2 mce.

future- rośnie ci gadulec majny, fajnie tak usłyszeć jak już zaczyna mówić.
Aniołek- ja wiem gdzie bo tam często do koleżanki jeżdżę i przechodzę przez ten rynek, jak będę tam szła to wiem gdzie mam kupić.

ja jutro lecę na komunię i się ciepło zrobiło i nie wiem co ja włożę na dupsko jak mam jeszcze te giry jak u Frankensteina i wyglądam jak kuternoga.

Ostatnia edycja:
aniolek byl super cieplo momentami az za :-D lapki se opalilam ale tak nieladnie bo odciecie mam na ramieniu bo koszulka z rekawem:dry::-D
future to super, gratki za nowe slowo:-)
kroma o tak tak, z polowa to facetow podczytuje:-D:-D

reklama
czesc

duzo sie tu nia dzialo jak mnie nie bylo, no ale coz dzis sobota "zlap za ogon kota" heheheheh
tak slicznie na dworze sie zrobilo a mi nadal zimno jak siedze w tym domu :dry:
bylam ok 14.00 w szpitalu w Sulecinie, goraczke Misi zbic nie moglam i rosła a przy okładach wiła się jak wąż i w sumie okladow nie bylo :-( Pojechalam... Osluchowo niby ok i prawdopodobnie to na zęby wg lekarza (choc ja bym sie tu kluciła z nim) kolejne widać powoli i niby gorączka od tego, ale jak ciasteczko pisalas wczesniej tak wysokiej goraczki nie ma sie na zęby 39,8!
W sumie nic ciekawego nei powiedzial ten lekarz, mam na zmiane podawac ibum z paracetamolem i obserwowac aaaaa i syropek jakis dostala na obnizenie temp ziolowy, nie pamietam nazwy. I sciagac smary mam, bo zaczelo jej lecieć.

marzenko Ty chyba moja sasiadka cooo hehehehe też sasiadke spotkałąm schodzać w dół do szpitala i mi mowila.... "Skończe na klatce i ide ryby smażyć, zapraszam" heheheh ;-) Milego wypoczytnku przy niedzieli :tak:
Owca jak tam na wojażach po miescie?? ;-)
megi szybko zleci do tej 16 jutra zobaczysz :tak:
Yolanta tez nie nawidze takiego snu przerywanego a u mnie to przez ostatnie noce masakra! Wiec i Tobie wspolczuje... Co do kotów to nigdy za wiele hehehehe ;-)
Befatka hello
aniolek nie przejmuj sie gadaniem innych :tak: Ja dzis widzialam chlopczyka w tym samym mies co Misiula (w szpoitalu jak bylam) i tez babka mnie zagadywala... jej synek wygladal na 1,5 roku conajmniej i sie dziwila ze moja taka drobna. Pozniej przyszla kobitka z córeczką i jakbym moją widziala taka sama wiec nie ma reguły na dzieci, nie przejmuj sie....
Future gratki dla Hesi, cokolwiek to slow znaczy ;-)
kroma czy Ty nie wyolbrzymiasz? Gadasz jakbys ze 60 na karku miala ;-)
ciacho helo

edit:
jak głosno powiedzialam to "Tjeset" to zajarzyłam hehehe ;-)

Do góry